♪ Sound of The Day by Lady Gaga ♪

PaparazziKramis

Xoxo

♪ Sound of The Day by Edward Maya feat ♪

This Is My Life


Det sa bara klick...

Det sägs att när man träffar en ny människa så tar det ca 3 sekunder och man fått en åsikt om hur denna person och får man ett dåligt förtsa möte tar det 10 st till möten för att vända det dåliga omdömet till att bli gott..

För ett tag sen träffade jag en tjej på en barnklädesbytardag i grannstaden. Vi var flera där och jag hade fått nyheten om denna dag via en tjej som flyttat dit. Väl där så pratade man med alla och då var det en tjej som jag verkligen fick bra kontakt med. Efter en lång pratstund och vi kommit fram till att vi skulle höras av igen kom vi fram till att vi kände samma person. Världen är då liten..

Det började med en spontan shoppingrunda och i söndags åkte jag dit med två utav mina barn och min vän Martin. Martin är mannen jag tar med mig när min man inte kan. Tur att han är social annars hade det varit svårt ... Vi skulle byta lite kläder till våra barn lika bra att passa på att ta lite fika :)

Ialla fall...Vi är så lika varann. Båda kan babbla huvet av den andra och henns man är som min man. Så de är som vi, skillnaden är att de tar två barn istället för 3 hihi

I söndags så hade vi väldigt trevligt och jag hoppas att det kommer att upprepas..Våra barn gick så bra ihop och de stora pojkarna hittade varann direkt percis som jag och Åsa. Det känns lite kontigt att träffa någon och det känns så rätt. Hoppas att du står ut med mej och att du stannar ;)


Detta är tjejen jag pratar, Goa Åsa

Pontus
Hennes man Pontus

Ellinor
Ellinor

Daniel & Syrsa

Daniel & Syrsa som leker ..nu vad det leker hahaha

Otoligt glad att lärt känna er så jag hoppas att vi inte släpper varann i första taget..

Kramis

Xoxo


Underbart med klar mark

Hej hej

Ihelgen så va det dags att ta fram cyklarna. Vi hade en liten överraskning till Syrsa eftersom han vuxit ur sin gamla. Barnen har velat att ta fram cyklarna ett bra tag men eftersom snön gömt gatan så fanns det ju ingen bra stanns att cykla på. Men nu när vintern rinner bort är det cykla som barnen vill göra
 
Theo tar Evelyns gamla.
Evelyn tar Syrsas gamla och Syrsa får en ny :)

Han vart jätteglad så då är jag glad :)

Syrsa och hans cykel

Evelyn och hennes cykel
Evelyn älskar sin cykel. Hon vill cykla hela tiden till och med nu när jag sitter här vill hon göra det och man hör hur hon håller på med cykel. Har sagt till henne ett antal gånger att inte cykla inomhus men hon gör det ändå. Den tokan.


Ljud- och bildkvaliten är inte den bästa men man ser ju lite ialla fall

Nu skall jag gå ut och röra på mej. Skall möta upp Hannah och gå ut och gå

Kramis

♪ Sound of The Day by Adam Lambert ♪

Whataya Want From Me


Min helg

Det har hänt mycket ihelgen men nu tittar jag på Johan Falk och sen nanna. Får skriva om det imorgon

Så natti på er

Kramis

Xoxo


Min Puffa

Jag har 3 st helt underbara och bedårande barn. Igår tog jag dessa kort på min puffa och visst är hon fin!?...

Evelyn
EvelynEvelynEvelyn
Evelyn
Evelyn

Eller vad tycker du?

Är du trött? Jag är....

God morgon God Morgon

Idag började min dag innan kl 06:00, lilleman ville upp. Alltså 05:40 kollade jag på klockan när jag steg in i badrummet. Hade ju hoppats på att få sova ut lite idag. Det är ju ändå lördag. Men icke sa Lilleman och vi gick upp. Jag måste lära honom vilka dagar i veckan han skall gå upp denna tid och vilka han skall sova. 

Han är ju ändå 2 år nu så han borde ju kunna alla veckodagarna och räkna till 100 eller??  Nähe, inte det trodde jag. Jag menar, jag kunde ju räkna till 1000 då jag vet 3år. Kunde ju gå när jag var 3 månader gammal. Ett geni var ju jag. Följer det inte med i generna? Så 100 vore ju lätt för honom :P . Jag lät ju min mamma sova ut varenda helg, så snäll var ju jag :)

Vi var uppe själva fram till 06:30, då vaknade storebror och kom ner färdigklädd för dagen.

Vi satt och tittade på teletubbis och sen kände jag att det var dags att blogga lite...

Lilleman och jag

Här kommer några osminkade sömniga bilder på mej men en pigg lilleman :) 

Är ni trötta....???

DET ÄR JAG!

♪ Sound of The Day by Edward Maya feat. Vika Jigulina ♪

Stereo Love


Äntligen fredag

Nu är det äntligen fredag och vi skall ha fredagsmys. Men dagen börjar som vanligt med lite morgon pussar och kramar.

Lilleman

Dagens outfit.....

Lilleman
Evelyn

Kramis

Xoxo


Earth Hour

Earth hour

Ni glömmer väl inte att nu på lördag mellan klockan halv nio och halv tio, så ska man släcka lamporna i en timme för att hjälpa klimatet. Om ni inte kan släcka allt så släck det ni kan. Ju mer desto bättre.

Vår familj var med förra året och skall vara med iår med. Förra året hade vi tända ljus och myspys. Men vill ni inte släcka allt så tex låt enbart tv:n vara ert ljus och ta i akt att gossa ner er i soffan under en go filt och sitta på film. Allt annat kan ju vara släckt.

Hur vi skall spendera vår timme vet vi inte än. Men något kommer vi på...

Vad skall ni göra i er timme utav mörker?

Sommartid

Hej Alla

Ni glömmer väl inte att nu till helgen trippar vi närmre och närmre sommaren. Det vill säga sol, värme och törstiga dagar.

Citerar Bibbi:
Natten till söndag går vi nämligen över till sommartid och ska därmed ställa FRAM klockan en timme. Den som suckar över den timme som går förlorad, kan påminna sig om att vi i alla fall är en timme närmare sommaren. Och det är inte dumt! Slut på citat

klocka som visar hur man ställer fram klockan till sommartid
Jag brukar alltid glömma om det är fram eller bak man skall ställa klockan men nu vet jag. Tack Bibbi 

:)

Visst mister vi en timme men det är ju skönt att det sker på en helg och inte en vardag. Så att man hinner ställa om sig till måndag och arbete, skola och allt annat väntar.

Kramis

Xoxo

Vårt pianorum

Här kommer ännu ett rum upp i vårt lilla hus. Jag kallar det pianorummet eftersom det enda som finns i rummet typ är ett piano.  På den tomma väggen vill jag vå upp en väggdecor men ej kommit på en bra text än.

Vad tycks?


Dessa lerfigurer köpte jag för länge sedan och letar som en idiot efter den som finns med 3 barn. Jag har enbart ettbarn,och två barn. Men jag har 3 barn..så nu söker jag efter den som har 3 barn. Ser ni den hojta gärna till :)


Barnens dagens outfit

Hej Alla

Idag var jag åter uppe med tuppen och dagen började med en massa gos med mina barn. De var nybadade sen igår så deras hår stod åt alla håll. Så söta så..

Jag själv somnade innan Gray´s började så det missade jag. Typiskt. Skall kolla om man kan kolla på det idag.

Evy 
Evy ville ha pippi idag så det menas att det skall vasra flätor i håret. Sådet fick det bli :)

Syrsa
Syrsa hade två nya plagg på sig luvjacka och byxor ...fin fint

Theodore
Lilleman vägrade lämna ifrån sig sin tutte så det fick bli en bild med tutte i munnen...

Sen bar det iväg till dagis och skola...

Evy och Theo
Evy och lilleman..Båda vill ju gå, så vagnen är ofta tom när vi går till dagis...

Syrsa

Kramis

XoxoÄntligen hemma

Hej alla

Jag är precis hemkommen efter att jag varit nere på stan med min älsta son.

Först var vi hos tandläkaren, han var jätteduktig. Låg helt stilla och gjorde precis som han vart tillsagd. Eftersom han var så duktig så fick han två saker att välja i roliga lådan :)

Han valde två ringar en till Theodore och en till Eveyln. Inget till sig själv trots att det var han som varit duktig. Han är så omtänksam om sina syskon (stolt mamma)
Syrsa glad över sin ring
Theo vart så glad över sin ring, likaså Evy så Syrsa fick en massa pussar och kramar ifrån sina skykon när han gav dem ringarna.
Evelyns ring
Efter det gick vi för att kolla om det fanns tid så att vi kunde klippa hans hår. Vi kom precis imellan två så nu är han klippt :)

före och efter bild

Fina Benjamin

klämde in en fika oxå. Syrsa fick en stor glass och jag tog en cocciboll men orkade inte ens hälften men det gjorde tydlgen syrsa för han åt upp resten :P

Syrsa har inte så många mjukisbyxor som han kan ha längre. Har mest jeans så idag passade jag på att klämma in lite shopping till barnen när jag väl var nere.

Kläder till Syrsa och Evy

En massa mjukisbyxor till Syrsa, luvjacka och hängseln. Hittade söta kläder till Evelyn oxå, jeans och en fin topp. Men nu kom hon hem så hon får visa dem på själv :)

Evelyn i sina nya kläder
Vad tycks?

Det var lite av vad jag har gjort idag..

Vad har ni gjort??


Vårt bibliotek

När vi flyttade in i vårt hus såg det verkligen ut som hej kom och hjälp. Tur är att jag har en karl som inte har tummen mitt i handen utan kan bygga och ta i när det behövs. Att han är otroligt duktig på det han gör, är inget jag skryter om, men han är duktig. Han har hjälpt flera med deras hus och har ständigt förfrågningar om han har tid att komma och hjälpa till. Finner han tid så självklart ställer han upp.

Vi har byggt pö om pö i vårt hus. Sparat och sen byggt för vi har inte haft råd att göra allt på en gång.

Senaste projektet jag hade honom att göra var ett bibliotek. Den ligger brevid vårt sovrum så jag ser det direkt när jag vaknar. Det är lister kvar att fixa , en ram runt akvariet och måla kyrkfönsterna men annars är det klart.

Vad tycks? 

Bibblan

nalle

Bibblan

Bibblan

kort på barnen

akvariet inbyggt i väggen

Vi har ett inbyggt akvarium i väggen med koikarp i.

Har ni byggt något nyligen hemma hos er?Barnens dagens outfit

Mina barn är vana nu att jag alltid tar fram kameran för att fota. Ibland kan kommentaren komma att de inte vill men oftast ställer de upp.

Så, så här ser de ut idag när de går till skola och dagis :)
Benjamin

Evelyn

Theodore

Kramis

♪ Sound of The Day by Selena Gomez ♪

Naturally

Jag blir glad av denna låt...Blir du?
Kramis

Uppe med tuppen

Idag när jag vaknade så hade jag en sån otrolig värk i mitt högra knä. Jag slog ju i det i asfaleten i början av veckan och fick ett stort sår över en del av benet. Aj sa jag direkt och ville inte gå upp.

Men jag har ju 3 små grisar som måste tas hand om så det är enbart att palla sig upp

mysigt

Myyssss

Nu skall jag sätta igång för att gå till dagis.

Idag skall jag även ta Syrsa till tandläkaren för att lacka hihi tänderna. Han hade inga hål men de skall sätta på ett skydd som skall skydda de bakre tänderna. Himla smart faktiskt. Det tråkiga är dock att vi får gå igenom hela stan eftersom jag inte har körkort. Tur att mina barn är vara att gå men jag som haltar kommer att få det lite jobbigt att gå så långt :( Men vad gör man...

Så då ses vi sen

kramis

Min kväll...

Nu har jag precis hängt upp en massa tvätt. Jag verkligen gillar att jag har många galjar. Jag har fått en hel del utav en kompis som arbetar i en klädesaffär. Dessa underlättar så mycket är man har tvättat. 

Hänger tröjorna på galjar, när de torkat hängs de upp direkt i allas garderober.
Klart, underbart !

Oj nu skall jag sätta mej framför dumburken. Nu är det Dating in the dark, Desperate housewives och Cougar town på mitt schema.

Alla barnen sover redan sött förlänge sen :)

Dating in the dark

 

Desperate housewives

Cougar town


Bilderna hämtade ifrån google
Nu är alla mina troll hemma

Jag höll på med maten när alla kom hem. Jag fick hjälp utav barnen med matlagningen och dukningen

Alla mina 3 barn.

Theo älskar verkligen falukorv. Så han äter i godan ro

Theo

Nu medans jag sitter och skriver så sitter Evy brevid mej på bordet och pussar på mig. Det tolkar jag som att hon vill att jag skall lyfta på rumpan och leka med dem. Har ju saknat den hela dagen så det är inget svårt val hihi

Evelyn

Måste komma ihåg att hänga upp tvätten oxå som jag kört  idag :)

Ses senare

kramis

Evelyns rum...

Ja, jag har en flicka. Så länge jag får bestämma så blir det ett flickrum med princessor. Om hon, när hon blir äldre vill måla om rummet, så får hon det. Tills dess så förblir det så som jag vill ha det :)

Flera vänner har bett mig lägga upp bilder på hennes rum. Jag har gjort tidigare, det var innan jag hade kategorin "Här bor vi". Jag orkar inte leta upp det inlägget så jag gör ett nytt...

Fredrik har byggt upp hela rummet, nya väggar, golv och tak men det som syns är väl det jag har målat....


Vad tycks?

Evelyns skylt hon har på dörren
Skylten på hennes dörr...

Evelyns rum

Evelyns rum
Gjort en kritvägg så att barnen kan måla på dragdörren. Bakom den finns garderoberna som ni kan se hur de ser ut här

målningarna på väggarna i Evelyns rum

På väggarna har jag målat upp alla sagoprinssor som jag kom på...

Målningar med Mulan, Ariel, Belle och snövit
Mulan, Ariel, Belle och snövit

Målningar på Evelyns vägg med Pocahontas och Yasmin som motiv
Pocahontas och Yasmin

Törnrosa och Askungen
Törnrosa och Askungen


Har ni gjort något roligt med era barns rum?

Det var på tiden...

När vi flyttade n i vår drömhus så satte vi upp ett par fula gardiner i vår trapphall. De skulle enbart sitta där ett tag tills vi köpt nya gardiner.

fula gamla gardiner

Vi köpte nya gardiner för några år sen men de hade ännu inte kommit upp. Jag har sagt till Fredrik att kan vi inte byta nu. För att byta själv fick jag inte göra eftersom det kan vara lite farligt eftersom fönstret sitter där det sitter. I trapphallen. Att ramla ner där kan ju inte gå så bra och kan sluta väldigt illa om det går fel. Det skulel bli ett högt fall och säker göra väldigt ont om man säger så ...

trapphallen

Men idag när jag gick förbi dem ville jag inte se på dem igen. Så en kvinna som kan, så börjar jag fixa och dona själv. Med mobilen runt halsen ifall jag skulle falla så slänger jag upp stege, tar med mig fönstertvätt och papper. Lika bra att tvätta fönsterna när man väl sitter där.
Min fina stege
Nu skulle det bytas gardiner !!!!

Ingen ide att titta ner och tänka på vart man sitter. Höjdrädd har jag aldrig varit så att tvätta fönsterna gick som smort. Fan va skita de var. Har ju inte tvättat dem på minst 6 år. Så nu ser man igenom dem igen :)

Så nu är de nya gardinerna på plats och jag ramlade inte ner..

Vad tycks?

Nya gardiner

Kramis


Ni gör mitt liv värt att leva....

Hej Alla

Idag haltar jag fram i min vardag. Gjorde mig lite illa igår när jag ramlade på den enda isfläck som fanns på vägen. Men vet ni vad det bästa är med att ha en familj? Att när man mår skit, är ledsen har ont osv så kan barnen och ens sambo få en att må så himla bra.

Igår när jag kom hem efter att varit på teorilektion hade jag så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Men så fort jag satte foten innanför dörren hörde jag hur barnen ropade
- Mamma är hemma.
Sen hör hur deras fötter springer och möts utav glada ansikten får massa Pussar och kramar. De hade hållt sig vakna för de ville inte gå och lägga sig förrän jag kommit hem. Kl var 19 kom jag hem och de brukar somna runt 18:30 så jag hann bara sätta mig i soffan pussa lite på de små sen somnade de i min famn på vardera sida av mig. Sen kom Syrsa och gav mej en underbart varm kram och godnatt puss.

Kan man få mer kärleksförklaring än det?


Theo och Fredrik
Mina älsklingar leker, kortet tagit i januari.

Kramis

Xoxo

♪ Sound of The Day by LJS ♪

One Shot


Otursfågel?

Idag kom Åsa över och hennes man Pontus. Vi träffades på en loppis för barnkläder för ett tag sen och vi fann varandra direkt. Har pratat på facebook och så och igår kväll så frågade hon om jag idag då ville följa med och shoppa.

Jag hade ju lite jag skulle köpa så självklart följde jag med =).

Vi hann precis komma till skoaffären och jag självklart halkar på en isfläck.

ont
Jag får ett stort sår på knät. Mina byxor gick sönder och min fot stukas rejält. Nu när jag är hemma upptäckte jag oxå att jag måste ha gjort ialla min vänsta handled. Jag kände det när jag ramlade men eftersom foten gjorde ondare så va det ju den man tänkte på. Sen sträckte jag baksidan av låret på mitt vänsta ben. När jag sitter gör det as ont och jag kan inte hitta en skön ställning att sitta på. Detta är så typsikt mej. Aj... jag har ont :(

Men jag köpte nya byxor eftersom mina älsklingstajts gick sönder. Sen vart det lite till....

te burkar
Fina Te burkar 45 kr/st

ballerina skor
Ballerinaskor 50 kr

lössmedel
Sen är det oxå dags för andra kuren av lössmedlet så det köpte jag oxå.

Trots att jag gjorde illa mej hade jag en bra dag. För nu har jag lärt känna Åsa lite bättre och även hennes man. Även han väldigt trevlig. Ikväll skall vi ha kvällsmacka på brödet de tog med sig. Gulligt gulligt. Hoppas det smakar lika gött som det ser ut

Vad har ni gjort idag då?


Uppe med tuppen

Som vanligt är man redan uppe. Idag är jag otroligt trött eftersom jag höll mej uppe för att se Johan Falk igår. Somnade en snabbis när det var nyheter men jag lyckades se hela :)

Idag kommer en vän och hennes man över. Jag skall följa med till grannstaden och shoppa. Jag är mera med som support. Roligt att komma ut lite

Annars är det teorilektion idag som jag skall på och läsa en massa teori
Vad skall ni göra?

Kramis

♪Sound of The Day by Prenumerera ♪

4everKramis

Xoxo

Natti

Hittade dessa söta bilder på mina barn i datorn ifrån i julas...

Med dessa bilder säger jag God Natt och sov göttKramis

Oväntat besök =)

Idag började dagen lugnt. Fredrik fick sova ut och jag tog hand om barnen. Vi lekte lite och spelade kort.

Vid lunch ringde Fredrik mamma och sa att de skulle komma över en snabbis. Så det vart ett trevlig avbrott


Farmor Bibbi

Självklart kom kamerna fram hihi


Farfar Janne

Nu är det film time :) Fredrik överraskade oss med att hyra film så idag på eftermiddagen tittar vi på film

The Clone Wars Volym 1. tittar barnen på nu :). Nja mest Syrsa de små leker mest på golvet brevid

Vi skall oxå titta på film nu så jag kommer tillbaka senare

Kramis

♪ Sound of The Day by Lillen ♪

Ett tillsammans

Denna är till min sambo Fredik som jag älskar så att det gör ont ibland. Tack för att du finns vid min sida och delar min resa i livet...Kramis

Xoxo

Totalt omöjlig

Båda mina söner har fått väldigt långt hår nu så jag tänkte börja med att klippa dem. Jag har alltid klippt själv men nu när Theo blivit lite äldre är han totalt omöjlig att klippa...

Det blir inget snyggt. Så denna gång bad jag Fredrik om hjälp att börja när medans Theo log och sov. Allt gick bra tills vi skulle vända honom och då vaknade han och ville inte längre vara med.

Det fick bli som det blev och det ser ut som hej kom och hjälp...
Men eftersom han inte sitter still få det bli så här...

Theo precis nyklippt... Ser ut som hej kom och hjälp..hahaha

Vad tycker ni? Kan han gå utanför dörren med denna frisyr?

Barnen dansar

Nu på morgonen när jag kollade vilken låt jag skulle ha till ♪ Sound of The Day ♪ kom mina små troll och började dansa...självklart kom karmeran framSöta va?

♪ Sound of The Day by Julian Vincent feat Cathy Burton ♪

Here For Me


Vi vill ha värme !!!!

Vad vi längtar till att värmen kommer. Barnen har börjat att prata om sina cyklar och vad de skall göra när det blir varmt ute. Det enda man kan göra nu är att blicka utåt och se en massa snö. Att leka i snön är nu inte lika kul som innan. Man har ju gjort allt man kan göra. Sen blir man ju dyblöt så fort man sätter ner foten.

Så vad gör man då? Jo man drömmer sig tillbaka till när vi hade värme i Sverige...

Evy cuklar, Theo åker batteridriven bil och Syrsa åker skateboard

Värme...JAG VILL HA VÄRME!!!!

Vill inte ni?

Mobil beroende?

Är du beroende av din mobil?
Sms:ar du mycket med dina vänner? As bra att kunna kolla mail och facebook. Läsa tidningen, lovely. :) Det är din väckarklocka på morgonen och man kan nå dig dygnet runt. Så fort den biper till måste du kolla vem det är som har hört av sig.

Visst kan mobilen vara bra att ha och verkligen när det gäller nödsituationer. Men tyvärr är det så att i vissa länder så glömmer man bort att man faktiskt kan ringa på telefonen.

Man kunde läsa i tidningarna i England om två 9:åriga flickor som ramlat ner i en brunn. Båda hade mobiler på sig men hade inte ringt efter hjälp utan sms:at runt till olika familjemedlemmar och vänner. Barnen använde inte sin mobil till att prata i så de glömde mobilens viktigaste användarområde. Att faktiskt prata i den.

Det finns även situationer som man verkligen inte skall använda sin mobil tex i en bil.

Denna video är otroligt hemsk men visar även vad som kan hända om du använder din mobil fel när du kör bil. I vissa länder är det olagligt att tala och sms:a medans man kör... Tycker att det borde tänkas om även här i sverige

Som sagt väldigt stark film men tänkvärd. Varnar känsliga tittare och den är ej barnvänligVad tycker du? Skall man få prata/sms:a medans man kör bil?

♪ Sound of The Day by Lady Gaga ft. Beyoncé ♪

Telephone

Varning: Detta videoklipp kan vara olämpligt för minderåriga.Kramis

Xoxo

Spelar du några spel?

facbebook finns det ju en himla massa spel...

Vem har inte hört talas om farmville? Och när de väl börjat spela det blivit fastnat?
Att skicka kor hit och dit, hjälpa sin granne med deras farm osv

farmvilleEller vara en mafia boss och slåss mot skurkar i mafia wars. Köpa vapen och stida med andra tills de dör?

maffia warsBli café ägare och ha ditt egna café. Laga en massa mat och fixa till så att det blir snyggt och fint i ditt café.Vill du ha ett akvarium? Ja det kan du få på facebook... Ditt alldeles egna som du sköter och om tvättar och matar en massa fisk.Gillar du djur? Ta då hand om ett helt Zoo på Zooworld. Där kan du föda upp nya bebisar och fixa så det är fint på ditt zoo.

  Alla bilder är hämtade ifrån googleJag spelar inte alla men nån, kan du gissa vilket/vilka??

Spelar du något spel på facebook?♪ Sound of The Day by DJ Earworm ♪

United State of Pop 2009 (Blame It on the Pop) - Mashup of Top 25 Billboard Hits

 

Kramis

Roliga ting för tråkiga dagar

Som 3 barns mor så måste man kunna ha lite fantasi vad det gäller saker att göra på en mulen dag. Visst är det kul att kunna ta fram familjespel och sätta sig ner och spela men det är inte alltid lätt när man har barn i yngre åldrar. Har man två som jag har blir det en hel del händer att hålla koll på så att de inte förstör korten eller upplägget vi har på bordet. de vill ju oxå vara med så klart.

Min älsta son älskar ju att spela kort i alla dess former, och kan gärna spela UNO, 1000 gånger om han fick bestämma. Men de små kan ju inte och tröttnar rätt så snabbt att bara sitta i knät och titta men inte röra. Så vad man man då göra så att hela familjen är med ?

Nu när det är vinter kan man ju självklart gå ut och leka i snön

barnen leker i tunnlarna

Men nu börjar det ju töa och kläderna blir snabbt blöta.

När barnen vill med fantasin leka sig bort i en annan värld kommer ansiktsfärgerna fram. Alltid lika kul att se vad de förvandlas till...

barnen i ansiktsmålning

I Syrsas rum har vi en del med an massa kuddar. Det är ett litet kuddrum eller oxå när vi leker pirater fängelsehålan. Barnen älskar att leka och klättra där

Theo och Avy klättrar

Men nu måste jag börja komma på lite mer saker att göra.

Jag har börjat att samla på småsaker i en liten ask. Toarullar, knappar, glittriga saker och ting. Allt som kanske borde slängas men som kan användas när man pysslar istället.

Nu är ju påsken här så lite påskpyssel sitter ju inte helt fel...Jag skall skriva upp saker här på bloggen som jag gör ihop med mina barn. Kanske det kan insperera en eller två

:)

KraMIS

Långhårig?


Syrsa har nu blivit väldigt långhårig men han vill spara till lite längre hår. Jag har sagt att det får han gärna göra men båda han och lilla Theo får ju så otroligt tjockt hår.

Syrsa har nu blivit väldigt långhårig vilket kortet visar

Jag börjar undra om jag har lovat för mycket...Kanske kan klippa det i en snygg frisyr eller nått för han gillar ju fixa med sitt hår...

Eller vad tycker ni? Spara eller klippa?

Vi bygger tunnlar

Vi har en väldigt stor snöhög vid vår parkering på ena sidan av vårt hus. Barnen får inte vara där utan en vuxens sällskap men vi byggde några tunnlar så att man kunde åka i dem och det tyckte barnen var väldigt kul.
Här grävs det fram roliga tunnlar att åka i

Snön är väldigt hårt packad så vi alla fick hjälpa till att gräva, eller nja..de små åkte mest vaxduk men kul hade de ialla fall.

De små åker vaxduk och har kul

På kvällen tände vi ljus och det lös ifrån varje hål vi gjort. Snyggt men det gick inte så bra att ta kort på det innefrån. Orkade ju inte gå ut heller för att få det på kort.

Ingen utav barnen får gå dit själva och leka. Vi vuxna måste kontrollera att det är ok att leka i dem varje dag ifall det börjat att töa. Men är allt ok är det bara att åka igen :)

Vad gör ni för någa roliga utelekar?


♪ Sound of The Day by Melody Gardot ♪

Baby I'm A Fool
♪ Sound of The Day by Kent ♪

TaxmannenKramis

Xoxo

Ny funnen vän?

Idag var jag och Evelyn på vårdcentralen. Jag skulle göra laktosbelastning och Evy skulle ta lite blodprover.

Jag vad där vi 8 och när de kom med tillbringaren med vätska såg jag direkt att det skulle bli ett problem. Jag frågade hur mycket det var och det var en ½ liter. Eftersom jag inte får i mig så mycket var detta lite väl mycket för mej. Jag fick ta ett blodprov istället och de skulle skicka ett meddelande till minläkare att de inte kunde göra det på den vägen som de hade ordinerat.

Evy fick embla plåster för att det inte skulle göra så ont. Det går bra att stätta dit dem och gå in till rummet, hon nästan drar mig dit men så fort man skall ta av plåstrerna så blir hon hysterisk. Det som är jobbigt att man inte kan göra nått eftersom man vet att det är ett måste att ta proverna. Flera kommer för att hjälpa till och man måste hålla i henne. Det gör så ont i mej att behöv göra så. Efteråt tog det ett tag att återhämta sig men det får ta den tid det tar, hon måste känna sig trygg med mig och veta att jag inte vill henne illa.

Idag när vi var på lekrummet på vårdcentralen var det en 6 årig flicka där med sin pappa. Hon heter Smilla... Vilket coolt namn till att börja med. När Evy mjuknat lite lekte de massor och gick jättebra ihop. Vi bor inte så långt ifrån varann och sa att det vore kul att träffas igen så att barnen kunde leka ihop. Så vi får väl se om det blir så hade varit kul.

Idag var det mycket sol, så jag hoppas att det håller i sig för nu vill jag verkligen att snön skall försvinna..

Eller vad tycker du

Är du trött på snön?♪ Sound of The Day by Cheryl Cole ♪

Fight For This Love


Axelvaddar is back

Hej

Jag kan inte fatta att de är tillbaka. Fast det är ju som allt annat..Det går runt runt borta ett år, tillbaka ett annat..

Vet dock inte än om jag kommer att ens våga ta på mej nått med axelvaddar


Bild hämtad ifrån google

Det är ju faktiskt inte snyggt...inte i mina ögon ialla fall..

Jag minns hur min mamma hade axelvaddar på varenda kavaj hon hade hahaha

Galna ungdomsminnen, vissa hade sytt dit extra lager av axelvaddar så de inte hade någon nacke kvar utan bara stora axlar och ett litet huvud som stack fram.

Vad tycker du? Hiss eller diss??


Eclipse trailern!!!

Nya Twilight- trailern för 3:e filmen Eclipse..

Fan vad jag längtar ....Gör du???

Rätt låt vann =)

Idag satt vi nästan hela familjen och tittade på melodifestivalen. De små sov, men jag hade lovat Syrsa att han fick vara vaken och titta till slutet. Men han somnade som vanligt innan men han kan få se reprisen sen eller på svt play.

Vårt kontaktbarn som är lite  äldre var vaken rakt igenom och hejade på Manboy, precis som vår som gjorde. Syrsa har gått och sjungt på den låten hela veckan.

Jag är ialla fall supernöjd med vinnaren. Om ni sett det så la jag upp "This is my life" redan tidigare i veckan. Och det var den klara favotiten hos mig..

Så underbar...


Lössfria

Nu har vi som blivit drabbade (Jag och Syrsa) blivit behandlade med medel för att ta bort den äckliga ohyran.

Jag behövde en massa medel eftersom jag har långt hår med på syrsa räckte det med en tub :)

Jag har ringt de jag har träffat i veckan som varit och berättat vad som har hänt ifall de oxå skulle vara drabbade.

Igår skulle det ha kommit över ett par kompisar så det var väl tur i otruen att deet va tvugent att ställas in :)

Nu skall jag plocka lite innan vårt kontakt barn kommer

Hörs seanre

Löss

I skolan kom det upp nu i veckan att det förekommit löss i klassen. Jag tittade direkt då på syrsa men såg inget. Idag på morgonen kollade jag igen och visst faan hade han fått löss. Jag kammade över ett vitt papper och det föll ner 3 st krypande äckliga löss.

Jag tyckte nämligen att det kliade på mig och där fick jag svaret. Jag ar oxå fått löss. Kliar som fan. Kollade restan av familjen och det verkar som att det enbart är jag och han som fått det. Skall åka ner till apoteket så fort jag bara kan när det öppnar och köpa Paranix

Himla skit alltså... det sprider ju sig som en korseld i skola och dagis när det väl sätter igång. Så tråkigt när man råkar ut för det.

löss


Alla får inte klåda

Om någon i familjen fått löss måste allas hår kontrolleras.

* Bara de som verkligen har löss ska behandlas.

* Alla får inte klåda. Men om det väl börjar klia kan man ha hunnit smitta många.

* Lössen lever på blod och bara i hårbotten på människor. Utanför hårbotten lever lössen maximalt ett dygn.

Källor: Läkemedelsverket (www.mpa.se), Apoteket


♪ Sound of The Day by Pitbull ♪

Shut It Down ft. AkonKramis

Xoxo

♪ Sound of The Day by Jason Derulo ♪

In My HeadKramis

xoxo

Arbetsförmedlingen nästa

Idag innan jag skall hämta upp Syrsa för att ta oss till vårdcentralen tänkte jag gå och skriva in mig på arbetsförmedlingen.

Jag vet ju inte när jag blir arbetslös men jag vill inte står där utan rätten att få a-kassa. Då är det lika bra att göra det nu när jag är barnledig och kan röra mig själv utan tid att passa.

Vad skall ni göra idag?

♪ Sound of The Day by Trey Songz ♪

Say AhhKramis

Xoxo

Ursch vilken natt

Igår vart jag uppring om att börja jobba på måndag på mitt gamla jobb. Tiderna är alltifrån 06:00 till 22:00. Även varannan helg är ett måste. Jag tackade ja och börjar redan på måndag.

Efter det valet mådde jag uselt. Kunde inte sova på hela natten. Somnade kl 04:00. När Fredrik kom hem igår var jag irriterad och arg och inte alls vänlig. Jag ville bara vara själv, stänga in mej och inte träffa någon.

Det kan man ju inte säga till barnen så det var bara att hålla god min men Fredrik märkte ju direkt att det var ingen ide att prata med mej den kvällen. Så vi sa inte så mycket alls till varann igår.

Skall ringa runt idag o kolla lite hur det blir med avtal o sånt.

KRamis

Vildingarna busar

Hej

Igår var jag över med min puffa tll Hannah och hennes dotter. Nu går desa två damer på samma dagis och avdelning, vilket gör att de träffas varje dag och nu lekar bättre ihop än innan. Det gick bra förut med men det började nästan alltid med att de skulle mjukas upp först i 1 h eller nått sen kunde de leka. Nu leker de direkt och vilka vildingar sen. Alla leksaker åkte fram och de hoppades ifrån både här och där.

Jag hade en trevlig kväll med enbart tjejerna coh kom hem men en sovande dotter innan klockan 21. Så att jag kunde se lite tv innan kudden kallade mitt namn...

Blandade bilder ifrån Hannah och April

Kramis

Xoxo

This is My life

Så himla bra och hennes röst är helt otrolig

Just Lovely


♪ Sound of The Day by Akon ft Filapine ♪

RockKramis

Xoxo

♪ Sound of The Day by David Guetta/Kid Cudi ♪

Memories

VARNING: Ej barntillåten video


Kalasbilder :)

Bättre sent än aldrig brukar man ju säga..

Vet att jag är lite väl sent ute med att lägga upp dem, men jag har haft en massa andra måste som fick komma före. Nu är de här och bilderna får tala för sitt.

Sysra hade det kul och fick åka inlines för första gången oxå. Så nu vet vi att han kan det :)

Sebastian
Utklädd till transformers

Det bjöds på lekar, fika och fiskdamm och barnen hade en massa spring i benen. Det avrundades framför tv:n :)Kramis

Xoxo

God Morgon

God Morgon alla morgon pigga

Igår vart det en hel del tvätt att ta hand om men trots detta är det massor kvar. Så är det när man har 3 st barn. Då blir det stora tvätthögar.

Jag är ju även en lat person så det passar inte riktigt ihop att jag skall städa och tvätta hela tiden :P
Jag ligger hellre i soffan och tittar på tv  ;)

Skämt o sido men jag är så lat att jag inte orkar att hämta ett nytt glas tydligen. För överallt står det använda glas. Vattenglas, teglas, blåbärssoppaglas, vällningglas och mjölkglas osv. Innan min op var jag duktig att välja ett glas och sen ha den resten av dagen. Detta för att spara på miljön så att man inte diskade så ofta. Nu är det som att jag glömt miljön och av lathet tar ett nytt glas så fort jag skall ta något nytt att dricka.

Te dricker jag flera ggr om dagen så det glaset är väl det enda jag har en och samma heöa dagen

Jag måste verkligen skärpa mig

Flera olika använda glas

Vad skall ni göra idag då? Jag skall plugga teori, städa, tvätta och fixa lite med köksluckorna

Vad skall ni göra?

Måste vara vaken för att kunna säga hej

Hej Alla

Någon som är lika trött som jag?  Jag kramade kudden så hårt i morse när jag vakande för jag ville inte gå upp. Om tiden bara kunde stå stilla ett litet tag till så att man kunde hinna sträcka på sig och andas i takt med hjärtat utan att känna som att man får en hjärtattack.

Det är så mycket som surrar i huvudet på en, att man vill kunna ta bort förmågan att tänka. Vill kunna njuta av livet istället för att det skall vara en pina. Ett slagfält där man får slå sig fram för att komma någon vart och överleva.

Igår fick jag för mej att jag skulle kolla på Oscarsgalan. När ljudet inte funkade i början började jag tröttna och tillslut somnade jag. Typiskt jag som hade hållt mig vaken så länge. Det var länge sen jag var vaken till 24. Fan va gammal man känner sig.

I have officially become an old lady

bild på en gammal tant

 

 

Fuck

Bild hämtad ifrån google

 


♪ Sound of The Day by Kevin Rudolf ft. Jay Sean/Lil Wayne ♪

I Made It
Kramis

Xoxo

Lite tankar kring Syrsa

Idag var Benjamin bjuden på kalas hos en klasskamrat. Många pojkar var det och de flesta var utklädda. Inte hunnit att fixa med alla bilderna än och nu vart jag otroligt trött. Det var många ögon att täcka över så jag kommer att lägga upp bilderna imorgon.

Syrsa hade ialla fall väldigt kul och jag tycker att han skötte sig jättebra.

Benjamin har ju en assistent i skolan eftersom han ligger efter med språket. Vi teckande ju med honom långt innan han började prata. Och när han inte blir förståd eller om han inte förstår så kan det uppstå konflikter.
"Den pojken" som det berättas om i skolan, tex att han slår Bibbi ( som hans assistent heter) existerar inte ens hemma. Han har aldrig lyft handen emot mig eller försökt att sparka. Visst har vi fått hålla i honom och säga till på skarpen. Men de utbrott han får i skolan är inget han får hemma. Så ibland känns det som att de pratar om en annans son och inte min.

Så när vi vart tillfrågade att en vuxen kunde stanna på kalaset vart det ju en självklarthet. Jag vet ju inte hur han är när han är med sina klasskamrater, förutom det jag har sett när jag själv varit med i skolan eller hört ifårn lärarna.  Han leker ju inte med någon utav grabbarna i klassen efter skolan så det är svårt att veta vilka han inte går ihop med föruton de lärarna har berättat om. Så idag gick det ialla fall bra :).

Vi började dagen med att spela UNO, jag och Syrsa. Slutade även dagen så. Det är så otroligt kul att kunna spela spel med honom. Förutom att vi har kul så ger det ju träning. Han är en dålig förlorare och blir otroligt ledsen när han inte vinner. Men idag, förlorade han hela morgonen,  5 gånger på raken och han lyckades hålla humöret uppe trots det. Ju mer han förstår sig på spelet så trot jag att det går lättare för honom.

Nu skall jag titta klar Wallander ( om jag nu lyckas hålla mig vaken) så hörs vi imorgon
Underbara Benjamin

Kramis

Xoxo

Ansiktsmålning

Hej Alla

idag vaknade jag ibland de första. Syrsa var den enda som var vaken. Jag lyckades hålla mig vaken igår så att jag kunde så på melodifestivalen. I fredags somnade jag innan lets dance så jag jag missade hela fredagen.

Idag har vi tvättat en hel del och fixat med barnens rum. Mitt i allt det tråkiga måsten, måste man hitta på lite roligt med barnen

Det vart ansiktsmålning :)

Benjamin som cowboy
Benjamin som cowboy

Evelyn som fjäril


Theodore fick bli ett litet lejon

Här har ni alla tre

alla 3

Benjamin är extra uppklädd eftersom han skall på kalas idag och det har tema: Maskerad. Då vart Benjamins val att bli cowboy

Vad tycks?

Kramis

Xoxo

Ny plånbok

När jag var på IKANO igår passade jag även på att skaffa en ny plånbok. Att göra detta när Fredrik är med är enbart att glömma. Han hatar verkligen att gå på stan och fönstershoppa.  Jag kan gå och kolla i timmar och om jag hittar nått jag vill ha måste jag tänkta om två gånger och sen köper jag det.

En ny plånbok har stått på listan ett bra tag men har inte kommit till skott. Äntligen fick jag en ny

Vad tycks?

Min nya plånbok

Den är inköpt på Åhlèns, ett ställe jag inte trodde att jag skulle hitta nån men der gjorde jag :)

Kramis

Xoxo

Nya golvskydd

Hej Alla

Igår var jag åter igen på Ikano och fick äntligen tag på mina golvskydd :). Det man inte har i huvudet får man ha i benen, eller bilen denna gång eftersom IKANO ligger i grannstaden.

När jag kom hem stod det klart att vi skulle behövt ett till men det får jag köpa en annan gång för nu skyddas golven på de värsta ställerna ialla fall.

Jag vill ha en till under Fredriks stol, vid hans dator men Benjamin är den som rullar sin stol mest så en där under är ett måste

Vad tycks?

Våra nya golvskydd

Kramis

Xoxo

♪ Sound of The Day by Lazee feat Apollo Drive ♪

Calling OutKramis

Xoxo

Theo diggar

Imrose sprnag barnen runt med sina nya skor (gör det fortfarande) men helt plötsligt kommer de in och har även sina jackor på. Evelyn förklarade för mej tydligt och klart att har man skor måste man ha jacka på sig oxå.

När det var fruktstund ville Theo sitta ner lite och hamnade i pappas knä och diggar till musiken som kommer ifrån datorn...

Så hilma sötEller vad tycker ni?

Nya skor

Hej Alla

Igår så bar det iväg till IKANO för att köpa lite saker. Nya kiss skydd, madrassskydd och nya vårskor till barnen. Kändes som att man glömde nått och det gjorde vi självklart så jag skall iväg till IKANO igen idag med vår vän Martin och köpa in det vi missade igår. Typiskt :(

Men barnen springer nu runt i sina nya skor och är så glada och stolta. De får ha dem inne tills de skall användas ute. Bra att gå in dem.

Benjamins´s nya skor
Benjamin vart det svarta skor som det ser ut att vara snörning på men det är det inte. Det är karborreband. As bra faktiskt.

Evelyn´s nua skor
Hennes skor vart oxå med svart grundfärg. Himla söta faktiskt.

Thoedore´s nya skor
För att följa trenden fick även Theos skor ha svart i grundfärgen. Varför bryta mönster.

Alla skor är införhandlade på skopunkten. Bra faktiskt, tag 3 men betala för 2.

Det behövs när det är många fötter som behöver nya skor. Jag och Fredrik får vänta. Barnen är viktigast. Så nu är vårskorna inköpta ialla fall så det är nu avbockat på listan.

En ny vår jacka till Benjamin är ett måste. Men till de två små har vi redan det klart.

Kramis

Xoxo


♪ Sound of The Day by Armin van Buuren feat. Susana ♪

If You Should Go
Kramis

Xoxo

Jag är en dålig mamma !!!!!

Jag måste verkligen lära mig behärska mitt humör. Jag har verkligen arbetat på det så att jag inte skall brusa upp och bli stressad. Jag går upp tidigare och fixar i ordning barnen tidigare. Theo vill gå till dagis och Evelyn vill sitta i barnvagnen så att gå ungeför 20 min innan vi skall vara vid skolan brukar vara bra.

Idag va vi två stycken. Vilket gör att jag släppte lite på morgonrutinerna. Fredrik är så go men ju mer klockan går och gått över min tid då jag brukar gå, börjar jag bli stressad och irriterad. Allt blir bara fel, vi hittar ingenting som skall med till skolan (ishockyhjälm, som Benjamin skall ha med) och fleecetröjorna barnen har under jackorna är borta. Till slut är jag för stressad för att vara glad och jag börjar bli arg. När jag lämnar huset är jag så arg så jag låter inte Theo gå till dagis eftersom vi är försenade. Så hela vägen sitter han och gråter och skriker om att han vill gå. Evelyn däremot tjatar om att få  sitta. Men hon får gå. Vi har inte tid att hon skall sitta oxå. Benjamin pinar på snabbt framåt eftersom han vet att jag inte vill gå sakta.

När jag har lämnat barnen så börjar jag lugna ner mej och blir arg på mej själv till varför måste jag bli så himla arg. Så på vägen hem går jag och är arg på mej själv. Varför blir jag så arg och tänker på hur jag skulle ha gjort för att inte behövt att bli så arg. PLANERING! Vilket jag släppte på idag...så jag skall inte göra om det nästa vecka. A BIG NO NO...

Jag måste läa mej behärska mitt humör, barnen märker ju på mej att jag är arg. Min röst är inte trevlig men jag säger inte så mycket för att de inte skall höra hur arg jag är.

Så där går jag irriterad som fan och det är ju en självklarthet att barnen märker att jag är arg. Det är inte deras fel. Så varför går jag där arg med dem vid min sida. Tror de att det är deras fel?? Det hoppas jag verkligen inte men de kan ju lätt ta åt sej efterom barn lätt gör det. Jag pussar på dem när jag lämnar dem och jag får pussar och kramar tillbaka. Men förtjänar jag dem??

Svaret är nej!


Måste vara nått fel på mej :/

Igår somnade jag innan kl 21, IGEN. Va i helle... De program jag vill se börjar ju då. Det är så himla typiskt.
Varför skall jag alltid vara trött. Jag ät trött på att vara trött... Jag vill vara pigg. Pigg som en mört :)

Byter ämne

Mina barn är så otroligt söta. Igår somnade jag med Theo nära mej så att jag knabbt kunde röra mig. Så brukar han alltid somna med sin pappa men eftersom jag somnade först så fick det bli jag. Sen på natten rullade han över till Fredrik och jag kunde röra mig igen.

På morgonen satt vi som vanligt i soffan och mysade ihop. Jag var bara tvugen att ta lite kort på mina små grisar...

Theodore & Evelyn

Jag lovade Evy att vi skulle gosa när hon kom hem eftersom vi inte hann inte så mycket i morse. Hon gillar att sitta i mitt knä, jag håller om henne och läser ur en bok. Nu när theo blivit äldre har det ju blivit att jag har ett barn på var sida och då är det ju inte samma sak. Så nu har jag lovat och hoppas nu att Fredrik kommer hem i skaplig tid så att vi hinner gosa lite innan hon somnar för natten.

Nu skall jag ta hand om tvätten

ses senare

kramis

Xoxo

♪ Sound of The Day by Timbaland ft. Justin Timberlake ♪

Carry OutKramis

Xoxo

Seg kväll

Hej Alla

Idag har jag pluggat lite teori och städat en massa. Måste ju tvätta golven oxå så nu är det gjort :)

Även fixat med köksluckorna. När alla är klara skall de målas om och sättas på nya handtag. Vi kommer ju inte att ha råd på flera år att köpa nytt kök så äntligen har min man förstått att lite färg kan göra så att det känns som nytt ialla fall.

Nu när barnen och jag är själv kollar jag lite på bloggar och tar det anmält lugnt. Nu blir det CSI Miami och slöa i soffan

Vad skall ni göra?

♪ Sound of The Day by Kent ♪

Töntarna

Spelar Kent nästan jämt hemma som verkligen retar gallfeber på min sambo Men han får skylla sig själv eftersom det var han som köpte skivan till mej i julklapp .

Tack älskling


Fan jag somnade

Hej Alla

Här har jag väntat och väntat på att Despetate och den nya serien Cougar Town skulle börja igår och vad gör jag.
SOMNAR.. va fan är det med mej. Jag hann ialla fall se dating in the dark men helle...jag hann se början på de desperata fruarna men inget mer.

desperate housewifeFatta att jag skall se reprisen när den går i helgen.. eller hmmm går det att se på kanal 5 play om de har nått sånt???? Måste kolla upp det.

Nu är ialla fall pluggande i full gång här hemma. Tur att ingen hör mej eftersom jag måste läsa högt om och om igen för att få in det i mitt lilla huvud. Att få körtkorts tillståndet kommer att ta tid. Vi betalade in det i januari och kommer inte att komma på flera veckor till så det enda jag kan göra nu är att plugga teori. Typiskt

Solen skiner idag ialla fall så jag hoppas att denna eländiga snö smäter bort och att våren tittar in.

Vad händer hos er då?

Kramis

Xoxo

♪ Sound of The Day by Black Eyed Peas ♪

Imma Be Rocking That BodyKramis

Xoxo

Äta rätt för framtiden?

Idag skall Benjamin ut på en utflykt med skolan i skogen. Undrar om han kommer at bli blöt eller dyblöt eftersom det är blötsnöar ute. Jag fixade med honom en matsäck ialla fall men varm o´boy, macka, banan och vindruvor att äta. Hoppas att det räcker.

Min underbara kille Benjamin

Jag vill inte packa men massa bullar och kakor som vissa gör. Det är inge bra att de äter för mycket sött mitt i veckorna. Man får ialla fall som vuxen ta på sig det ansvaret att ta hand om sina barns kroppar tills de själva kan ta över.

De får ju sina vanor ifrån oss och de äter det vi serverar. Är det bara skitmat de får så är det ju även det de kommer att välja att äta sen när de blir äldre. Det finns de barn som aldrig äter frukt. Barn som inte vet hur en oskalad potatis ser ut eller vad en apelsin är. Då menar jag barn som är i samma åldrar som mina egna barn och bor i sverige. Så jag skall så länge som jag kan ge mina barn en bra ryggsäck med sig upp i vuxenlivet.
Eftersom jag själv är överviktig vet jag att det ligger i generna och då är det tyvärr lättare att mina barn blir överviktiga. Så jag håller mig till helgerna att ge gotti och tar den antigen fredag eller lördag.

Tror ni precis som jag att man måste hålla koll på det man äter om det ligger i släkten att kunna bli överviktig. Lära barnen i tidig ålder att äta frukt  och äta rätt. Och limimera godis, chips och läsk till enbart en dag i veckan?

Fattar inte att det finns de som enbart äter en massa ljusa mackor som mellanmål istället för frukt. Dricker saft/läsk istället för mjölk/vatten till maten mitt i veckorna. Planering är det som gäller om man skall ut på stan köpa med sig ett bra mellanmål. Finns massa bra val att köpa i affären om man skall iväg någon stanns istället för att vända sig till närmaste kiosk och köpa en kexchoklad till sig själva och barnen. Inge bra alltså...

Är jag ensam att tycka detta?

Me

Hej Alla

Idag var det meningen att jag skulle ta mig ner till körskolan men eftersom jag inte hann att skriva in mej i helgen så skall jag göra det senare idag. Jag skall först till läkaren idag och prata om mina problem jag har. Hoppas att han kommer att förstå och kunna hjälpa mej nu

Det ringde även ifrån apoteket att min medicin har kommit in så den skall jag hämta ut oxå.

Nu skall jag göra nått som ni inte är vana vid..Här kommer att kort på mej

Me 

Skall nu bada..ses

Kramis


♪ Sound of The Day by Leona Lewis ♪

I see you

Ifrån filmen AvatarKramis

Xoxo

RSS 2.0