Sleep I can Not

Jag har totalt vänt på dygnet. Jag kan verkligen inte sova på nätterna. På veckodagarna skall jag ju visserligen inte sova eftersom jag arbetar då men på helgen vill jag ju kunna sova så att jag kan vara med min familj på dagarna. Inte så lätt min vän, jag e klarvaken och klockan e nu lite innan 03 på natten. Jag brukar somna på morgonen vid 07, sen sover jag fram till lunch ungefär. Inge kul om man säger så när man vill umgås med övriga familjen. Jag går runt som en zombie på dagarna. Är nog svårt för övriga familjen att förstå hur svårt det är att vända tillbaka dygnet o sen orka köra ett 10 timmars pass på söndagen igen o då skall man vakna tidigt och sen inte sova alls på natten.
 
Förra helgen gick jag o la mej lite efter 07. Vaknade av att Evy fått en sticka i foten vid 09. Sov alltså mindre än 2 h och la mej inte igen eftersom jag skulle vara med familjen. Kroppen tar totalt stryk....
 
 

Tjejfest

I lördags va det dags för oktober festen i min stad. Det e då alla småbarnsföräldrar går ut och gör bort sig. Dagen efter va det så tyst och detta pga att halva stan låg i bakfylla.
 
Jag var med Tessan, Anna och Linda. Tessan har vuxit till att bli en väldigt bra kompis och kom in i mitt liv bara för 6 månader sen. Bor 100 m bort på min gata. Vi träffades faktiskt via mina barn. Hon är förskolefröken på mina barns förskola. Coolt va??
 Anna är hennes granne och av det lilla jag träffat henne så verkar hon tipp topp tjej. Linda, träffat enbart denna kväll men glad o sprallig och vill gärna träffa igen känner jag.
 
Vi förfestade hemma hos Tessan. Jag tog enbart en rose. Sen fick de va. Jag skulle köra dagen efter o full är ju inget jag strävar efter. Den biten fick de andra tjejerna stå för, och vissa uppfyllde faktiskt den stolen. Säger dock inte vem.
 
 
Jag hade verkligen en toppen kväll och hoppas att vi träffas alla snart igen
 
 
 
Xo xo

Vi skall försöka få lite saft

 
Idag plockade jag och Evy svartavinbär, vi skall göra saft. Eller ja, vi skall försöka göra saft. Jag har tänkt att plocka dessa bär i flera dagar, men inte kommit mej till att göra de. Nu fick jag arslet ur vagnen att göra de. Så imorgon hoppas jag att vi gör saften oxå :)

RSS 2.0