Sound of The Day by Ferry Corsten!

Hej

Dagens låt jag har valt är vocaltrance. har gjort flera olika projekt med min favvo Tiesto och sångerskan Betsie Larkin har ännu rätt så okänd. Vet inte så mycket om henne.
 

Ferry Corsten feat. Betsie Larkin - Made Of Love (Official Video)

 Ferry Corsten

Ferry Corsten Official Site


Kramis

Fy vad jag gråter, att människan kan vara så grym.

Hej!

Detta är så hemsk och upprörande att jag vet inte vart jag skall börja att berätta vad ni kommer att se. Om ni nu väljer att titta på detta hemska.
Jag grät så högt att Fredrik kommer in stormandes och undrar vad det är. Jag kunde inte sluta utan jag bara grät som en galning. Jag stoppade filmen flera gånger man va bara tvugen att se klart den. Jag mår fortfarande dåligt över att ha sett detta men känner att detta måste föras vidare.

Jag fick detta via ett mail som man skall skriva under och skicka vidare

Du skall inte titta om du är känslig, för bilderna som visas är så hemska att man gråter i floder och man mår så illa att det vänder sig i magen på en. Jag kan inte fatta hur människor kan göra så här emot annat levande.  Varför slutar vi bara inte med att plåga djuren för vår egna vinning. Vem vill ha en pläs eller duntäcke och veta att sättet de fått sin kudde är genom lidande. Men som sagt titta INTE om du inte är beredd på att må dåligt ett bra tag framöver.

Sättet dessa stackas djuren blir plågade på får en att må så dåligt. De blir slagna, slängda i maken och flås levande. Man bara gråter och det går inte ens att beskriva i ord. Deras plågsamma död, ligga där helt flådd och fortfarande lever, fy fan för dessa människor säger jag bara. Och allt handlar i slutändan om pengar och människans girighet efter vackra ting.

Om detta skulle ske i sverige på våra egna familjemedlemmar, alltså våra hundar skulle nog flera vakna upp och inte att detta är INTE Ok. Vi måste visa att vi bryr så snälla skriv under,  på länken under filmenPledge to go fur-free at PETA.org.

Läs mera här

PETA är en organisation som arbetar för djurens rättigheter. OCh de behöver allt stöd de kan få.

Kramis

Lördags Godis?????

Hej

Godis


Nu närmar sig ju helgen och så som många andra även dagen då jag får köpa mig nått gotti gott att äta. Jag brukar ha min dag på lördagen. Jag älskar ju choklad o alla dess former så nått chokladit kommer det att bli. Tur är väl att jag inte gillar chips och ostbågar så mycket, vilket man sambo gör. Vilket gör att de vi köper får vi ha för oss själva. Mina barn gillar dock båda delarna så med dem delar vi ju med ibland. De får ju självklart eget.

Jag kanske låter hård men mina barn får enbart en liten skål chips, ett glas läsk och sen 5 till 7 godisbitar. Vi har testat flera olika varianter men denna verkar faktiskt bäst. De får själva välja ut vad de skall ha för godis och läsk. Om de får mera än så får de ofta ont i magen vilket inte gynnar någon. Innan köpte vi alltid en Tom&Jerry påse men den räckte alltid till 3 veckor istället för en. Och då hann ju godiset bli hårt och oätligt. 

Eftersom jag nu skall lägga om min stil av mat så har man ju börja tänka lite på vad som är bra och vad som är mindre bra. En klyscha är ju att om du enbart äter naturens frukter så slipper du kalorierna. Så fel så fel.
Natur godis kan vara lika fulla med kalorier som vilket annat godis som helst. Det man borde börja med är faktiskt att läsa på innehålsdeklarationen. Den leder dej rätt. Men oj så komlpicerat det är, för vad skall man kolla efter , socker eller fett??

Jag som inte vill gå upp i vikt kollar efter vart energin (kalorierna) ligger. För man räknar det ganska simpelt. Äter du mer energi än vad du gör av med, så går du upp i vikt. Det val jag har gjort är att jag äter popcorn. Det är luftigt och innehåller mindre energi och med detta gör att man kan äta länge innan man når samma mångd.

Sen är det ju detta med socker emot fett-dabatten. Fettfritt godis innehåller ju ofta lika mycket energi som vanligt godis. Men visst lockar det ju med att det står fetfritt godis på stora skyltar när man skall handla in godiset för helgen. Men man måste ju faktiskt se sanningen i vitögat och tänka ett steg längre än så. När du äter socker (kolhydrater), måste din kropp arbeta mer för att omvandla kolhydraterna till kroppens fett. Detta är en fördel eftersom det försvinner en del energi under den självaste processen. Men godis med fett i ger å andra sidan mer mättnadskänsla. Vilket gör att du äter mindre.

Skillanden mellan dessa hur snabbt och hur länge du blir mätt. Fett består utav större molekyler och tar längre tid för din kropp att bryta ner.  När du får i dej socker som snabbt bryts ned så skuter ditt blodsocker upp i höjden men lika snabbt som det kom försvinner det och du är tillbaka med att ha godissug.  Så att välja imellan fett är socker är ju inte ett lätt val, eftersom det finns för- och nackdelar med i båda alternativen...Hahaha så som pest eller kolera, vilket vill du ha?

Så slutsatsen är väl att inget godis är bra men fy så gott. Synd att inget kunde innehålla vitaminer eller bra näringsämnen. Fast vill man ha näring skall man ju välja nötter vilket oxå är otroligt gött.

Jag älskar mina solrosfrön. Men sitta där och ta en i taget blir långtråkigt i längden så hit med lite choklad så blir jag tyst i ett tag.


Choklad
choklad Energi iKcalFett g Socker g
Ljus Choklad, 100g55534 40
Mörk Choklad, 100g54732 50
Chips & Popcorn
Popcorn Energi i KcalFett g Socker g
Potatischips, 100g47030 0,2
Jordnötter, 100g58529 2
Popcorn, 100gCa. 393Ca.14 Ca. 0,2
Lakrits
LakritsEnergi i KcalFett g Socker g
Lakrits, 100g3940 62Vingummi & Skum
Vingummi Energi i KcalFett g Socker g
Skumgodis, 100g3350 50
Vingummi, 100g3300,2 6,5


Nu måste jag fixa lite här hemma, inte bara sitta franför datorn hela dagen...

Kramis

Källa: Innehållsdeklarationer från Livsmedelsverket, bilder tagna ifrån google

Bok tips: De Oskuldsfulla!

Hej

Framsidan av boken:

Jag ger ju även lite tips efter de böckar jag läser. Älskar ju läsa böcker som är sann baserade. Nästan det enda jag läser men om jag skulle läsa nån annan genger är det deckare eller rysare som gäller i första hand.

Boken heter: De oskuldsfulla. eller på engelska: Not Without My Sister.
Skriven av:  Kristina Jones, Celeste Jones & Juliana Buhring.

Boken handlar om 3 st systrar och deras hemska uppväxt i den otroligt religösa sekten som kallas "Familjen" / "The Family". Tidigare hette denna sekt: Children of God.
Den syn eller uppfattning man har om den kristna tron skiljer sig radikalt hur de i denna sekt visar hur Guds kärlek och förståelse skall ges till troende. De växer upp i en miljö och i deras uppfostran utövas både fysik och psykisk misshandel, hjärntvätt, prostitution och pedofili.
"Guds kärlek"
som de kallar det, är inte kärlek i sig, utan en hemskt sett för de skall kunna ha sex med vem som helst inom sektens medlemmar, oavsett ålder.  

En otroligt tagande bok och jag rekommnderar den verkligen. Kan dock inte fatta att detta ens har hänt och att det fortsätter att hända än idag. Under här finns det länkar till båda sidornas hemsidor. De som lämnat sekten och till de som finns kvar. 

Moving On Innan var det en sida som man kunde följa dessa personer i boken som lämnat sekten och andra medlemmar som tagit sitt mod. Jag var inne ett flertal gånger men nu finns det enbart en sida där man kan läsa lite grann och varför den sidan som varit öppen i flera år nu har stängts ner. Innan kunde man se Davids sista video innan han lämnar jorden för gått.

xfamily

exfamily

thefamily  En länk till The Family, deras hemsida och hur de visar sin tro idag.

Sound of The Day by Sonja Aldén!

Hej

Dagens låt har jag valt Sonja Aldén - Du får inte.
Denna låt är så otroligt fin. Den beskriver starka känslor man får när man blir kär.

Sonja Aldén - Du får inteSonja Aldén

Sonja Aldén Official siteKramis

Dagens visdom & dagens onödiga vetande!!!

Dagens visdom!

Att alltid vara en smula barn det är att vara riktigt vuxen....

Dagens onödiga vetande!!!

Spetälska är den minst smittsamma sjukdomen av alla smittsamma sjukdomar.

En typsik helgdagsmorgon. Alla barnen i sängen och massa mys för att kunna starta dagen..
En typisk helg morgon då alla samlas i sängen


Kramis

Min första dag hemma....

Hej

Nu är det min första dag som sjukskriven. Har lämnat barnen på dagis. Vet nu inte vad jag ska göra ....men eftersom jag är så otroligt trött kar jag bäddad upp mig i soffan.

Måste ju berätta att vi har den bästa förskola man någonsin kan ha. Alla som arbetar där på mina barns avdelningar är helt underbara. Stort tack till Er.

Min läkare ringde alldeles nyss, personligen för första gången och vi hade ett långt samtal. Fick svar på flera olika saker men det största tråkigaste nyheten var väl att de inte visste vad som var fel och varför min kropp gör som den gör. Han berättade också att en läkare som är specialiserad på levern har kopplats in. På måndag skall jag in igen och ta en massa prover. De jag lämnade igår räcker inte, för nu skall du ändra synvinkel och då måste det tas en massa prover till.

Efter samtalet känns det otroligt skönt och jag kan släppa rädslan jag har haft om att min lever skall ge vika. Han berättade att mina värden var skyhöga men var även bra på andra delar som gör att levern inte kommer att sluta fungera. Den oro jag känt släppes lite och nu skall jag följa hans råd med att försöka slappna av och vila mycket eftersom min kropp har en infektion som de nu försöker att lindra.

Men jag skall ändå trots allt träna har jag bestämt mej för. Nu denna dag skall jag gå och träna med Hannah kl 16:15. Jag frågade också om min övervikt spelade in men de värderna jag har har inget med min övervikt att göra. Men självklart är det bra att gå ner i vikt.

Jag vill tacka er alla som finns vid min sida 

kramisar 

Leversjuk :(

Hej

Jag har inte tidigare berättat på min blogg vad det det är jag lider av. Det är min lever som blivit dålig.
När jag fick reda på i höstas att jag fått diabetes, frågade läkaren  mej om det hänt nått med min kropp som jag tyckte var konstigt. Då svarade jag att mitt kiss vart otroligt brunt (dygnet runt) och nr 2 var väldigt väldigt ljust. Sen att jag var trött nästan ständigt.  
Det togs prover och man upptäckte att jag hade förhöjda levervärden. De vet inte varför och vi har inte kommit fram hur det skall behandlas. Jag har fått göra ultaljud, magnestiskröntgen och en massa prover. Mina värden på levern bara höjs hela tiden. Min mage har nu tagit toltat stryk, Jag är ständigt dålig i magen och fungarar inte längre som människa känns det som i mellanåt.  Jag vet inte längre vad jag skall göra. De trodde att det kunde hänga ihop med att jag opererat bort min gallblåsa. Idag har jag varit och tagit en massa prover igen så får vi se vad de utvisar.

Ni anar inte hur mycket jag har gråtit, mått totalt skit för att jag tänker på hur det skall gå för min familj om jag inte finns kvar i längden. Jag skall lägga upp info på det vita arkivet på Fonus, så att min man vet vad jan skall göra om jag går bort.

Jag har börjat att träna som en galning och lagt om min kost. Allt för att försöka gå ner i vikt men det är inte första gången jag försöker det heller. Så jag hoppas att det kan lätta lite på min övervikt.

Från och med i morgon kommer jag att vara sjukskriven helt så då skall jag verkligen vila ut mej. Får ta en månad i taget.
 
Sitter nu på jobbet och läser lite om leverskador på internet. Tycker inte om det jag läser.

Överallt kan man läsa vad alkohol kan göra för skada på levern men jag dricker inte, röker inte och tar inga mediciner. Varför i fan har detta hänt?

Citat:
Symtomen kommer ofta sent, när skadan redan är irreversibel. Då kan det handla om trötthet, klåda, gul hy, svullen buk samt generell tendens till att blöda lätt, bland mycket annat. Med förlänge höjda värden kan leda till leversvikt.
Leverförfettning ökar med samtidig övervikt men det är inte känt varför vissa patienter får samtidig inflammation i levern. Denna inflammation i fettet kan på sikt leda till allvarlig leverskada och sviktande leverfunktion som kan leda till att leverbyte måste göras eller att vederbörande avlider av leversvikt.

Mina symtom är ju att jag är så otroligt trött så att jag bara vill lägga mej ner och sova hela tiden. Ja och att nr 1  och nr 2 är som de är. 

Nu måste jag arbeta vidare men skriver snart igen

RiksFörbundet för Leversjuka
http://www.rfl-lever.se/

Kramis


Trött, så trött på detta nu......

Hej

Som ni ser har jag inte skrivit på ett tag. Jag har varit väldigt ledsen och nerstämd.
Att jag inte mår bra vet ju de flest utav er nu. I fredags var jag på sjukhuset och gjorde en massa prover och gjorde magnestiskröntgen. Den gav inget resultat och mina värden blir bara sämre. Och nu är de själva väldigt oroliga på vad som kan vara fel eftersom de inte källan på vad felet kan vara. Det skall tas en massa nya prover nästa vecka igen.

Jag är ständigt trött och orkar knabbt sitta upp på jobbet och utföra mitt jobb. Så fort jag kommer hem så lägger jag mej på soffan och somnar när barnen har lagts. De på sjukhuset säger att jag skall kämpa på och hålla humöret uppe men hur skall man kunna göra det när kroppen bara arbetar emot en.

En Ledsen Sosso

Kramis på Er

Oh My Gosh, this is amazing ♪

Sitter o kollar på klipp på på youtube med Sysra och Pluttan.  Ramlar in på barn som sjunger nått otroligt. Vi har lyssnat på massor men dessa två tycker jag verkligen e bra. Connie Talbot  var ju med i Americas got talent, med over the rainbow, men Barry Riggins som jag tror att han heter har jag inte sett innan


Sjungs av zenrocksfansings
Connie Talbot With te song "Smile"


Kramis

En heldag på sjukhuset

Hej

Igår var det en heldag på sjukhuset. Det som jag tyckte var läskigast var när jag fick ligga i en magnetiskröntgen. Man vart ju klastrofobisk ju. Fy va det lät och så kunde man inte röra sig en millimeter och man var totalt instängd. Skit äckligt. I 30 min fick man ligga där. Det som var lite jobbigt var att man skulle göra detta på fastande mage och eftersom jag har diabetes så självklart hade jag känning när jag skulle ligga där. Förstår inte riktigt hur man kan sätta den tiden vi fick med tanke på att jag faktiskt har diabetes. Min tid var 10:45 och jag var väldigt hungrig och var så skakig när jag kom ut att jag bara slängde i mej druvsocker.

Jag skulle till jobbet efteråt men klockan var nästan 14 när vi var klara och skulle åka till linköping skulle vi  vara där efter kl 15:00. Jag var så otroligt trött efterdagen så jag ringade och sa att jag stannade hemma resten utav dagen. Får ta nya tag  på måndag. Jag skulle ha jobbat till klockan 17. Hoppas att de har förståelse.

Denna låt får mej alltid på bättre humör, helt underbar


Israel Kamakawiwo'ole, is "Somewhere over the rainbow"...
Denna video visar hur han hedras på sin begravning
Iz the great!!!.... 
 

Kramis

Inte ett dugg svartsjuk :(

Hej!

Inatt bar det iväg för mina föräldrar till USA,  Miami. De skall åka Royal Caribbean Cruises och se sig runt i i Miami i ca 2 veckor. Sol och bad och massa shopping.

Fy, inte ett dugg svartsjuk. Mycket bättre här, kyla så att man känner att man vaknat på morgonen. Mörkt när man åker till jobbet på morgonen och mörkt när man kommer hem.

Ikväll e det min sista kväll ensam med barnen, vi skall bada och ha en myskväll har jag tänk mej. Inegn tv eller dator utav vi skall rita och måla, dansa lite och läsa massor utav sagor.  Sen skall jag o syrsa träna lite på hans språkutvecklig.

Imorgon skall jag ju till sjukhuset och kolla magen så jag hoppas att jag fåt nått svar snart vad som det kan vara med mej.

Skall fortsätta jobba nu

Kramis 


♪ Sound of The Day by Sarah Brightman♪

Hej!

Jag e ju ett stort fan utav Sarah Brightman. Jag älskar verkligen hennes röst i alla sammanhang. Och jag älskar ju vocal trance som de flesta redan vet. Då finns det ju inget bättre att få allt i ett. Här kommer 3 helrt underbara låter med just Sarah Brightman som sångerska som remixar med trance, as sköna att lyssna på.

Sarah Brightman Official Site


Sarah Brightman - Eden (Enigma) Remix
Sarah Brightman - Join Me (remix)


 
SarahBrightman - Free (Nemo_Remix)


Kramis

Myskort

Hej!

Äntligen har Fredrik fått in bilder i datorn,skall fixa en back up på dem. Men jag hittade dessa myskort på Theo och min pappa som jag tyckte var så fina att jag måste dela med mej till er. Bilderna togs i julas (-08)


Lilla Theo sitter och lekar med sitt spel. Anar inte att en puss attack är på ingång
Jo där va det nån, oj va det kiklasPuss, puss puss min lilla Theo säger morfar

Kramis

Fortfarande träningsvärk :(

Hej

Ja nu har jag verkligen fått för mej att det skall ändra i mitt levene. Jag har tränat varje idag nu och skall även dit idag. Började i lördags och har nu ständig träninsvärk. Men (läst/hört det nån stanns) att det är bra att har värk, eftersom att kroppen håller på att vänja in sig. Så jag tänkte stenköra nu medans jag kan för att kroppen skall kommain i rytmen att den skall röra på sig. Sen försöka träna mins 4 ggr i veckan.

De dagar jag har barnen på kvällen skall jag försöka köra hemma, vi har ju en sån där , nu vad den heter hemma som man kan köra på :P Skall kolla upp vad den heter.

men nu skall jag köra på gymmet annars blir det inte av. Så nu har man bubbla väskor med sig till jobbet, pust o stön va jobbigt det e.

Igår va jag så trött att jag somnade mitt i lipsstick jungel. Typikst, jag som ville de den.

nu skall jag forsätta jobba

Hörs

kramis

Innan jag dör...

Hej

Framsidan av boken

Boktitel:
Innan jag dör
Skriver utav: Jenny downham

Boken handlar om 16:åriga Tessa som har leukemi. Hon vet att hon kommer att dö, väldigt snart. De måndar hon har kvar vill hon utnyttja väl. Så hon gör en lista på saker som hon skall få gjort innan hon dör.


Jag tycker att boken är välskrivern och den ger än en tankeställare. Den är verkligen inte sentimentalt skriven, utan jag tycker att man känner den vrede som Tessa känner boken igenom.  Lite på slutet kändes det som att hon vart människa igen och brydde sig om omvärlden och inte bara förstörde för sin omgivning.Jag tyckte inte om den men som sagt den var välskriven. Skulle inte ha köpt den om jag vetat att det skulle kännt som att jag slängt pengarna i sjön.

Den får : ++


Några utav mina tankar:
Visst känner vi nog alla olika kring döden men jag skulle verkligen inte ha gjort ett helvete för min familj den tiden jag har kvar. Jag själv sitter ju i en sits där jag inte vet hur länge jag har kvar att leva men jag vill att mina nära och kära skall minnas mej som jag är och inte en bitter arg ragata som enbart tänker på mej själv, som förstör för min omgivning. För visst är jag arg över att detta har hänt . Jag har gråtit i floder och tog beskedet som att jag skall dö imorgon. Men jag insåg snabbt att jag kan inte ändra på nått. Visst vill jag hinna så mycket mer. Jag vill kunna se mina barnbarn. Om detta nu inte går, vill jag att mina barn skall minnas mej så som jag vill att de skall minnas mej. En kärleksfull mor och de var lyckliga med mig in till slutet..

Kramis

Ursch vilken träningsvärk....

Hej


Har precis kommit hem ifrån ännu ett träningspass. Helt slut, träningsvärk har jag oxå. Jag har fixat det så att jag även kan träna i Link nu så jag skall träna där så ofta jag kan. Jag måste verkligen fixa detta nu för sen jag fick diabetes så har insulinet gjort att jag sakta gått uppåt ivikt trots att jag inte ändrat mina ätvarnor.

Och eftersom jag har den andra sjukdomen så är det ju faktiskt bra om jag kunde gå ner i vikt.
Jag har ju inte haft tid till att träna  eftersom mina arbetstider är som de är. När jag lämnar barnen på dagis så åker jag ju direkt till jobbet, men nu kan jag ju träna i Link vilket ger mej tid eftersom jag kan göra det på min lunchrast :)

Idag var det Fredriks tur att få sova ut så jag var uppe tidigt med barnen. Jag har städat massor och tvättat, vikt berg av tvätt och lagt in dem i respektive garderob. Så det känns ändå som att jag fått nått gjort idag. När Fredrik vaknade hjälpte han till och dammsög.

Nu skall jag fixa färdigt med maten så att vi kan äta

Kramis

Alla Hjärtans dag!

Dagen kunde inte börjat bättre. Fick sova ut idag. Sov till kl 10.00. Ovanligt för att vara mej :P.
Sen gick jag och tränade, Tränade i 1.5 timmar ungefär. 
Fredrik fick utav barnen en nalle som det står världens bästa pappa på, en liten bok om pappor och ett kort Syrsa hade skrivit själv. Utav mej fick han ett kort med dikt i och en tidning motorsport :p.Det e ju tanken som räknas ;)
Nu på kvällen lagade jag god mat . Jag själv fick en fin ros och kärlekscheckar utav min älsking. Jag komemr att anväånda dem väl skall han veta. han har fått kärlekscheckar utav mej i tidigare år köpta och handmålade. han har aldrig använt sina. Men jag kommer allt använda mina. Syrsa ritade mej en v¨äldigt fint tecknig som nu sitter på kylskåpet.
Barnen fick nyköpta kläder.

Mormor Eva har tagit denna bild som togs sommaren 08 på min underbara son Benjamin Bilden är tagen utav mormor Eva sommaren 08 Bilden är tagen utav mormor Eva sommren 08.

Imorgon  firar vi 7 år. Jag har köpt en bok till till Fredrik och även en bok till mej själv som han får ge mej. Jag vet att haninte köpt nått eftersom vi sa att vi inte skulle göra det men jag kunde inte låta bli.

Nu sitter jag o spelar travian och tittar på melodifestivalen. Väldigt trött men jag skall försöka titta klart denna gång. Förra omgången såg jag inte klart utan somnade.

Jag e ju alltid trött o sover typ varje lediga minut jag har om barnen sover. Lite jobbigt faktiskt.

Imorgon förutom att ta hand om min man nästan hela dagen så skall jag oxå städa och tvätta ett måste när man har tre små troll som äter och skitar ner.

Idag när pluttan fick sin present ville hon ha Theos istället (trodde jag) och gu vad hon grät. Typ i 30 min om inte mer. De fick var sin tröja att ha när man äter och målar osv. På hennes var det Hello Kitty och Theos va det Nalle Puh som bebis. När jag sa att jag kunde köpa en till henne oxå visade det sig att det ville hon inte. Utan hon var nöjd med sin, det var att hon ville sätta på Theos hans tröja. När hon fick göra det vart allt frid och fröjd i lingonskogen igen. Hon har blivit som en liten mamma till honom. Hon kollar blöjan, ger honom vällning och kläder han skall ha på sig. Hon skall fixa allt och får hon inte det blir hon ledsen. Han är din dror inte din docka lilla gumman.

Hoppas ni alla får en underbar alla hjärtan dag, nu skall jag kolla film

Pussiluss  

♪ Sound of The day by Dj Tiësto ♪

Hej
Idag har jag vart en Tiëstolåt som jag verkligen älskar. Lyssna och njut! 

Dj Tiësto´s Official site

Kramis

Tiesto - In The Dark ♪

Fredag!!!!!

Hej!

Idag skall jag på utbildning på jobbet. Det ska bli kul.Tycker att det är otroligt intressant att få lära mig nått nytt. Alltid kul att utvecklas.

Igår handlade jag alla hjärtans dags presneter till barnen och till Fredrik ifrån barnen. Jag själv köpte en bok til honom som han skall få den 15:e. För det är då vi firar 7 år.

Jga kan inte fatta att vi har varit tillsammans i 7 år redan. Skulle ju tro att känslorna för varann skall ha svalnat lite men icke. Jag e lika kär som innan och älskar honom så att det gör ont. Skulle inte kunna tänka mej en annan man i mitt liv.

Ikväll skall vi ha fredags mys, vi skall äta tacos. As gött. Fredrik köpte min favvosås. Så det ser jag fram emot att komma hem till.

Nu pratarjag med mamma i telefonen sen måste jag springa.

Ses senare vänner


Kramis

Kärleksbomb!

Hej !

Med denna lilla bomb vill jag skicka er kärlek...Massor utav pussar & Kramar

Utmanad Utav Bibbi

Hej!

Jag har fått två utmaningar att utföra. Inte visste jag att det fanns nått sånt här på inom bloggvärlden. Men det borde jag ju ha förstått att det fanns.  Jag skall utföra dessa men inte skicka dem vidare. Eftersom jag vet att detta inte uppskattas utav alla. Jag själv  tycker att det var väldigt gulligt utav min svärmor att utmana mej, kul ju!

Alltid när jag får kedjebrev i min inbox så skickar jag det tillbaka enbart till den som skickat det till mig dvs jag skickar det inte vidare till en annan vän. Detta pga att flera jag känner e så emot kedjebrev att de spyr på det. Flera utav breven man får går har man redan fått 50 ggr innan

Blev utmanad av min svärmor Bibbi.

REGLER FÖR UTMANINGEN.


Gå in i mappen "mina bilder".
Gå till den 6:e mappen och välj den 6:e bilden.
Lägg upp bilden på bloggen och skriv något om bilden.
Utmana 6 pers. och tala om för dem att de är utmanade.

Här kommer min bild. :

Kommer att lägga in en bild när jag kommer hem, är på jobbet nu


Sen kom det en utmaningn till.
Blev utmanad utav Bibbi även där.

4 Favoritprogram: Prison Break. Grace Anatomy, Vänner, Gilmore Gilrs

4 Saker jag gjorde igår: Shopade lite på stan, arbetade, bloggade, spelade travian

4 saker jag ser fram emot: Vårt bröllop, gå ner  i vikt till 58 kilo, att kunna få se mina barnbarn, se världen

4 favoritresauranger: Thai Hoa har ingen mer

4 saker på önskelistan: Att ingen i min närhet drabbas av livslånga sjukdomar, att jag får ha de jag älskar nära mig hela mitt liv, att leva lycklig ihop med min Fredrik livet ut och sist men inte minst: vinna pengar


De jag utmanar: Ingen

Kramis


David efter ett tandläkarbesök!


David After Dentist (Original) - Amazing videos are here

Detta är ett klipp som har spridits s otroligt snabbt på internet. Jag har inte hunnit att se hela klippet men kanske e det roligt eller kanske tycker jag bara synd om honom när man kollar på klippet när jag kommer hem.  Tycker det är otroligt sorligt om det skulle vara synd om honom. Men det märkaer jag när jag kommer hem

Kramis

Hemma nu:

Jag tycker då inte att det var så kul som när man läste om det i metro. Det var ju synd om honom, lille ponken. Hade det varit mitt barn vet jag ju inte om jag hade lagt ut det så där på internet precis

Natti på er

SÅ SKAPAR DU EN VÄLBESÖKT BLOGG!

Hej!

He he läste just på Alex Schulman´s blogg att man skall skriva ofta och kort för att man skall kalla sig bloggare. Gärna Sex inlägg om dagen eller mer är idealiskt. Använda görna mycket bilder och länka till andra bloggare. Gärna 5 rader oxå för att det skall vara bra.

Oj då passar jag verkligen inte in där. Jag kan skriva ett lite längre om mig själv och min dag, lite musik och sen
dagens visdom & dagens onödiga veteande!. Kanske nått inlägg om musik. Då är jag uppe  i 4 inlägg.

Måste ju försöka ialla fall så mu får jag ju komma på bra ämnen och skriva ner det snabbt :P

kramis
Det vart en låååång dag på sjukhuset igår!

Hej

Jag kom dit kl 15:50, det togs prover och klämdes och kändes. Sen kom den låååånga väntan. Fick känning vid 17 så jag frågade om jag fick äta något.  Jag hade ju med mig mat som jag lätt kunde värma. Sa till när jag hade 4,7 i blodsocker, de bad mig vänta så att de kunde kolla med läkare om jag var tvugen att vara tom i magen eller inte. När jag hade 2,8 så var jag så skakig att jag sa att jag var tvugen att ha mat. Då kom det en sjuksköterska  och värmde min mat. Jag fick slänga i mej maten och hade precis tagit druvsocker innan för att höja blodsockret lite. 
Sen satt jag där och väntade och väntade..läste min nya bok jag köpt för att få tiden att gå...

Den heter "Överlevare mot alla odds" skriven utav Barbara Biggs. Handlar om en tjej som när hon var 13 år vart såld utav sin mormor till en älde man (42 år).  Man får följa hennes liv som prostituerad  och nästan otroliga tumultartade liv.
Precis börjat läsa den men än så länge verkar den bra. Kan nästan tro att det manhittills läst måste vara påhittat för vilket liv hon har levft. Skulle verkligen inte vilja byta.

Ialla fall, där sitter jag o väntar o väntar och känner att nu börjar jag bli lite irriterad. klockan är då 20:00. Vid 21:00 undrar jag vad som händer och vad som väntas på. Inget bra svar ges. Det är bara att fortsätta vänta. Vid 21:45 ringer jag Fredrik och säger att jag kommer att gå hem om de inte händer nått eller om jag inte får höra nått. Vid 22:00 går jag hem, utan att fått höra nått och vet lika mycket som när jag kom dit. Kom hem till fredriks goa famn vid 23:00

Pratade med sjuksköterskan på diabetesavdelningen idag och berättade att jag lämnat utan att fått nått svar. Och hon förstod mig till fullo. Så jag skall ialla fall den 20:e feb  ta nya prover och magnetiskt röntgen så då får jag väl höra vad som händer här näst.

Sitter nu på jobbet och arbetar till kl 21:00. Vill bara hem och sova :P

Kramis

Att slita som ett djur spelar ingen roll längre.

Hej!


Att man sliter som ett djur på sitt jobb och gör det bästa man kan spelar tydligen ingen roll längre i detta land.
Folk varslas hit och dit. Man har inte längre nån kontroll över sin egan familjs livssituation. Varje månad när räkningarna skall betalas kämpar man för att det skall gå runt.

Allt bara försämras, man kan kan inte längre påverka så som det var förr. När min mamma sökte sitt första jobb hade hon 5 st ställen att välja imellan och hon kunde ställa krav på lön, extra förmåner och även påverka sina tider. Hon valde den arbetsgivaren som gav de bästa erbjudandet.
Idag är det typ 500 till 1000 på ett och samma jobb och man tar det man får. Företagen tar in timmisar istället som är anställda utav uthyrningsföretag.  Varför inte för att använda den arbetskraft de redan har?Nä de fast anställda blir avskedade? Skall det vara ???

Jag är otroligt glad över att jag har ett jobb så jag skall väl inte klaga men tänker bara på alla de familjer där båda två tex arbetar på samma arbetsplats och båda två blir varslade. Anställda som varit trogna på ett företag i över 25 år, inte ens får sin guldklocka medans VD på företaget får sin bonus när det är där de borde dra ner i första hand, enligt mej.

Nu är det ju en massa varsel på min sambos företag och så som det ser ut nu så kommer han nog att få gå

Nu ringde min läkarsekreterare, jag måste in till sjukhuset så jag skriver mer sen

 


Puss & Kram Er


Dagens visdom & dagens onödiga vetande!

Dagens visdom

Den som dömer mellan två vänner, förlorar den ene

Dagens onödiga vetande!

10.368.000 steg innebär att 12 nya par skor slits ut och kommer att kastas till närmaste papperskorg.


Kram på Er

Åhh vilka fina bilder svärmor hade!

Hej!

Eftersom jag inte har dessa fina kort själv på mina datorer hemma men ändå vill visa upp mina gryn har jag kopierat det direkt ifrån min svärmors blogg. Gå dit. Där kan ni läsa hur fint hon skrivit om sina barnbarn. Finns även fler fina bilder där om ni vill kolla in hos henne. Vill ju inte ta alla. 

Börjar med att visa helt underbara bilder på min minsting. Lilla Theodore.
Vi hade helt underbart väder den dagen så den fina bakgrunden  gör att han träder fram så fint.

En bild som vi tog i somras -08. På en grillfest vi hade som Bibbi och Janne. Han var så otroligt glad mitt lilla Tedde-
Åhh vad glad jag e

Bilden togs sommaren -08. Hos Bibbi och Janne

Sen har vi två väldigt fina bilder på min flicka Evelyn oxå.

Visst har en jag en helt underbart söt dotter...Stolt mamma
Visst har en jag en helt underbart söt dotter...Stolt mamma


Lika söt ledsen som glad, hon e lite bluýger men sen släpper det
Lika söt glad som ledsenSen har vi min älsta son Benjamin. Han e helt underbar storebror och son.  Tur att han var ett lätt barn som liten annars hade jag inte skaffat två till :P

Bilden tagen på Benjamin på en grillfest hos Bibbi och Janne  sommaren -08


Så här har ni de fina bilderna på mina barn. Kunde inte låta bli att kopiera dessa Bibbi :P. Och du skrivit så fint på din sida att man blir så rörd och glad.

Kramis på Er

Dagens visdom & dagens onödiga vetande!

Dagens visdom!

Ingenting som utvecklas följer sin ursprungliga plan

Dagens onödiga vetande

Ett normalt badkar rymmer ca 200 liter.

Dagens visdom & dagens onödiga vetande!

Dagens visdom:

Ett vänligt ord kan hålla en varm hela vintern

Dagens onödiga vetande

Ett hårdkokt struts ägg skall kokas i 45 min.

En struts

Lördags Morgon!

Heej!

Det är lördags morgon och mitt huvud känns så tungt...Jo jag sa det e lördagsmorgon och mitt huvud känns så tung...Huvudvärk har jag oxå :(

Somnade inte förrän 03:00 igår. Då var det sista gången jag såg på klockan ialla fall. Väntade på att Fredrik skulle komma hem. Jag kan inte somna förrän jag vet att han e hemma. Har alltid varit så. Så när han arbetar kväll och kommer hem vid 01:00 på natten i veckorna väntar jag snällt på honom. Då kan jag somna när han är tryggt hemma igen. Så orolig att det skall hända honom nått när han går hem mitt i natten. Försöker smyga in reflexer på hans kläder och väska men han tar bort dem. varför vet jag inte men han tycker inte de e snygga så då vill han inte ha dem på sig. De fyller faktiskt en funktion om han inte visste det. Att de inte är snygg spelar ingen roll. Du skall synas när du går när i mörkret. Så det så min älskling...

Just nu ligger han o sover. Han var go och glad när han kom hem vid 03:40 typ. Han hade haft det trevligt så det va kul att kvällen vart lyckad.


Vet inte riktigt vad vi skall göra i helgen. Jag hade gärna velat fixa till det med biblioteket vi bygger och Theos rum. Men det kräver pengar och det gör att vi får vänta med det. Alla rum vi har byggt om hittls till har vi sparat och sen byggt. Huset är ju så stort att man kan sova i en annat rum medans det fixas. Vilket är bra utan att man störs utav byggandet.Åhhhh glömde ju skriva i veckan att Theo sagt Mamma ordentligt för första gången. Det hände i tisdags den 3 feb. Jag säger att det är första ordet han säger men Fredrik säger att pappa är det första ordet han sagt innan mamma. Jag har inte hört det men kan nog stämma eftersom han e så otroligt pappig. Jaghar ju hört honom "sjunga" så fint..så som ahhhhhh...laaaaa..baaaaa..baaaabbaaa osv men ett ordentligt pappa har jag faktiskt inte hört. hahaha nu när jag sitter o skriver hör jag hur Theo säger pappappa...så JO han kan säkert sagt pappa skulle inte förvåna mig att jag missat det :(.

Theo leker med julgranen
Bilden togs i julas, och Theo gillade verkligen att leka med alla julgransprydnaderSitter nu med min blogg och leter efter bra låtar som jag nyss la upp. Mad World. Chattar på skype och msn ( Marika är det där för tillfället) och spelar travian.

Nä nu måste jag väl försökta ta tag i denna dag...börja städa eller nått så att det känns som att man gjort nått idag ialla fall.

Hmmm kanske väcka Fredrik...näää han får sova lite till...

Kramis på Er


♪ Sound of The Day by Gary Jules! ♪

Denna låt en som jag verkligen älskar. Den finns i olika versioner coh tycker att den faktiskt  funkar på nästan alla sätt.
Han som skrivit den heter Gary Jules. Kommer att lägga upp olika versioner utav  denna vackra låt.


Gary Jules - Mad World

Gary Jules Official Site 
Lyrics och fina bilder Sara Hickman - Mad World
 


Techno RemixGary Jules

 

Lyssna och njut

Kramis

Fredagsmys!

Fy va tråkigt man kan ha det då. Sitter på jobbet och arbetar till och med 18:00. Bredvid sitter två tjejer som är otroligt rastlösa och precis som jag. Alla spelar olika spel, läster tidningar eller håller på med olika quiz på facebook.Jag spelar självklart travian. Skulle ni tro att jag spelare nått annat.


Soldater ifrån de olika stammarna


Ikväll kommer Fredrik att vara hos sin vän Pablo så jag kommer att ha myskäll med barnen själv. Men det gör inget för Frerik behöver verkligen komma ut lite.

Är otroligt glad över att han blivit så bra vän med Pablo. Han är otroligt trevlig prick. De skall ju självklart dricka, så man blir ju lite orolig att han skall bli för full. Förra gången han kom hem efter att ha varit hos Pablo satt han och spydde och var bakfull hela dagen efter. Förra helgen var det jag som tog barnen båda lördag o söndag så jag retar honom nu lite att jag skall få sova ut imorgon. Skall bli såååå skönt.

Hihi inge kul för honom om han e bakfull. Men skulle han bli dålig så tar jag självklart barnen. Men det säger jag ju inte till honom förrän det verkligen kräver att jag kliver upp :P.


Ikväll skall jag köpa gotti till barnen. Jag har lovat syrsa att han skall få vara uppe lite längre idag och vi skall kolla på Let´s dance. Funderar på vad jag skall köpa till mej hmmmm.....vad skall jag ha.

Syrsa vill ha chips det vet jag så det blir det till honom.

      

Nu slutar jag om 15 min. Då kommer Fredrik och hämtar mig vid jobbet. Då skall vi åka och handla.
Sen så sticker han som sagt direkt till Pablo.

Så nu får ni ha en bra dag...

Ses

Kramis


Tankar kring en familj....

Hej!

Att man inte kan påverka sitt liv vad som kommer att ske om man gör vissa val i livet kan ibland vara svårt att acceptera. Men eftersom man gör val så får man ju hoppas på att de är de rätta och gör att man finner sitt mål i livet längre fram.

 Jag känner mig verkligen lyckligt lottad här i livet. Om man tittar så långt tillbaka som till när jag föddes så har de val som människor gjort i sina liv reflekteras tillbaka till mitt liv och där jag befinner mig idag.

Om inte mina biologiska föräldrar adopterat bort mig, hade jag inte varit här. Om inte min mamma valt att adoptera ett barn till, hade jag inte haft henne som min mamma och min syter blivit min syster. Jag har flera gånger fått frågan om jag inte känner att jag saknar mina biologiska föräldrar.

Varför skulle jag?
Jag har ju min familj här!

Visst när jag fick egna barn började jag ju tänka massor på ärftliga sjukdommar och vart jag fått mitt utseende ifrån.
Har jag någon därute som är lik mig?
Sen självklart den obligatoriska frågan: VARFÖR!
Jag har 4 syskon, det vet jag. En storebror och sen tre småsykon. Vilken ålder det är på dem vet jag inte. Det enda jag vet är att de också lämats bort ifrån vår biologiska mor.  Sen vart de är och hur gamla de är vet jag inte.

När jag tittar på mina egna barn så förstår jag inte, hur man kan lämna bort sitt egna barn. För att kunna göra det finns det bara en förklarning i mitt huvud. De ville ge mig nått bättre, nått som inte de kunde ge mig.


Jag har aldrig kännt mig som adopterad, min mamma är ju MIN mamma. Min syter är MIN syster. Sen om det inte är via blodsband så är vi det inom oss. VI vet att vi är ETT.

Jag har aldrig saknat nått här i livet, fått massor utav kärlek ifrån min familj. Ett dolt stöd som omfamnat mig trots att jag har många tråkiga hinder på mitt livs färd. Jag skulle inte vara den jag är idag om det inte vore för min mamma och min syster.

Jag är uppväxt i "svenska" områden där adopterade barn har varit de ända mörka barnen. Och där har vi aldrig setts som att vara utlänska barn utan svenska barn. Fösta gången jag mötte på en person som tog mig för invandrare var när jag var 16 år. Då fick jag frågan hur länge jag bott i sverige, eftersom jag pratade så bra svenska.
-Hela mitt liv svarade jag och nästa fråga vart.
-Varför flydde din familj ifrån ert hemland?
Hemska tanke, stackas alla de som verkligen har fått flytt ifrån sitt hus och hemland som de älskar. Sen komma och möta männsikor som inte ens kan förstå vad de gått igenom.

Hela mitt liv har jag varit rädd för att föda barn och ville inte ens ha egna barn. Det fanns inte på min agenda. Jag skulle resa och se världen. För när jag var yngre reste jag, mamma och Anna ( min syster) väldigt mycket. Jag har nog varit på flera ställen än de flesta faktiskt. Så det skulle jag fortsätta med.

Så kom Fredrik in i mitt liv. Vände upp och ner på alla mina framtidsplanser jag hade. Det började oskyldigt men växte snabbt till att bli något seriösare fast jag motarbetade det väldigt längre. Eller snarare ville inte erkänna för mig själv ,att jag kände mer än vad jag ville erkänna. Vi var och är fortfarande väldigt olika. Han var så blyg och så otroligt fin och omtänksam. Hans ögon fick ju en att smälta. Jag hade lovat mig själv att inte inleda ett förhållande utan skulle bara leva lite sen skulle jag flytta utomlands och jobba.
Vilket jag planerade för. Jag hade sagt upp både lägenhet och arbete på samma dag och fixat lägenhet i stockholm. Sen stod vi där och skulle gå skilda vägar jag o Fredrik. Så klarade jag inte av det. Efter vi sagt adjö och han åkt hem till sig ringde jag honom samma kväll och vi pratade i timmar. Efter det var det han och jag.
Jag hade dock inget jobb eller lägenhet men det var inget snack om vart jag skulle härnäst. Vi flyttade ihop och i samma veva fick jag reda på att jag väntade Benjamin.
 Det var ett så självklart val att vi skulle bli föräldrar att vi aldrig diskuterade det ens, utav vi blev då en familj.

Mina föräldrar som inte trodde att de skulle få barnbarn ifrån min sida eftersom jag prånkt inte skulle ha några vart glatt överraskade.Och nu har de tre stycken helt underbara barnbarn.

Jag ångrar aldrig att jag inte gjorde min planerade resa. Jag lever ju i mitt liv så som jag vill leva det. Men en underbar man som jag aldrig vill skiljas åt ifrån och mina alldeles egna underbara barn. MIN man och MINA barn.
Jag har min familj nära och via min syster har jag fått tre underbara fadderbarn eller gudbarn som det förr kallades.
Så jag kanske inte vet vem som är min biologiska familj är men jag har allt jag vill ha i min omgivning.

Jag har en familj som jag aldrig skulle lämna för allt i världen. Underbar mamma, pappa och syster. Min pappa kom in senare i bilden men han räknas ändå som min pappa.


Så med detta vill jag ha sagt, ja att jag älskar min familj så klart. Vad trodde ni ?


Kram på er...och natti


En bild med en ängel framför en stentrappa

♪ Sound of The Day by Sophia Somajo! ♪

Dagens låt är:

SOPHIA SOMAJO "I-rony" (single version) (Official video)Sophia Somajo Official Site
Sophia Somajo


Kramis

My New Look....

Hej Allihopa!

Ser ni.....mitt nya utseende på min blogg. Jag är nöjd.

Den är byggd utav Värmdömorsan. "Hittade" henne när jag gick in och skulle läsa på singelpappa. Tyckte att hans design var fin. Dock har han bytt skapare hos sig men jag kontaktade ändå värmdömorsan för att få till en snygg design.

Så här har ni resultatet allihopa, JAG ÄR SÅ NÖJD. Tack Nicole...

Måste fixa färdigt mej till jobbet nu skriver mera senare

Kramis på er

Min kvällsvecka...

Denna vecka arbetar Fredrik kväll så det är min kvällsvecka med barnen. Igår gick det jättebra. När jag hämtade baren vid dagis var det inget gnäll eller tjat utan alla hjälpes till att få på sig kläderna. Hemma var maten redan klar eftersom Fredrik gjort den på förmiddagen. Så det var bara att värma på och alla åt med godan ro. Syrsa var väldigt trött så han gick och  la sig kl 19:00. Då badade jag o de små. De fick leka lite själv i badet medans jag duschade.  Efteråt vart det lelle och sen somnade de. Jag likaså på soffan. Men innan det uppgraderade jag på travian :P

Idag så väcktes jag utav lillen. Lät Fredrik sova vidare. Hade planerat att gå och träna men det vart inget av. Vid 08:00 gick jag upp för att väcka Fredrik men han mumlade till svar att han skulle komma men kom aldrig. Så jag tog det som att han verkligen var trött och lät honom fortsätta sova. Jag gjorde maten till lunch och kvällen istället. Wook...gött

Nu skall jag bara göra mig i odrning så skall jag dra iväg till jobbet..

Ses

Kram

Sosso 

Mina föräldrars födelsedag

Hej Allihopa!

Denna helg har då verkligen gått fort. Vi har varit på 3 st kalas och firat 4 st födelsedagspersoner.  Två barn som fyllt 1 år vardera, Mio ocxh Felicia. Och så min mamma som fyllder 70 år imorgon och min pappa som fyller 61 år idag.

Mio är son till Fredriks lilla Syster Susanne. Han är otroligt söt charmör och älskar djur precis som hans föräldrar gör.

Underbart söta Mio
Snusdosan han håller i är TOM. Det är en utav hans favotitleksaker.

Sen firade vi oxå lilla Felicia. Hon är dotter till Fredriks lillebror Stefan. Hon är deras andra barn. De har en äldre som heter Casper oxå.

Vi köpte leksaker till de båda två och vart väldigt bevikna utav att ena leksaken verkade sönder. Det stod att den skulle spela musik men det klingade bara lite grann. Eftersom båda gjorde det skulle det tydligen vara så. Men fy vad beviken man vart. Trodde ju att det skulle vara musik och inte bara nått klingade ljud. Leksaken var gjord som en boll och att  en gubbe kulle komma ur låkan typ. Men den dära gubben tog ju 100 år på sig att ta sig upp. Fick ju hjälpa den på traven för att den i huvudtaget skulle komma upp samma dag som uppstigningen påbörjades. Här kommer ialla fall en bild på Felicia.

FeliciaMin mamma och pappa

Min mamma & pappa!Tidigare idag hade vi verkligen stressat som idioter. Igår var vi och beställde blommorna till mina föräldrar som skulle bli klara tills idag. När vi kom dit var blommorna stora så vi fick ringa till restaurangen och fråga om de hade stora vaser. Vilket de inte hade, så vi fick köpa en helt ny vas för att kunna ställa blommorna i. Sen när vi kom in i Norrköping skulle vi förbi Grand Hotell för att köpa spabehandlingar till mamma i receptionen. Men när vi väl kommer dit säger de att vi inte kan köpa med kort utan måste ha kontant betalning. Vilket man tycker att de kunde ha sagt redan i telefonen när jag ringde för att kolla vilka behandlingar de hade. Så vi fick åka stan runt och hitta en bankomat för de vi först kom till var ju självklart stängda. Typiskt och tiden bara rann iväg och vi som tyckte att  vi hade planerat så bra. Vi hade ju tänk att komma före alla andra och placera ut korten och blommorna på bordet men självklart var mamma redan där men de höll på att parkera bilden så jag smet in med alla blommor och kort. Men jag tror de såg mej :P. Sen samlades vi alla för en trevlig middag.

Min mammas och pappas firande
Vi var på restaurang Bacchus som ligger i Norrköping.  De familjer som var med förutom min egna var min syster och hennes familj  och Eddy med familj. Eddy är pappas son.

Här firar vi mammas 70årsdag och pappas 61 års dag

Vi åt väldigt god mat, planka som det kallas...mmmmm mums, Barnen fick hamburgetallrik. Vilket var väldigt uppskattat. Det smanakde verkligen gott Till efterrätt fick vi god glass.

Efterrätten
Efterrätten

Utav oss i present fick pappa en vinare och två böcker. Ena handlar om vin och den andra om Whisky. Sen även en bukett rosor. Utav barnen fick han en titad mild utav Syrsaoch ett kort utav alla tre barnen. Syrsa hade varit så duktig och skrivit namnet på sina syskon i kortet så han hade verkligen gjort allt  på sin egna present.
Mamma fick 3 st spabehandlingar á 75 min. En liten bok med diker som handlar om Mödrar och döttrar. Väldigt fina dikter faktiskt. Sen även hon en väldigt vacker bukett. Sen hade jag skrivit en dikt till henne som jag fick korta ner för att få plats i ramen.

Här är den fullständiga dikten:


Min Mamma

Du är platsen där kärlek
och omtanke bor
I din närhet finns alltid
en plats som är varm och go
När jag var liten fick jag alltid
tröst i din trygga famn

Du babbade knän
och plåstrade sår
Och smekte min kind
när jag fällde en tår

Du varit en klippa
en fristad i hamn
När det stormat fanns
ständigt din trygga famn

Jag har aldrig saknat något
 här i livet
Du har alltid sett till
att ge det blivit mig givet

Du har stretat och slitit
och aldrig gett dig själv vila
Och alltid sett till att
familjen varit trygg

Vi må inte vara lika utanpå
men inuti är vi kopior vi två

När motvinden ven
tog du stid emot densamma
Vad hade jag varit utan
min mamma

Jag kan lugnt konstatera
med facit i hand
Du är och förblir
världens finaste mamma

SlutMamma hemma med alla presenterna


Denna låt tillängar jag min underbara mamma EvaLåt : my mother with real voices

Jag skall skriva mer om vad som hände på lördagen men nu måste jag verkligen sova. Skall upp todogt i morgon och jobba.

Kramis På Er Alla

//Lovely


RSS 2.0