Sound of The day David Guetta♪


I love clothes, shoes and bags...

Min underbara sambo vet hur mycker jag älskar mode, så jag vart jätteglad när jag fick utav honom pren på tidningen Sofies mode. Kan sitta i timmar, sen slå upp kläderna på nätet och kolla lite till...
 
Jag har hittat några nya favvosidor och många gamla som jag alltid kollar inte på enbart för att se om det kommit något nytt eller bara drömma mig bort att jag en dag skulle kunna äga något utav dem för mej själv.
 
PRADA
Jimmy Shoo
Christian Louboutin, skor skor underbara skor...
VALENTINO
Alexander McQueen
CHANEL
DECADENT, helt underbara väskor
 
Bra shoppingsida: TOPSHOP, mytheresa
 
Enda sen jag var liten har jag haft en dröm om en väska som är helt omöjlig att få tag på. Det är 2 års väntelista och kostar mer än min årslön. Min drömväska är en  Birkin Bag.
 
Just love them,,and I want one...
 
 
Jag får drömma på, det enda jag nu skall införskaffa är en klänning att ha på mig på en middag som jag skall ha med min mammas bästa väninna. Jag vill se reprensentabel ut, ja nu hur deet stavas...
 
 
Det är den klänningen jag vill ha kostar 299:-, men jag har köpt ett annat skärp att ha till...

Ännu en sorg

 
När jag var på jobbet fick jag ett samtal ifrån min man att Ayla ramlat och gjort illa sig. Jag åkte hem o sa att hon måste ha brutit benet. Jag åkte till Valla Djursjukhus och det var som jag befarande. Benet var av, men inte på något lätt ställe. Hade hon brutit det mitt på hade de kunnat fixa de men nu, fanns det inte så mycket alternativ.
 
Vi valde att försöka gipsa ihop benet, plågsam, långsam och kostsam behandling. De kunde inte operera i Link, utan kollade även med Strömsholm men även de sa att de inte skulle gå. Amupera var även ett val vi valde bort.
 
Vad hände:
 
Varje kväll så tar Benjamin ut Ayla så att hon kan kissa innan han går o lägger sig. Han satt på gungan och ser hur hon ramalr ned ifrån bordet. Hur hon kommit dit vet han inte men det gick snabbt att räkna ut. Vi hade dagen innan flyttat de små studdsmattorna för att klippa gräset. De stod bakom stolarna vilket gjorde det väldigt lätt för henne att hoppa upp på studdsmattan, upp på stolen, upp på armstödet, voila, så är hon uppe på bordet. Men varför skulle hon upp dit. Svaret fick vi senare utav vår granne, för hon har aldrig visat intresse för att ens vilja klättra på möbler innan, så vi vart väldigt fundersamma på varför hon skulle upp dit. Dagar efter, kommer grannen fram och undrar om det gick illa eftersom Ayla stött ihop med en katt. Katten låg alltså på bordet, det var därför hon skulle upp dit. När katten fräser, blir hon rdd o backar och då ramlar hon ner.
 
Skadan ligger så illa till att det går inte att sätta in stålpinnar eller operera benet. Vetrinären ställde frågan redan första kvällen, att jag måste nog vänja mig vid tanken att hon borde somna in. Men den tanken fanns inte hos mej då. Idag, flera 1000kr senare och ändå går det inte att rädda benet så har vi blivit tvugna att låta hennes somna in..
HELVETE säger jag bara till detta år. Orkar inte skriva mer just nu.. återkommer

Sound of The day will.i.am♪


Mina pojkar...

Idag har det varit en massa saker i görningarna så vi avslutar dagen med lite lek...
 
 
Jag har åkt runt i hela Mjölby för att lämna ut inbjudan till Evelyns vänner för in bjudan på kalas. Evy har lekt med Agnes och jag pojkarna fixat med kläder till Benjamin..
 
Väldigt trött nu men så blir det när man har mycket att göra på lite tid...

Sound of The day Justin Bieber♪

 
 
 

RSS 2.0