Girls night out

Igår va jag på stan med Linda och fikade. Finns inget bättre än att bara sitta o prata om allt o inget med en bra vän.
 
 
Fick en liten försenad födelsedags present. Jag som gillar smycken älskade presenten. Just lovely
 
 
 
 
På kvällen åkte jag till Linköping hem till henne. Vi förfestade och gick sen ut i vimmlet och dansade hela natten lång. Kom hem efter 03 på natten.
 
Hade verkligen as kul... ett måste att göra om
 


Love U gumms <3 <3 <3
 
XoXo
 

Sound of The day Envy♪

 

Grattis Cilla <3

Fikade i veckan som var med min vän Cilla som fyllde 34 år. Grattis gumms <3
 
 

Lycka är...

När ett förhållande tar slut så är det så mycket mer än att man lämnar den personen man varit tillsammans med i flera år utan allt där omkring. Denns familj och vänner, och har man kommit några nära kan det inte vara lätt att ta ett sådant stort steg att bli singel igen. Även lämna dessa personer, och kanske veta att man inte kommer att prata med dem på samma sätt som innan. För vissa kan det vara skönt att denns syskon, föräldrar och dess vänner är ute i bilden medans för andra kan det även vara personer som betyder mycket i ens liv.
 
Har man barn ihop, måste man trots allt fortsätta träffas, fast man kanske egentligen bara vill glöma och gå vidare.
 
Dela upp allt, skaffa nytt boende, vem skall ha vad. Inte bo förlångt ifrån varann om man har barn ihop. Fixa med lån, bilar och genensamma saker.
 
Puhh jag blir helt snurrig av allting, så jag e så glad över att jag inte sitter där, i den stolen att behöva ta sånna beslut.
 
Jag har en vän som är precis där, mitt i detta jobbiga. Vad skall man säga och göra för att det skall kännas bättre för henne, lättare att gå vidare....
 
Jag har ju liksom inte tänkt i dessa banor men jag har noll koll om detta skulle hända oss. 
Jag vaknar lycklig och somnar likaså. Älskar att vakna med att känns min mans armar omkring mej och bara ligga och mysa tills våra gryn kommer springandes in och skall krypa ned hos oss och bara gosa. 
Jag må inte vara rik i pengar men jag är rik på kärlek och det är så mycket bättre än att ha pengar och bråka om dessa...
 
Gud vad jag älskar min familj.... <3v

Sound of The day ADELEN♪

 

Sound of The day Lana Del Rey♪

 

RSS 2.0