Älskade väskor

Ja nu har vi kommit in på ett ämne som jag verkligen brinner för och min älskade sambo går i taket på så fort jag nämner skor, väskor eller kläder.
 
En väska för varje tillfälle, är ju bara ett måste. Det är mitt motto.
Detsamma kan jag ju säga om skor hihi
 
Nu är jag ute efter en oversize kuvertväska eller Oversized clutch bag. Det finns så himla många snygga så att man går i taket.
 
Sitter nu och tittar på net-a-porter o det finns så himla mycket snyggt som man vill inhandla. Men här får man fortsätta drömma sig bort för vi måste lägga pengarna på annat.
 
Har ju en hel radda med väskor som jag vill köpa men det kommer upp mer bilder sen
 
 
 
 
XoXo

Vilken jacka är du?

Jag satt och lyssnade på P3 i bilen hem och hörde en intervju med Alexander Wang. Väldigt intressant och jag satt till o med kvar i bilen när jag kommit fram till mitt hem. De berättade om hans insperation och vad det var för färger och trender som gällde i vår. Han visar mycket Cut-outs i sin kollektion, svart och vitt med inslag av silver. Lät supersnyggt verkligen..
 
Så jag direkt in och kollade upp hans kläder på nätet... Vart glatt överraskad över att finna att hans hemsida även hade Sverige som land att välja imellan...Hans stil är snyggt men jag var ju ute efter en vårjacka, så det fick bli de traditionella sidorna att kolla in på. Han stil är verkligen vass och egen, just love it... Då började jag tänka på vad är det som man skall ha i vår och vad är det som gäller...
 
Det finns så många olika stilar att välja imellan. Så som tex Denim, skinn och tranchcoat m.m  Jag skall kolla lite på de lite billigare valen istället för att lägga flera 1000 kr på något som man inte ser kostar så himla mycket... För alla har inte den stora plånboken tyvärr. Men om jag hade haft pengar så är  Karen Millen ´s sida som jag ofta brukar besöka och drömma mej bort i. Men där är kläderna alldeles för dyra för mej.
 
Det som jag är inne på till mej själv är en snygg skinnjacka. 
 
 
Eftersom min plånbok inte tillåter äkta skinn har jag kollat in fejk. Men lika fina är då de. 
 
 
 
 
Sen har även vårmodet army, i både jackor och byxor. Snyggt snyggt men jag vet inte om det e jag lixom.
 
Sen finns det många olika val inom jackor och kappor i vår.
 
 
Jag vill ha dem alla, hahaha, men jag har en svart trenchcoat som jag är nöjd med, så den får följa med i år med.  Hade gärna haft en skinn och denim jacka men det får räka med en...
 
Sen är det oxå snyggt och bara ha en stilren kavaj över en snygg topp, skadar inte med något färg glatt... 
 
Så vilket blir ditt val i vår?
 

Sound of The day Above & Beyond♪

 

Fika med påtår

I helgen som var, var vi och hälsade på mina svärföräldrar..
 
Det var länge sen vi sågs så det var kul att äntligten få träffa dem.
 
Janne gick väldigt bra med tankte på att han gjort två stora operationer på hans knän.
 
Bibbi hörde man faktiskt vad hon sa, för hennes röst har varit så hes så länge, så varje gång man pratade i telefonen fick hon anstränga sig i telefonen för att ens få fram något ljud.
 
Hon hade då inte sparat på krutet när det gällde fikat. Två olika goda tårtor hade hon köpt och det fanns inget kvar när vi skulle hem. Jag tog påtår, på påtår. JUMMY
 
 
Till något helt annat...
 
När man försöker prata, så avbrytsman ständigt av att säga: 
-Kan ni dämpa er lite ( jag talar framför allt till mina två pojkar som nu brottas i soffan)
- Kan ni sluta hoppa, snälla sitt still ON AND ON AND ON
 
Med allt tjat.
 
Varför kan inte bara barn sitta stilla o titta på tv;n som man motvilligt bett att få sätta på för att man i tron tror att barnen skall lugna ner sig lite.
 
Barn är ju barn, barn har myror i brallan, barn hörs och barn leker och skrattar. Men ibland kan man ju hoppas på att de kan göra det i mindre hög ljudnivå . De blir väldigt lätt uttråkade trots att de har alla hjälpmedel för att kunna låta en sitta still och ha en vuxenkonversation med andra vuxna människor. 
 
Så vad skall man göra när inget annat hjälper, hur gör andra föräldrar?
 
Jag er inga tomma hot, och det vet barnen, säger jag att jag det inte blir någon mer dator för resten av helgen så blir det inte det heller men jag vill inte behöva ge hot om att ta bort något utan vill att de skall kunna vilja göra som man säger utan en massa hot...
 
 
 
 

Men hallå vad händer

Jag blir galen på mej själv. Jag bara äter och äter hela tiden. Och det visar sig självklart på vågen. 
 
Så nu har jag gått upp ännu mera. Så nu får det vara nog. Inget mera godis för min del.  

Men hur det skall gå med det är ju en annan fråga. Jag är ju som sagt socker beroende, blir galen utan sött i mitt blodsystem. Åh när jag konstant vill ha något matigt i munnen blir det ju ännu värre. Jag kan ha ätit något för 10 min sen och är dö mätt o sen nästan direkt vill jag äta igen. Men hallå, varför...
 
Jag måste börja dricka mera vatten, för att jag inte skall vara hungrig hela tiden o ta min äckliga sond mat till mat i fortsättningen. Där har jag ju koll på hur mycket kacl jag stoppar i mej men herre va äckligt det är. 
 
Men vill man bli fin får man lida pin... inget godis och äckligmat... here I come
 
Bild hämtat ifrån google
 
 

Sound of The day James Arthur!♪

 

Några små måsten...

Jag har som så många andra drömmar om att kunna göra eller äga saker som ännu inte finns i sitt liv.
 
Vissa saker kommer att förbi enbart en dröm, men vissa kanske jag kommer att kunna uppfylla.
 
Så som denna.... Jag vill ha i mitt sovrum...
 
Bild hämtad ifrån google
 
De är så himla fina. Dessa finns att köpas hos butikdrangstugan. Fina så fina. Tror Åhlens har skyltdockor oxå.. Så jag lär ju titta in där vill jag lova...
 
 
En annan dröm är att ha en Hermes Birkin bag... Så himla snygga..
 
Nu finns det ju även saker jag vill göra och uppleva...  Så som,
 
Dyka med vithajar...
 
Basejump... Tänk att bara springa och kasta sig rakt ut...LOve it
 
 
Äga en liten bubbla....
 
 
 
 

Jag vill inte ha blommor....

Min alla <3-dag har varit som alla andra men med en liten twist.
När jag kommer hem står det ett fint kort på bordet men underbara skriva ord ifrån min älskling.
Det behövs inte alls mycket för att någon skall förgylla min dag, 
 
Dagen innan sa jag bestämt att jag vill inte under några omstädigheter få blommor. Jag tar död på var enda en som kommer innanför våra dörrar så varför få något som bara kommer att dö bort pga min klumpighet av att glömma vattna. Nä så det vill jag inte ha. Vill nog aldrig ha blommor, jo föresten. Fejkblommor som ser riktiga ut, det vill jag ha. De som det inte syns att de e fejkade kostar så mycket att man sällan köper dem. Så sånna vill jag ha, annat leveande, dör ju som sagt om jag skall ta hand om dem
 
 
När jag o Fredrik träffades hade han levande blommor. Så vad fick honom att sluta vårda dessa blommor? För de var jättefina, och levande, Nu är alla dessa fina blommor borta som ni kanske kan förstå men han skall ju då a haft bra hand om dessa blommor. Så varför överlåta detta på mej, ja mej som inte inte hade en enda levande blomma i min lägenhet när vi träffades. 
 
De blommor jag har fått med tiden har vait buketter, som jag sparat genom att hänga dem upp o den, sprejat dem med sockervatten för att inte gå sönder allt för mycket. Men med alla flyttar man haft har även dessa hamnat i soporna. Aja man kan inte vara bra på allt, och gröna fingrar e inget jag har ialla fall.
 
Detta syns tydligt på sommaren. Vi har en jättefin trädgård, som med lite gröna fingrar som skulle kunna bli vacker, men som på sommaren växer igen pga jag har varken ork, tid eller vetskapen om vad som skall tas bort, klippas till och fixas med.
 
Nu till sommaren så skall jag leta efter stora krukor, i olika storlekar, som jag skall måla vita och ställa på framsidan av vårt hus. Förra året hade vi enbart jord på framsidan. Nu vill jag få till det lite detta år. 
Så alla ni som har stora krukor som ni inte har anvädning för tar jag gärna emot:)
 
Tänkte även inför skaffa en stege och en stol, som jag skall måla vit o placera å framsidan....
 
Oj nu kom jag lite väl bort ifrån ämnet men ni få ha en bra alla <3-s dag
 
XOxo
 
 

Sound of The Day by Zara Larsson ♪

 

Hur gör jag?

Jag sitter och tittar på ett par kort på mej och mamma.

Vi sitter och håller varann i handen. När jag blundar kan jag känna hennes hand över min. Vi ser så lyckliga ut där vi sitter. Hon och jag, brevid varann. Som att det är precis som det skall vara, för all evighet. För i min värld kunde inte mamma dö. Inte så här tidigt i mitt liv ialla fall.


Jag kan undra varför dessa stunder bara springer en förbi när man väl upplever dem. Att de inte betyder så mycket utan att det är en vanesak. Det är så som man gör, mamma och dotter. Jag lägger min egna hand over min andra hand. Föreställer mig hur hennes hand känns över min, eller min över hennes. Varm och beskyddande, känner hur hennes värme sprids in i min hand. Men verkligenheten är ju en annan och min egna hand är
nu kall som is.

Tankarna vandrar tillbaka till den tid man kunde lyfta luren och ringa mamma när man ville. Vi pratade nästan varje dag. Om allt och inget...Något kunde vara viktigt, annat kunde bara vara om något så oväsentligt som färgen på ens nya skor man precis köpt.

 

Saknaden är så otroligt stor att det känns som ett tomt hål i bröstet. Ett hål som man vill fylla med kärlek, min kärlek till min familj. Men saknaden efter min mamma är så stor att hur mycket kärlek jag än får ifrån min övriga familj så känns det som att den inte kan fyllas helt till fullo utan den växer och fylls igen om vartannat...Försvinner inte bort så som man hoppas på att den skulle göra. Saknaden är för stor...

 

Jag har försökt att titta på bilder ifrån förr, men tårarna gör att man måste avsluta. Går inte att genomföra det jag har tänkt mig att göra, Ett collage om vårt liv ihop, vår tid, min och min familjs tid ihop med mamma....

 

Så hur gör jag för att ens orka gå vidare... Hur gör jag,,,,?

 


Sound of The Day by Agnes ♪


Mys stunder man glömmer bort så lätt

är när man nattar barnen. Kryper ned under täcket, kurar ihop oss coh tar fram boken man valt ut och börjar läsa. Man har barnets fulla uppmärksamhet och de lyssnar med stora öron. Pekar och upprepar gärna det man precis läst. Väldigt bra för då vet man att de tar in det man läser. Ögonen blir tunga och de gosar in sig i ens famn...
 
Andingen blir tungare och till slut har de somnat i ens famn... Underbart... så underbart...
 
Man tar dessa stunder som vardagliga och skall stressas igenom. När det egentligen borde vara den bästa på dagen då man har närhet och kärlek så nära att man kan andas det...
 
 

Sound of The day MACKLEMORE & RYAN LEWIS ♪

Denna låt tränar jag till, gärna sit ups, 
 
 

Jag och mitt <3

Kan inte fatta att jag o min älskling har hållt ihop i så många år. Vi har haft helt underbara år tillsammans med många motgångar som skulle ha gjort att många par skulle ha skiljt på sig för länge sen
 
Men inte vi, vi håller ihop i vått o torrt....
 
Slitna och trötta men vi är vi...
 
 

Älskad & saknad....

Idag är det min mammas födelsedag... Min älskade mamma, som tog det stora valet i livet att ta mig hit och ge mig kärlek och värme.
 
Idag skulle du ha blivit 74 år. Jag saknar dej så oerhört mycket och tänker på dej varje dag...
 
Jag har ett ljus tänt här idag för dej.. Sen när min sambo kommer hem skall jag sätta mig och göra collage på bilder ifrån vår tid tillsammans.....
 
Klarar inte av att skriva mera nu för nu gråter jag i floder...
 
 
Lägger in min mammas favoritlåt som jag tyvärr inte längre kan lyssna på utan att gråta, innan gav den mig glädje för den tog mig bort i våra minnen ifrån våra resor vi gjort tillsammans, nu är den bara så mamma att det går inte att lyssna på den.
 
Men för att hedra min mamma och hennes älsklingslåt lägger jag in den igen här...
 
 

Grattis älskade pappa

Som sagt...Min pappa fyllde 65 år igår. Självklart befann jag mig där. Lite senare än vad jag hade tänkt mig men dit kom jag ialla fall..
 
 
Jag hämta upp honom i min "lilla röda faran" vilket är namnet på min bil. Röd och liten, kan inte vara bättre namn och när jag kör den haha, så e den farlig..
 
Ialla fall, eftersom han inte önskade sig någon present så fick det bli en upplevelse. Det vart ett restaurangbesök som hamnade på Texas Longhorn. 
 
 
Det var verkligen mat i min smak. sen var det stora portioner så som vanligt fick jag ta med mig hälften hem. Men så gott det var... Åt upp resten sen när jag kommit hem.. mumms fillibabba..
 
Personalen var jättetrevliga och det roliga var när jag bad servitrisen att ta kort på oss berättade jag att min pappa fyllde år, och det vore roligt att ha ett kort på oss. Hon tog kortet med ett leende och när nästa tjej kom så önskade även hon ett grattis till pappa.. Det var snällt gjort...
 
Sen åkte vi hem till pappa och tog en kopp kaffe och bara pratade. Tycker det är så synd att vi bor en bit bort från varann. Vill ju kunna vara nära och framför allt nu när det är så mycket som händer runt pappa och jag vill finnas där för honom varje steg han tar...
 
 
Jag vet att jag har två syskon som oxå kan hjälpa till men jag tycker ju inte att han skall behöva be om hjäp när jag finns här och hjälper honom mer än gärna utan att behöva be om min hjälp. Sen kanske han inte vill ha hjölp men att bara ha sällskap kommer man långt med, skönt att inte behöva gå igenom så tunga saker som operationer och olika undersökningar själv utan att ha en brevid sig betyder mycket för att man skall glömma bort det jobbiga ett tag tills sömnen kryper på en...
 
Älskar dej pappa, mer än vad du nog förstår....
 
 

Go fika...

Igår va jag i Norrk för att fira pappa. Allt vart lite utdraget eftersom Theo i torsdags va på 5 årskontroll och fick då spruta, vilket resulterade att han fick feber. Precis som syster sa att han skulle få. Så han fick komma hem tidigare o skulle han hem var det ju lika bra att hämta hem de andra barnen oxå. Så jag hade ju egentligen tänkt att åka in till Norrk lite tidigare men nu vart det senare..
 
Åkte förbi Hans & Greta och lämnade in en massa kläder, sen gick jag och träffade min underbara vän Franco
 
 
Vi har kännt varann sen tonåren och har hållt ihop sen dess. När jag flyttade runt tappade vi kontakten lite men nu är den tillbaka. <3

Försenad julklapp ifrån tomten...

Mitt i julhandlen utanför systemet i min stad stod en julgran. Denna julgran var till för barnen, så att de kunde lämna ett kort med ett meddelande till tomten om vad de önskade sig till julklapp.

Jag sa flera gånger att vi skulle göra detta men glömde bort det varje gång vi var nere på stan. Sen dagen innan julafton var jag nere o skulle köpa julstrumpor till barnen för att hänga vid baren. Då kom jag ju på att vi inte lämnat kort till tomten. Så in på en affär, köpte 3 st kort, 1 kr styck. Lånade en penna och skrev ifrån varje barn till jultomten. Evelyn önskade sin en barbie, Theo önskade sig lego och Benjamin ett dataspel. Som jag förstod det som skulle 3 barn få sin önskan uppfylld.

Tiden gick och detta glömdes bort. Ja, vi är ju inne i februari så jag antog att vinnarna redan var dragna ur julsäcken. Men så i måndags ringde M City och berättade att två utav mina barn, dvs Theo och Evy skulle få en lite försenad julklapp utav tomten.

Så jag och Theo, efter att ha varit på 5 års kontroll, gick dit och hämtade julklapparna...

 

Väl hemma gav han Evy sin julklapp och handskrivet kort ifrån tomten där han förklarade förseningen och hoppades att de skulle bli glada över klappen... O de vart jätteglada..

 

Det var väldigt fina julklappar de fick, o pojkarna vart tokiga när de fick se att de fick det nya legot som kommit ut. Så de vart väldigt glada. Theo va aå gullig att säga eftersom Syrsa inte fick någon julklapp kunde de dela på hans. Gulleunge...
 
 
Tillsammans med sin bror byggde de ihop någon sorts fågel, snygg vart den ialla fall.. 
 

Bröd till älskling....

Eftersom vi måste hålla lite i plånboken nu har jag tagit tag i bakningen. Min älskade sambo är ju gluten allergiker så bröd till honom är väldigt dyrt. As dyrt faktiskt. En liten limpa med 10 bitar kostar över 26 kr. Olika på olika affärer men dyrt är det vilket som. Så jag ställde mig och bakade, fick ihop 6 limpor till samma pris som 3
 
 
As bra, lätt att göra så jag skall bli duktigare på att baka glutenfritt nu i framtiden...
 
Nja ialla fall försöka kan man ju,,,
 
 

RSS 2.0