När Theo fyller år

Ja nu börjar det närma sig med stormsteg att lille man skall fylla hela två år. Pust och stön att tiden bara springer iväg ifrån mej. Han är fortfarande min lilla bebis och så underbart gossig men kan man inte bara stanna tiden för en stund. Så att jag fåt ha mina barn i den åldern de har nu ett tag till.

Jag har kollat runt lite och kommit fram till att IKEA har faktiskt flera leksaker som kan komma till hans av val till present till honom


Så här har jag lagt upp lite saker som skulle passa enbart en sak här är över 100-lappen.


29 SEK

 
69 SEK


99 SEK


99 SEK

 

Mula 99 SEK
Mula 99 SEK

89 SEK
89 SEK

139 SEK
139 SEK

39 SEK

Matta 39 SEK men gärna fler än en. Eftersom de skall ligga utspridda på golvet


♪ Sound of The Day by Britney Spears ♪

Out From Under ♪Kramis

Xoxo

Du luktar illa, kan man säga det?

Idag när jag åkte hem ifrån jobbet så hamnade jag brevid ett par på tåget. Hon hade tagit platsen först och han kom efter. Han såg normal ut, han var verkligen medveten om sitt utseende att han skulle se bra ut och hade attityd så att det rann över.
När han kommer närmre så känner jag en kontsig lukt. När han sätter sig vart den stark och man upptäcker att den oönskade odören kommer ifrån honom. Han luktade verkligen äckligt och så jag började må illa. Att han luktade så illa passade verkligen inte ihop med hans utseende...Inte trodde jag att nån som var så medveten om sitt utseende kunde lukta så jävla äckligt. Det var en blanding utav dålig andedräkt, gammal svett, röklukt, snus, kaffe och stark collogne och vitlök.  Sen va det nått mer men kommer inte på vad det va men fyyyy faaaaan va jag mådde illa. De satt och pussades då och då, jag fattar inte hur hon kunde. Var hon van vid skitlukt eller vad?

Hade stor lust att vända mig om till honom och säga: Du lutar illa, bara så att du vet det. Skulle man kunna göra det utan att få en rakhöger?

När jag kom av tåget tog jag tre ljupa andetag för att få in friskt luft. .

Om du hade en vän/kollega som verkligen luktade skit, Skulle du säga det då?

♪ Sound of The Day by Dj Tiesto feat Nelly ♪


Who Wants To Be Alone ♪Kramis

Xoxo

Nu är det inte långt kvar =)

Nu skall jag snart till Ersta sjukhus och prata om den planerade operationen..

Gissa om att jag räknar dagarna

Bild hämtat ifrån google
Bild hämtad ifrån google

Kramis

Xoxo

♪ Sound of The Day by Beyoncé♪

Sweet Dreams ♪Kramis

Xoxo

Nu är det så rent och fint =)

Hej Alla

Ihelgen va det stort pyssel hemma hos mej. Vi bokstavlingen städade hela huset. Barnen lekte sig igenom hela dagen och stökade till där vi nyss städat men Syrsa var så dukig. Så som belöning fick han en tv i sitt rum. Vilket gjorde honom jätteglad.

Puffa
Evelyn stannade gärna upp ifrån sitt lekande och posade framför min kamera.


Jag dammade var enda vrå, vi städade på alla tre våningarna och det byttes även gardiner. Jag somnde gött på kvällen, tidigt. Innan kl 22 låg jag i sängen och gossade. Fredrik va så gullig att han till omed fixade i min garderob så jag hittar mina kläder igen. Trodde att jag inte hade några strumpor, men tydlugen hade jag massor :P

men detta behövdes verkligen. Dammat på vissa ställen är inget man gör var dag men nu är det klart =)

Kramis

Xoxo


♪ Sound of The Day by P!ink♪

I Don't Believe You ♪Kramis

Xoxo

Idag forstätter städningen =(

Ja att atäsa är ju nått som verkligen passar in under frasen onödigt ont men det måste göras. Varken man vill eller inte. De små sover fortfarande och Fredrik oxå. Vill ha mina skor som finns på rummet men vill inte gå upp och väcka honom innan han skall behöva gå upp.

Ja nu hör jag ju honom ialla fall så då kan jag gå upp och hämta min skor.
Så, nu är alla branen vakna och uppe. Skall börja fixa med frukosten sen är det väl bara att ta tag i det som måste göras :(

Marina, jag får se om jag har nått i de stolekarna för det e ju som sagt det jag skall spara till Theo. Så jag lägger ju undran dem tills han kommer i dem. När det va kommer jag inte ihåg nu. Men jag vet inte om vi kn komma till dig som du vill. För om man åker till en annan stad måste man även tänka på en massa andra sker så som att ta med sig mat, tider att passa och 3 barn på ett tåg. Nja det är inget jag ser fram emot.

Vi hörs sen

Kramis

Xoxo

Utrensning & storstädning

Oj idag har vi mycket att göra. På förmiddagen hade vi tänkt att gå ut och leka men det regnar här så då fick vi vända på vårt lilla schema vi lagt upp för dagen.

Jag har börjat att ta fram lådor med kläder sen Benjamin var liten för att se var Theo kan ha. de Benjamin vuxit ur osv. Det läggs i lådor för att sparas till Theo. Detta började vi med i veckan och fortsätter med i dag.Det tas en massa kort på saker som skall till blocket för försäjlning. Jag har ju hur mycket barnklöder som helst :P

Så jag tänkte starta en bloppis oxå så att ni kära läsare, oxå kan få köpa barnkläder om ni vill =)

 Allt ifrån storlk nyfödd dvs stl 50 till stl82. Pojk och flickkläder


Nu skall jag fixa lunch sen hörs vi igen

SEN ÄR DET STORSTÄDNING SOM GÄLLER URSCH FYYY

kramis

♪ Sound of The Day by Britney Spears ♪

Radar ♪Kramis

Xoxo

Blomma till jul

Jag älskar ju juldofter och allt som har med julen att göra för den delen. Så nu är det väl dags att börja planera för din Amaryllis, dvs om du själv skall fixa den fin :).

 

Det finns ju olika sorters lökar att sätta: De som är värmebehandlade för att just blomma vid jul. Den andra är opreparerad och blommar under jul och våren.

Så i mitten av novemberskall du sätta den "juldrivna" löken eller en som redan håller på att  blomstra för att få en fin blomma fint till jul.

Visst e det vacka oxh så luktar de ju så gött

kramis

Xoxo

Underbar början på dagen

Hej Alla!

visst är man trött när klockan  ringer vid 05 men upp måste man. Jag var piggare än vanligt och morgonen flöt på. När jag kom ner till tåget möttes jag av en glad kille som stod och delade ut bulle med tidningen Corren. de representerade City Gross och jag antar att bullen var bakad i deras nya kondetori de införskaffat där. Så det var ju trevligt.

Nu på rasten åt jag bullen och sitter nu med halsbränna eftersom den var lite väl mycket kanel men det var det värt för göttigt vad det =))

Igår hade Fredrik varit duktig och fått upp massa kläder till de olika garderoberna så det var bara att fortsätta med det när jag kom hem. Skulle sotera bort det som var för litet och det som skulle sparas och skänkas bort. MEN SÅ HAR MAN LILLE MAN, Theo tyckte att han skulle hjälpa till.
När jag hade lagt allt i olika högar fint och vikt på golvet, så sprang jag ner till undervåningen för att fixa nått. Nån minuter efter kommer Syrsa ner och säger att Theo håller på med kläderna. Upp kommer jag och alla kläder, stora som små ligger överallt, över hela golvet. Då vart det bara att starta om och man lär ju alltid sig nått. arg kan man ju inte bli eftersom han sitter och är så söt, ler och glad och visar -Titta mamma så fint jag har gjort..bahhhh

Idag skall jag fortsätta med detta när jag kommer hem och även försöka att få lite egentid med min man när barnen lagt sig. :P

Kramis

Xoxo


♪ Sound of The Day by Mando Diao ♪

Gloria ♪Kramis

Xoxo

Varför denna trötthet?

Trött som en zombie vaknade jag idag. Morgonen ville mig inte väl och jag bara gick runt och undrade vart jag skulle ta vägen. Trött som en vet inte vad, och mycket skulle behövas för att jag skulle få upp mina ögon. Men sen kom min sambo ner och då känns det mycket bättre. Synd bara att han den stackarn aldrig få se mig vacker utan enbart som ett trött troll som ser ut som hej kom och hjälp.
Igår var en lugn kväll, hade varit förbi Hannah på vägen hem och snackat lite skit. Hon bjöd på middag, köttbullar, potatis och sås. Gött =)) Lilla April var som vanligt ett litet charmtroll, söt så söt.

Väl hemma hade jag barnen i knät resten av kvällen. Helt underbart att vara saknad. för när man var hemma varje dag så glada barn vid nattningen. Jag och Sysra gick iväg för vår mys stund, läsa bok och prata om dagen som varit. denna gången somnade jag inte eftersom jag tagit koffeintablett på jobbet så var jag klarvaken.

Så ikväll hade jag tänkt att ta tag i tvätthögen som måste vikas så att det kommer upp på respektive rum. onädigt ont..

Vill nu enbart hem till mina älsklingar och gossa med min man (om man fick skriva så ) :p

ses sen

kramis

Xoxo

♪ Sound of The Day by Jordin Sparks♪

SOS ♪Kramis

Min gårdag =)

Hej

Igår när jag kom hem träffades jag utav glada barn vid dörren och alla berättade vad de gjort under dagen när vi åt middag. Ihelgen som vad hade jag och Evelyn lagat maten ihop och hon mätte upp ris och vatten. Hällde i alla grönsaker i grytan, dukade osv. Hon gjorde verkligen allt förutom att steka köttet. Så himla duktig.

Så igår gjorde vi om det igen. Men då bakade vi =) Då hjälpte alla till. Alla barnen hjälpte till att ställa fram ingredienserna. Theo mätte upp mjöl. Benjamin knäckte ägg och Evelyn mätte upp socker och kakao.
Sen stod Benjamin och vispade ihop allt. Så himla duktiga de var allihopa. Och gött vart det. Jag hade sagt till Benjamin att vi skulle ha bakat i helgen men det vart aldrig av så jag fick ge mig igår och göra det. Men För att Theo skulle få nått fick jag baka kokkiboll oxå. Och Även där hjälte alla till. Jag rullade och Evelyn sockrade så även han fick lite gotti igår. Han fick en sen va han nöjd och Evelyn och Sysrsa tog en bit kaka. Resten frystes in.

Sen skulle jag läsa bok med Benjamin innan han skulle somna. När det vart klart så somnade jag själv. Orkade inte resa mej så jag somnade igår innan kl 21...Missade CSI =(

Sov sött gjorde jag för jag gjorde inte mer den dagen utan sov tills jag vakande idag.
Bild hämtad ifrån google

kramis

Xoxo

♪ Sound of The Day by Darin♪

Viva la vida ♪Vad tycker du om hans version av denna låt??


Kramis

Xoxo

♪ Sound of The Day by Michael Jackson ♪

This is it ♪


♪ Sound of The Day by Mike Shiver & Aruna ♪

Everywhere You Are ♪
Kramis

Xoxo

Hållt på hela dagen

Nu har vi fixat hela dagen i vårt nya bibliotek. Långt ifråpn färdigt men det kommer nog att bli snyggt tillslut...

Skall speinga upp och ta lite kort så att ni får se

Kramis

Vill Sova :((

Sova!!!

Ja jag vill sova men vad gör man när mannen skall iväg o jobba vid 06 och barnen är vakna..

Ja då går man upp och spelar travian=)))

www.travian.se

Vad skulle jag göra utan detta spel

Kramis

Xoxo

♪ Sound of The Day by Europe ♪

New Love In Town ♪Kramis

Xoxo

♪ Sound of The Day by Bon Jovi ♪

We Weren't Born To Follow ♪Kramis

Xoxo

Magsjuk =(

Hej

Idag när jag kom till jobbet kände jag mig orolig i magen och illamående. Efter lunchen höll det inte längre. Mitt i ett samtal fick jag säga till kunden att om jag försvann var det pga att jag inte mådde bra. Jag hann precis lägga på telefonen så springer jag in på toan och spyr.  Fick städa den sen eftersom hann inte riktigt fram. Försökte ett tag till efter det men til slut fick jag inse att jag ionte skulle orka med dagen utan åkte hem. Där jag nu har fått upp maten det lilla jag har försökt att få ner.


Bild hämtad ifrån google


Så som det verkar som nu blir jag hemma imorgon. Fan jag hataratt spy...

Äckligt

Tyst som en mus

Hej Alla

Ursäkta alla stavfel, skriver snabbt på min rast :P

Som ni kanske har märkt har jag inte skrivit på att tag, trots att det hänt en hel del de sista dagarna.

Lite uppdatering:
Bilder ifrån festen kommer att komma in när jag orkar sätta mej och fixa med bilderna.

Igår ringde läkarsekreteraren igen, känns som att vi känner varann rätt så bra nu så ofta som jag pratar med henne. Hon frågade mig hur jag mådde och om jag hade ändrat mig ang att sjukskriva mig. Mitt svar vart ju nej eftersom vi har inte råd med att jag går hemma. Sjukt att man inte skall ha råd att vara sjuk. För mina värden är ju som sagt inte alls bra och jag borde vara hemma och vila, för jag tär på kroppen och den lilla kraft jag har. Men som sagt jag tvärvägrar att vara hemma. Men det känns som att jag skall somna vilken sekund som helst och mina ögon värker så trött är jag. Skulle nån ge mig en kudde nu så skulle jag somna på stört. Jobbigt att behöva le och vara glad men man enbart vill lägga sig ner o gråta utav matthet och krämporna man har i magen utav medicinen. Så nu har jag klagat av mig :)

I söndags var jag hos Yasmin och hennes familj och hämtade kläder. Hennes väninna har en dotter som lämnar ifrån sig jättefina kläder, som ser helt oanvända ut. Det jag var ute efter fodrade regnkläder. De kostar ju 450 kr på stan och jag fick dem för 300kr. Men inte nog med det, för i påsarna fanns flera snygga byxor, tröjor och klänningar. Jag som enbart trodde att det var ytterkläderna jag skulle få för den summan. Så där fick jag en trevlig överraskning.

Hon som jag köpte kläderna av, var där. Otroligt trevlig. Tydligen älskade hon att shoppa kläder, framför allt till sin dotter och på vissa utav plaggen satt prislappen kvar till o med kvar på. Men hon hinner inte att använda allt förrän hennes dotter växer ur dem. Så jag sa till henne att vi gärna köper kläder utav henne längre fram så att hon vet att vi finns.

Den jackan som Evelyn har på denna bild har jag köpt ifrån samma tjej. Då betalade jag oxå 300 kr och fich två stora påsar med kläder och enbart denna jacka kostade 349kr och är som ny. Jag är verkligen helnöjd =)


Evelyn redo för att gå ut, påklädd och klarBenjamin ville ju inte åka hem eftersom han gillar att umgås med Hamsa och Mohammed. Känns ju som att man träffar Yasimn och hennes söner allt för lite så vi får ta varann i kragen och ses oftare tycker jag.
Yasmin och jag har ju kännt varann i så många år nu så att man vet att man finns där för varann trots att man inte ses lika ofta som innan. När vi bodde i samma stad träffades vi varje dag :P. Så man saknar att bara kunna gå till varann och sitta bort en hel kväll med att bara snacka skit.

Igår kom även Nicke över och fixade med elen i huset. Så nu ar vi fått ljus i vårt sovrum,  bibliotek och Theos rum. Han kommer att komma idag med och fixa klart i resterande rum som är utan el. Väldtigt trevlig kille, rolig att prata med. =) Så det blir så himla snyggt när allt blir klart. Fredrik är ju otroligt duktig på att bygga och ni som har varit hemma hos oss ,vet ju att de rummen han har byggt är i tipp topp och snygga som fan ;)

Nä nu va då min rast slut så jag får väl skriva mera sen

Kramis

Xoxo

♪ Sound of The Day by Robbie Williams ♪

Bodies ♪Kramis

Xoxo

♪ Sound of The Day by Linda Sundblad ♪

To All My Girls ♪Vad tycker du om denna då??

Kramis

Xoxo

Bortsa bosta tänder...

Hej

Det är nått vi alla gör, eller jag ändrar på startfrasen. Nått vi alla borde göra.

Jag kom och tänkte på det nu när min son som är 6 år fått det bekräftat att han fått ett hål. Ursch va dum man känner sig. Jag och hans pappa hjälper ju honom med tandborstningen men vi måste bli bättre. Ibland på morgonen vet jag att jag själv har sagt att han kan bortsa själv.  Jag vet ju att för barn dröjer  det ju innan handens motorik är välutvecklad nog att komma åt överallt. Jag måste bättre mej!!!!

Ursch fy fan
Inte min sons tänder!! Bild hämtad ifrån google

Jag har aldrig haft några problem att borsta tänderna på mina barn men det finns ju de som har det så här kommer ett litet tips. Ha två tandborstar. Så att de får hålla i en medans du har en.

Det andra är att sjunga. Jag har en sång jag sjunger för mina barn när jag borstar deras tänder. Barnen tycker om den och det gör faktiskt att tandborstingen går smidigare. Jag sjunger den 4 till 5 gånger för att hinna göra det så bra man bara kan men barn som har spring i benen. Med syrsa har jag till och med en liten tidtagning, skall ta kort på den så att ni får se den. Väldigt fiffig faktiskt. Så då vet han att innan dess slutar inte jag bortsa.

Sången är ialla fall dennna:

När man borsta tänderna:

Borsta borsta tänder
Bortsa en i sänder
fram och bak och ovanpå
Skölja lite då och då

Borsta borsta tänder
Bortsa en i sänder
fram och bak
och ovanpå
Skölja lite då och dåååååååå


och denna sjunger jag flera gånger tills jag är nöjd.

Sen ändrar jag texten när de varit på toan.

Tvätta tvätta händer
tvätta en i sänder
fram och bak
och ovanpå
Skölja lite då och dåååååååå

Tvätta tvätta händer
tvätta en i sänder
fram och bak
och ovanpå
Torka lite då och dåååååååå


Trots att man är duktig kan ju tandtrollen komma så här är det sista tipset. Fil och ost är bra mot tandtroll. Det är de tarmvänliga bakterier i hälsofil som är bra. På sikt hoppas man kunna använda de snälla mjölkbakterierna i tandvården. I osten är proteinet kasein det  skyddar mot karies. Kasein är det som får osten att ysta sig, hjälper till att få kalcium och fluor att fastna på tänderna. Så det är ju bra att tänka på.

Så jag hoppas ni att vi alla borstar minst 2 gånger om dagen, morgon och kväll. Det spar ju mycket pengar för oss äldre och vi vill ju inte få sånna tänder som på bilden..Ursch


Har ni några bra tips hur man gör tandborstningen roliagre?

Kramis

Xoxo
Dags för vaccination

Hej

Idag kom Centrumkliniken till mitt arbete och utförde vaccinationer på oss anställda.Så nu sitter jag här med ett plåster på min vänsterarmen och känner mig väldigt nöjd att slippa behöva gå till vårdcentralen att göra det.

Om tre veckor kommer de tillbaka för att vaccinera mot Svininfluensan, så även det slipper jag ta ledigt på jobbet och kan ta det här =)))) Jag sparar ju 150 kr på detta.

Väldigt bra service faktiskt,

Eller var tycker du??

Bild hämtad ifrån googleKramis

Xoxo


♪ Sound of The Day by Pixie Lott ♪

Mama Do ♪Kramis

Xoxo

Barn är för härliga...Vart går gränsen för otrohet?

Det kan gå en full diskussion kring ämnet och många människor har oftast en åsikt kring detta. Om vi har diskuterat detta ämne en hel del på jobbet idag. Vi hittar alltid en röd tråd att prata om på lunchrasten så drar det gärna iväg.

Så ...Vart går gränsen för otrohet?

*En kyss?
*Beröring
*Ord, så som via chatt och sms?
*Samlag????

Man kan ju lyssna på vad alla har att säga men man måste titta in i sig själv för att se vart gränser går för en själv.En kompis till mej säger att hennes man slutar sina mail och chatkonversationer med sina kompisar med Puss och kram irriterar henne väldigt mycket. Så mycket att hon  funderar på om det är otrohet. Nu känner jag hennes kille och vet att han gör det till både sina kvinnliga och manliga nära vänner. Jag gör detsamma så enligt mej tycker inte jag att han kan tas som otrogen. Jag avslutar både mail och samtal så. Hans sätt att kramas när man ses,k änns enbart välskapligt. Och ingen vibbar som skickas ut. Så Nej , för mej är det inte otrohet.

MEN 

En annan värninna, hennes karl skriver sexiga meddelanden och berättar om sina drömmar som han har. Vad han vill göra med den andra kvinnan. Mailar i detalj olika händelser som skulle kunna ske om de sågs. Han skriver även att han skall lämna fru och barn för hennes skull om hon bara säger ja. Dessa har dock så som jag förstår ännu inte träffats än, men jag tycker ändå att det är otrohet. För om han skriver att han inte älskar sin sambo och att barnen de har ihop, är en börda. Varför är han ens kvar?? Han skulle lämna dem om hon enbart sa ja. Det är otrohet, ELLER VAD SÄGER NI?Fantasi?? Är det otrohet??
Jag skulle nog inte tolka det så. Attraktion mellan människor är oundvikligt, det är när man agerar ett steg längre gränsen har överstigits. Att tänka på en annan kan ju faktiskt vara bra för att rädda det man har. Om man kommit till den punkt att den åtrå man en gång hade försvunnit och man bor ihop av gammal vana. Om man varit i ett förhållande en längre tid, dvs flera år och man vuxit ifrån varann är det bättre tycker jag att man skiljs åt innan man tar steget längre och börjar träffa andra bakom den andras rygg. För ett förhållande tycker jag bygger på förtroende och öppenhet. I ett längre förhållande kanske man bor ihop, har barn och då sårar mer än bara den man bedrar. För familjer splittras och barn kommer ikläm. Skall man verkligen ta steget längre enbart för att få njutning? En fantasi kan hjälpa till och blåsa liv i passionen igen och rädda det man har, det är vad jag tror på ialla fall.


Så vart går gränsen för mej?
Ärligt talat så vet jag inte. Beror ju mycket på vad som har hänt. Jag skulle nog inte släppa det jag har, om min sambo vid nått tillfälle gjorde ett felsteg så som en kyss och ångrade sig. Men om han var med en annan kvinna och det var en handling som han medvetet klev in i skulle jag inte förlåta. Jag hoppas aldrig att jag kommer att få hamna i denna situatuin och ta detta beslut, för jag tycker ju inte att vi har ett dåligt förhållande. Men det finns ju de som har det bra , men ändå är otrogna. 

De finns ju dom som bara måste ha mer. Trots att de blir påkomna så ångrar de sig men gör om det igen. Hur kan man förlåta om och om igen. Eller ännu värre blunda för det, för man inte vill veta sanningen trots att man vet vad som försigår.
 
Vad skulle du göra om du visste att din väns man/kvinna var otrogen emot din vän, Skulle du berätta???

Även detta är ju så otroligt känsligt. Om det var en väldigt nära vän så skulle jag gå till källan. Om jag kunde skaffa bevis så skulle jag göra det, tex ta kort och berätta vad jag sett och vet. Svårade då att fortsätta utan att ta göra ett val för den som är otrogen. Skulle det sen fortsätta skulle jag nog tillslut berätta.  Framför allt skulle jag nmog inte tveka om jag visste att min kompis hade föraningar och var nedstämd. Men om jag var vän med dem båda två vet jag faktiskt inte hur jag skulle göra. Men berätta att jag jag visste, det skulle jag göra ialla fall. Så att den personen vet att jag vet att hon/han är otrogen.

Oj va långt detta inlägg vart :P

Avrundar väl av men som jag sa..alla har nog nått att säga om detta ämne eller vad tror du ??

Sound of The Day by E.M.D.

Hej

Här kommer en låt med E.M.D.


YoungbloodVad tycker du om denna låt?

Kramis

Xoxo

Liten flicka på 6 år får sina kläder avslitna utav 8 st pojkar.

Alltså jag sitter nu på jobbet och läser på en site som heter flashback och där sitter och och läser om den 10 åriga flicka som blivit våltagen utan 3st 12 åriga pojkar.

Allt gör en ju as förbannad, det hände på Slestasskolani linköping och att barnen tydligen var förståndshandikappade. Att pojkarna får ens gå kvar på skola som offret är ju sjukt. Sen i artiklar står det att killarna skall få skolans hjälp och stöd men lilla flickan då. Hpn får enbart stöd utav socialen.

Så den gör ju en asförbbannad . Jag bara kokar

Men en insändare på det forumet berättar

Citerar puman-online : Vad Göra??

Min flicka, 6 år, blev igår i sin förskoleklass, nedtryckt på golvet av 8 pojkar, avsliten byxor och trosor, skrattad åt, hånad, kladdad på av jämnåriga pojkar. Jag och maken sökte imorse upp fröken och berättade hur kränkt vår flicka kände sig. Hon har gråtit hela natten, haft mardrömmar och magknip. Idag på eftermiddagen sökte vi upp samma fröken. Hon hämtade vår flicka och skällde ut HENNE för hon hade provocerat pojkarna genom att ta deras boll...

WHATTA PHUCK!!!! Vad är det som händer i samhället? Ska vi hålla henne hemma?!?
Jag var så nära att hota en människa så mkt man kan utan att fängslas idag... och kärringdj**ulen säger bara "jaha, men hon retade ju faktiskt upp pojkarna"!!!
AAAAARRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Vad gör man?
Vad gör de i Linköping? Ska vi segregera? Är den uråldriga idéen om flick/pojkskola befogad?


Slut på citat
 
Skulle detta vara en lärare på min skola, skulle jag bli så arg. Skulle stämma både skola och fröken. Att hon ens får stanna kvar som lärare med den synen är helt ofattbart för mej. Polisanmäla.

"Om du retas och tar deras boll, så får du allt vara med på att der sliter av dig kläderna". Helt rätt sätt...enligt denna fröken tydligen

NÄÄÄ VA FAAAAN. I helvete heller.


Jag håller på att bli galen!!

Min dotter önskar sig i juklapp en pippidocka. Jag har ju huvudet exakt hur den ser ut eftersom den finns på barnavdelningen på sjukhuset i motala. Det skall vara ett mjukt huvud eftersom hon vill kunna sova med den.

Så jag blir galen över att jag hittar flera olika pippidockor men inte den Bahhhhh.
Den var ju så fin :/

Kramis

Xoxo

Har du tagit ställning?

Jag tänker på det nästan varje dag. Vad som kommer att ske när jag dör. Vi alla kommer ju att gå döden till mötes och om man kunde förlänga sitt liv, skulle du göra det?

Tveklöst svarar väl de flesta ja. Om man inte lider innan man dör och väljer dödshjälp. Men de flesta skulle nog välja att leva vidare om de kunde. Så att ta emot ett organ utav en annan människa har inte så många nått emot. Men att ge ifrån sig ett organ är ju en annan femma.

Det jag är mest rädd för är att  jag inte skall vara död då de dödsförklarar mig och börjar att skära i mej för att komma åt mina organ. För man har ju läst om de människor som vaknat upp efter 17 år i koma. Så finns ju även berättelser man har hört att folk som berättat att de hör hur de blivit dödsförklarade men inte är döda. Och de inte kan på nått sätt kan visa att de lever.  För det sista som försvinner skall tydligen vara hörseln. Men i sista sekund har de visat nått livtecken och de avbrytit det hela.

Fatta att man får panik av bara tanken, att leva och höra att man blir dödsförklarad och att de säger att de skall börja ta ut ens organ. Skrika högt men inget ljud kommer för att man inte har kontroll över sin kropp.

Så det är nog min största rädsla. Men skulle jag donera?

Skulle du???

Jag står ju nu inför ett val i livet om jag skulle ta emot ett organ i framtiden om mitt egna skulle slås ut. Så självklart står jag för att donera och skulle även donera mina egna organ om det gick om jag går bort. För det vill jag inte att min familj skall behöva ta det beslutet.

I min väska har jag ett kort som visar att jag är för donation. Men enbart till andra människor inte för medicink forskning. Då vill jag behålla mig intakt. 

Men är det nått ni läsare har tänkt på??? Eller är det bara jag??


Här kan du anmäla dig till donationsregisteret


Kramis
Xoxo


♪ Sound of The Day By The Black Eyed Peas ♪

I gotta feeling ♪

 

Kramis

♪ Sound of The Day by Sarah Dawn Finer ♪

Standing Strong ♪Kramis

Xoxo

♪ Sound of The Day by Armin van Buuren ft Sharon den Adel ♪

In and Out of Love ♪Kramis

Min överraskning till min älskling

Igår kom den stora dagen som jag hade planerat för min älskling.

På utsatt klockslag kom Angelika och Jenna. Fredrik trodde att de enbart skulle komma på fika men så var ju inte fallet. De kom för att vara barnvakter.

Angelika & Jenna
Det syns inte att kortet är taget kl 24 på natten, tänk om en annan kunde se lika fräsch ut det klockslaget :P

För Benjamin hade jag berättat för vad som var i görningen och att han inte fick berätta för pappa eftersom det var en överraskning och han lyckades hålla det hela vägen. Lite svårt var det dock att säga till Fredrik att han inte äta av kvällsmaten när vi skulle äta vid 5. Utan att det enbart var barnen som skulle äta då. Då började han ana nått och eftersom jag oxå sa att han skulle ta bort skäggstubben han hade anade han ugglor i mossen. Man vill ju kunna pussas stickfritt hihi senare på kvällen.

När de kom gick allt väldigt snabbt. Flickorna fick veta vad som behövdes vetas om och sen bar det iväg. Angelika är ju en utav Evelyns gudmödrar så hon är barnen van vid att klänga på. Enbart Jenna de inte träffat tidigare. Men det gick jättebra och barnen kände sig bekväma direkt.
Jag och min äslkling ute på restaurangen
Jag hade bokat bord på Restaurang Hamlet. Hade egentligen tänkt att ta en kinarestaurang men med tanke på vad Fredrik sa tidigare under veckan så ändrade jag min planering. Han sa att han va lite trött på kina mat, jaha hihi jag som älskar det. Så då vart det plankstek istället. Så himla gött. 
Efter middagen va inte kvällen slut inte, då skulle vi kolla på bio. Jag hade tänkt  mej en romantik film ifrån början men bytte till Surrogates eftersom Fredrik kanske inte hade velat se den jag hade i åtanke och denna film visste jag att han ville se.Kvällen vart väldfigt lyckad så middag och bio vart hans present med en trevlig dam vid hans sida.

Barnen hade varit jätteduktiga och skött sig exemplatiskt. Tjejerna som skulle ha pluggat efter att barnen somnat in kollade enbart på film. Vilken glömde jag att fråga. Men TACK SÅ MYCKET FÖR ATT NI STÄLLE UPP. Utan er hade jag inte lyckats genomföra denna kväll. Har ju länge velat haft barnvakt men svårt att hitta nån som ställer upp att ta alla tre och hemma hos oss oxå.

På fredag (9 okt) skall jag och Angelika iväg på fest så då blir det förfest hemma hos henne och fixa till sig efter jobbet. Så det är en dag jag ser fram emot.

Så nu får man väl hoppas att min älskling ialla fall fäller en kommentar på detta inlägg för jag vet att du lusläser alla mina inlägg gubben

Älskar dej

Puss

Benjamins stora händelse igår..

Hej

Jo igår hände ju en stor sak med Benjamin...Han tappade en utav sina tänder.
Vid frukosten satt han och rörde på tanden och den var jättelös. Jag sa att det bara var att dra bort den för den satt på en liten liten tunn tråd. Då vart han lite rädd och ville inte att jag skulle komma nära igen. Typiskt att jag skulle säga så, jag och min stora mun. Självklart skulle jag oxå bli livrädd om min mamma sa att det är bara att dra bort den. Dra är ju inte så bra ordval om man säger så men sa sen att han borde vicka på den så skulle den lossna. Inte ens 5 min senare va den ute.

Benjamin tappar tandIdag när han vaknade skulle det ju kollas om tandfen varit på besök. Mycket riktigt låg det en guldpeng i hans glas. Här visar han stolt upp sin stora glugg.

Kramis

Detta hände i fredags

Jag har ju som sagt haft ont i magen i några dagar nu så jag börjar med att berätta att jag dragit ner på dosen igen.

I fredags var jag på sjukhuset med Evelyn för att göra pricktest. Det visade inget så de gjorde även ett långtidstest. Så nu har påster på ryggen, som skall tas av senare idag, sön den 4 okt.


Evelyn pricktestas


Hon har sagt flera gånger att hon har plåster på ryggen och visar upp stolt sin rygg.
Hon var så duktig när pricktestet på armen skulle göras eftersom det sticks oredentligt med de små sticknålarna eller vad det kallas. Hon fick med sig två suddigummin som redan är borta.

Du var så duktig gumman...

puss på dej

Kramis

 


Mina söta små murveldjur

Hej

Jag har tre små murveldjur hemma, de heter Benjamin Evelyn och Theodore. Nu kommer lite kort på dem

Evelyn redo för att gå ut, påklädd och klarEvelyn redo för att gå ut =)). Min söta lilla sessa.

Sen har jag det minsta murveldjuret, lilla Theodore... Även han tycker om när man tar kort på honom.

Min söta lilla theoJag har ett stort murveldju oxå. Men han vill ha sin frukost nu så jag får fixa bilderna på honom sen. Deras pappa får sova ut idag. Eftersom han skall orka att kör ikväll.

Så bilder på syrsa kommer senare under dagen

Kramis

Sound of The Day by Jay-Z and Rihanna!

Run This Townkramis

Grattis Älskling

Hej Alla

Idag fyller min sambo 34 år. Hade för ett tag sen tänkt att han skulle få frukost på sängen men eftersom han vaknar 05 varje morgon så kändes det som att det fick vara.

Min söta manJag hade ju även tänkt att fixa nått kul tills ikväll men det får nog läggas på hyllan för jag har sånna magsmärtor att det känns som att jag skall gå av. Ligga ner med vetekudde på magen är vad som gäller nu.

Ni som vill komma och fira Fredrik är välkomna, men imorgon dock är han helt min ifrån kl 16. Överraskning på ingång =))). Men innan det och söndag passar finfint =)
Puss min Älskling

♪ Sound of The Day by Fast Distance ♪

Big Ben ♪

Ta en bit in eftersom det är snack ibörjan. Himla skön

Ett utav min sambos val till dagens låt =)

 

Kramis

Nu sjunger Vi

Ikväll har jag Evelyn och Theo sjungt en massa barnsånger som man även använder tecken till.

Tog även fram youtube och sjung med i några sånger

denna var en utav dem

 

Krmais

RSS 2.0