Skit....

Alltså denna dag kommer att bli ett helvete... 
 
Inte sovit en blund.. och skall arbeta ett 12 timmars pass....
 
Fan just nu vill jag leva en annans liv.... för fan va dåligt jag mår....

Bläääää

På mitt nya jobb trivs jag med mina arbetskamrater, trivs med jobbet men vill verkligen inte vara kvar..
 
Jag har inga lediga helger, enbart ledig en dag i veckan, och träffar aldrig min familj.
Jag trodde att jag skulle klara av det, men jag saknar dem så det gär ont i kroppen. Jag har nu i två dagar kommit hem efter 00 på natten, gått upp när de vaknar för att försöka hinna se dem i 30 min innan de skall iväg till skolan. Men hela jag är så trött att jag vet inte vart jag skall ta vägen. efter att de åkt har jag svårt att somna om, och det påverkar verkligen resten utav dagen. 
 
Det e inga roliga arbetspass heller. Imorgon börjar jag 11:30 och slutar 01:30. Sen på söndag börjar jag 11:30 igen o kör till kl 22.... Så som sagt inga roliga pass... 
 
När skall jag få träffa min familj?
 
Jag måste söka nytt jobba alltså, för så här kan vi inte ha det. Mina barn och man saknar ju mej lika mycket som jag saknar dem. 
 
Blääää säger jag bara....
 

In på nya spår-

 För er som finns i min närhet vet ju att jag är dom som drabbades när nedskärningar som skulle ske på mitt gamla arbete. Så jag med flera fick gå pga arbetsbrist.
 
Sista dagen är nu gjord och mitt liv har gått en annan riktnig.. Jag har åter igen tagit mig in i restaurangbranschen. Visst, det passar mej bättre än att ha ett sittastillande jobb, med monotona arbetsuppgifter men tiderna är förjävliga... På de senaste två veckorna har jag haft 2 lediga dagar. Förra torsdagen, krävde jag ledigt eftersom det var min sons 6 års dag som jag inte ville missa. O nu idag, de ville ju att jag skulle jobba men jag måste få vila oxå.
Tiderna är skit, men vad gör man... 
Jag har sagt att jag kör på i december, sen får vi se, jag vill ju kunna träffa min familj...
 
 
 
Det som är roligt är att det redan nu finns gäster som enbart vill ha mig som servitris och ingen annan. Igår kom det in ett gäng jag haft 2 ggr innan och de frågade vår hovmästare om jag hade plats på mina bord. 
-Tyvärr hon har fullt, men jag kan sätta er hos L.
Svaret han fick gjorde honom paff och mej jätteglad. 
-Då sätter vi oss här och dricker lite vin tills hon har ett ledigt bord.
Precis i början av restaurangen har vi en drinkdel som man kan sitta på och enbart dricka, så där sattde de sig ned och väntade tills jag fick ett ledigt bord. 
 
Samma hände senare på kvällen med ett par som firade 1 år. O de sa att de redan vid bordsvbeställningen skulle säga till att de ville ha mig, för nu hade de L och de var inte nöjda med servicen de fick. Så när jag trippade förbi stannade de mig
-Vi trodde att du inte jobbade!
-Jo jag är här svarade jag. Välkomna, är det idag som det är er stora dag?
-ahh, ( ett stort leende på hans läppar)
-Men vart är de fina blommorna som skall stå på ert bord? frågar jag
-Vet inte, jag kom ju in med dem tidigare idag
-Har ni fått beställa
-Nä inte det heller, vi har varit här ett tag nu, men vi vill ju ha dig.
-Jag kollar upp om det går bra att omplacera er till mitt bord, så kommer jag med era blommor oxå.
 
De väntade tills jag fick ett ledigt bord och vart sen as nöjda med servicen. Bara jag själv drar in hur mycket som helst i dricks men ser inte ens de pengarna. De säger att det blir fel med betalningarna hela tiden men jag har aldrig gjort en betalning fel eller fått en springnota. 
 
Så nästa gång som jag skall arbeta skall de ha satt in ett nytt system, så att vi bongar in med personlig kod. Jag är en utav dem som gör mycket mer sälj och drar in mycket dricks så de tycker inte att om någon annan gör fel att de skall drabba oss alla andra. Vilket är bra
 
Igår kom det in ett gäng killar, som efter både förrätt och varmrätt var så mätta och belåtna när B kom fram och de ville verkligen inte ha mer. 
De kom ifrån england och hon är inte så bra på engelska, Vilket gjorde att hon enbart pratade med dem när hon behövde. När jag kom förbi och pratat lite med dem, hade jag fått efterrätterna låta så goda att de beställade var sin Grand dessert, dvs den dyraste efter rätterna på menyn... 
Gäller ju att sälja sälja sälja hihi och de var nöjda o belåtna .. :)
 
Så ifrån att inte röra mej alls på mitt arbete, springar jag verkligen runt. Har börjat använda min stegräknare igen o det är kul att se att man får ihop lite steg varje dag
 
 
 
 
 

RSS 2.0