Nya ögon..

Jag har skaffat mej att par glasögon...
 
Vad tycks?....

Sound of The day John De Sohn feat.Kristin Amparo♪

 

Jag skulle döööö

Gud va pinsamt.. jag skulle dö. 
 
 

Om man hade pengar...

Att det är så kallt ute håller på att ta kål på oss, ekonomiskt. Det kostar så mycket att hålla huset varmt att vi har inget kvar att leva på när alla räkningar är betalda. Inte så konstigt när värmen kostar 5000 kr/månad. Pengar man e van att ha till annat.
 
Så ... jag har bestämt mig för att börja arbeta extra. Alla kvällar och helger som går. Så, tillbaka in i restaurangvärlden. Allt för att vi skall kunna betala av lite små lån och skaffa in en braskammin i framtiden.
 
Jag mår skit, för allt som händer runt omkring och så kommer det här oxå, att man inte kan göra något för att man inte har pengar... Många par bråkar om pengar, vilket vi aldrig gjort. Inget som vi gör nu heller men det finns så många måsten och så kan man inte köpa det som behövs tär på en, psykiskt
 
Så nu är det jobb jobb jobb som gäller, inte några fria helger så fort jag får tag på ett jobb. Har börjat skicka ut ansökningar och skall på en anställningsintervju. Så jag hoppas att jag kan börja arbeta snart så att man kan få pengar igen....
 
Fredrik arbetar extra varje helg, stackarn får bara ledigt på söndagar. Så vi gör nu allt vi bara kan för att rädda det lilla vi har...
 

Underbar morgon...

Dagen började redan kl 05:45 idag. Det var bara jag som var uppe utav de som befann sig i huset. Fredrik hade redan lämnat oss för att jobba extra. Han är nu på G hem. Han slutar kl 12.
 
När det är helt tyst i huset, ingen tv är på, ingen radio som låter i bakgrunden så kommer alla tankar. De man inte vill tänka men de kommer smygandes. Jag tänker på mamma och pappa. Vad jag kan göra så att vårt liv blir till det bättre. Hur vi skall kunna spara pengar till sommaren osv.. O självklart vad vi skall göra på vår semester... Men som tur är vaknar huset sakta till liv. 
 
Lilleman kom ner och jag fick en underbar mysstund ihop med honom själv 
 
 
Sen kommer resten av barnen ned och vi äter frukost och börjar att röra på oss... På riktigt
 
I julas fick barnen flera nya dans spel och jag och barnen gillar att tävla emot varann. De spöar skiten ur mej, framför allt Syrsa. He is kicking my ass... Loser That´s me
 
 
Men kul har vi och vi rör på oss, svettig blir det men bra att röra på fläsket hihi
 
Skall nu fixa med lunch, så får vi se vad vi sen hittar på

Sound of The day Miriam Bryant!♪

 

Sound of The day!♪

 

Ser inget ljus i min tunnel...

Det går inte en dag som jag inte tänker på min mamma. Jag tänker på henne flera gånger per dag och saknar henne så det gör ont i kroppen.  Cancer tog min mamma ifrån mej, jag var inte beredd varken mentalt eller fysikt. Jag känner att hon är med mig och jag pratar med henne flera gånger i veckan, för för mig är hon inte borta. Hon finns här, med mig och ger mig svar på de frågor jag har. Hon lever, bara att jag inte kan krama henne som innan. Men hon finns där, nu när pappa blivit sjuk vet jag inte vad jag skall ta mej till. 
 
Jag håller på att gå sönder, jag bara gråter och gråter och vet inte vad jag skall göra. För att detta får inte hända och vet inte hur jag skall fixa detta.
 
På julafton berättar pappa att han varit på aktuen hela natten och kommer nästan direkt därifrån, och han kissar väldigt mycket blod. Självklart brister jag ut i gråt, men vill inte oroa mina barn som direkt undrar vad som händer. Jag måste dölja min oro men inte så lätt att inte oroa sig när pappa är den enda jag har kvar. Sen genom en kontroll får reda på att han har tumörer på två ställen i kroppen och nu när han fick tid för att operera bort dessa, så kan de ej genomföra operationen pga han måste avsluta en kur av en medicin han tar.
 
Jag blir galen, jag tycker att vi har haft vår beskärda del av sjukdomar i denna familj. Jag vill inte att det skall hända mer med någon i min familj. Jag vill att alla skall vara friska och kunna leva ett långt och underbart liv. 
 
Förutom min pappa är jag ju hur orolig som helst för min svärmor och svärfar. Dessa av olika saker som jag inte vet om jag får dela med mig, men min svärfar har opererat knät så det e mera att han har ont men min svärmor. Känns som att man lever i samma oro som man gjorde med mamma. Jag vill bara få svar på vad som gör att hon har det så långdragen "förskylning" som hon har.
 
SÅ nu är det två i min familj som gör att man går på nålar och oroar sig för så att det gör ont i kroppen.
 
Jag pratar ofta med min pappa, nästan varje dag och det känns skänt att höra hans röst. Hade gärna träffat honom oxå men det är ju så svårt när man bor i olika städer. Hade gärna gjort det med mina svärföräldrar med men man vill inte störa. Vet ju ur jobbigt det är att prata i telefonen när inte rösten håller... Tack Bibbi för att du håller din blogg uppdaterad annars hade jag gått i taket...
 
Men jag tänker på er alla tre varje dag...
Pappa
Bibbi 
Janne
 
Älskar er <3
 
 

Snabb inlägg...

Jag kommer att fortsätta lägga upp bilder ifrån julen och de dagar som gått, men som ni vet e jag lite slö på den frotne än. Men jag skall skärpa mej
 
Idag fyller min älsta son 10 år. Bilder ifrån idag kommer förhoppningsvis imorgon men till dess
 
 
Grattis min älskling, mamma älskar dej sååå mycket
 
Nu skall jag iväg till jobbet..
 
Xoxo
 
 

Sound of The day Gabrielle Aplin!♪

 
 
Frankie Goes To Hollywood
 

Juldagen...

Jag o Tessan, bilder ifrån juldagen...
 
 
 
Vi hade verkligen kul...
 
Här kommer en bild till....
 
 
Vi hade även en liten lilljul innan julen, fick denna då i julklapp.. ett fint gotlandsägg. Precis vad jag önskade mej
 
 
 

Mina fynd på rean

Jag e verkligen as nöjd med mina skor jag tittade på rean... 
De kostade 549kr resp 899kr ifrån början.. Köpte den till 50 %..
 
 
 
 
Vad tycks?
 
 

Nytt år, Nya tag

Ja som ni flesta vet har jag lagt min träning på hyllan. Sist jag tränade ordentligt var ju i början av november och fy säger jag bara. 5 kilo har vågen gått upp sen dess. Oh det e ju självklart mitt egna fel för allt bakande jag har gjort runt jul har ju gjort att jag proppat i mej massa gotti och det har ju inget stopp. Min stora last är ju mörk kola, as gött. Kan äta hur mycket som helst. Cilla och Karin som var här älskade den och även de åt massor. TUR var väl de så hade jag minde att stoppa i mej.
 
Men ialla fall... NU är det SLUT på soffpotatisen. I julklapp utav min man fick jag ett nytt spel till Kinect. Jillian Michaels spel som heter Fitness Adventure. Verkar as kul så det skall jag köra idag. Sen tidigare har jagZumba Fitness som e as kul ... Så nu skall jag gå till träningsstudion 2 ggr och köra pass och styrketräning. Sen köra hemma, både zumba och fitness hemma 2 ggr/veckan. Så minst 4 pass i veckan har jag satt upp som mina mål till att börja med. Jag vet ju dock att det kommer att öka för när jag kör som vanligt brukar det ju bli 8 pass eller mer när jag väl är på topp. Sen åker även stegräknaren på nu. Minst 10 000 steg om dagen... annars e jag inte nöjd.
 
Sen har jag lovat mina barn att börja springa 2 ggr/veckan med dem när marken blivit fri ifrån snö. De tjatar redan på att få springa så där lär jag inte komma undan. 
 
Jag har även tänkt att kolla vad det kostar att börja träna karate. Visst e jag gammal men inte för gammal för att börja i vuxen nybörjargrupp. Så det vill jag göra. 
 
Mitt mål e ju att gå ner de till strl 40 igen, nu har jag strl 42. Så jag kommer inte att kolla så mycket på vågen utan mera på omkretsen så att jag kommer i de kläderna och ser ut som jag vill... Muskler väger mera än fett och eftersom jag skall bygga upp muskler så kan jag ju inte gå på vad vågen visar...
 
 
Mat, ja där skall jag ju bli av med mitt sötsug. Jag e ju galen i gotti, så godis är nu ett big NO no.. Lite jobbigt nu när det finns så mycket godis i huset. 
 
En sak e jag glad över att jag inte gillar chips, ostbågar och jordnötter för det är ju min mans last och det äter han varje helg. As skönt att slippa vilja äta det, utan när han äter det känner jag ingenting. Aldrig gjort o lär aldrig göra det. De jag tar fram om jag får sötsug när han äter snacks är väl popcorn. Men det händer inte så ofta. Det är ju mer godis jag tar fram, så som limosiner och marianne.
Maten kommer jag inte göra så mycket åt nu i början, Jag kommer att äta som jag alltid gjort, först protein sen kolhydrater. Men ni som känner mej väl vet ju att jag absolut inte äter sallad. Det är väl till tacos det slinker ned men annars typ aldrig.
 
Vad har du för laster?
 
Och vad gör du för att nå ditt mål.

RSS 2.0