Underbara vänner kan man inte få nog av!

Iår när jag fyllde år kan man verkligen tro att jag fyllde 40 eller nått. Måste inflika att detta är inte så mycket jag fyller...Än!
Dagen börjar med att min underbara famil komer in med blommor och stämmer in i sång. Ja må hon leva.. Underbart uppvaknade. Massor utav pussar och kramar. Så glas jag är över min familj <3
 
Sen blir jag blir överöst av kärlek ifrån alla håll och kanter. Fått förfrågningar vad det är jag gör för att få sådan uppvakning och mitt svar är.. jag vet inte.. jag är bara lilla jag. Tydligen finns det människor därute som gillar  mig och tycker om att umgås med mig och min familj <3
Började min födelsedag men att mötas å arbetet av en blombukett
 
Tack snälla Eva, så fina och en bra start på en arbetsdag
 

Sen bjöd jag mina kära arbetskamrater på Banana split
 
De var så underbara med att stämma in till sång och stående ovationer för min skull. Så rörd...
 
Fick många goa hälningar på face..
 
Jättesöt film ifrån Laila, vet inte om ni kan se dem men lägger in den här ändå :)
  Fått massor utav besök och presenter...
 
Jag är så lyckligt lottad över att ha så underbara människor i mitt liv... Tack alla <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gillar verkligen inte ogräs

Kirskål i mina ögon är ogräs. En himla skit att bli av med när man fått det i sin trädgråd.. Jag har massor
 
Som ni ser.. skit kul NOT!
 
Men jag tog tag i det och nu känns de i kroppen. Skall lägga på en duk av något slag som min sambo köpt i hopp om att det skall gå bort inom några år!!!
 
 
Det värsta är ju att grannen har lika mycket, så det l'r ju inte gå bort men kanske kan minska spridningen in på min tomt
 
 
 
 

En helg fylld med karate

 
I helgen var det dags för Benjamins sommarläger på karaten. Han had everkligen sett fram emot detta så hela familjen var lite peppad inför vad som skulle hända på lägret.
 
Det började kl 10 på lördagsmorgon och slutade kl 17 på söndagen. Sen de började tills de slutade tränade de konstant. Rolig avslutning att han uppgraderade sig med ett sträck på sitt skärp.
Jag är så otroligt stolt över honom. För det va ta mej fan inte lätt. Han valde att inte sova över men skulle trots det, skulle han vara med på nattens aktivitet. detta innebar att jag skjussade ned honom vid 01 på natten. Det var blåsigt och kallt, jag frös som attan men barnen borde ha frusit mer. Deras kläder var våta sen dagens tidigare aktiviteter då de tränat vid en sjö vi har i närheten. Blåsigt och kallt stå alla tappra barn och tränar mitt i natten. Så himla duktiga.
Känner att jag är glad över att jag fick dela den natten med dem. Vilka kämpar...
 
 
Idag var min son stel när han vaknade. Han har en sån otrolig träningsvärk men det är ju förståligt. 
 
Förutom denna aktivitet, har vi grillat på fredagen men goa vänner hemma hos oss... Sen på lördagen bytte vi hus och åt tacos hemma hos dem..
 
Våra barn leker så otroligt bra ihop... De går nog inte en dag utan att våra töser leker ihop.  Så glad över att hon har en sådan bra kompis som M
 
 
 

RSS 2.0