Mysfredag...

Idag har jag hunnit trots att tiden varit knapp. Jag har handlat mat inför helgen, varit ute och gått med Moa, städat (dock ej klar) och fixat med goo mat till nu på kvällen, tacos.  

Jag har hyrt film till barnen som den tittar på. Fredrik skall ta lugn kväll med bad. Vilket han förtjänar efter en lång arbetsvecka...o jag vad skall jag göra då. Jo jag skall fortsätta städa för det kommer jag inte hinna göra i helgen.  Fredrik skall iväg til Pablo för grabbkväll. Så det blir jag och barnen hemma.

nu skall jag fortsätta med min roliga kväll .... 

Söta Moa

Denna söta hund heter Moa och jag skall hjälpa till med att gå ut med henne lite då och då. Saknar verkligen att ha hund och låna Chanel kan man ju inte göra hela tiden.

Jag går ut med henne de dagar barnen går på dagis,annars skulle jag nog inte ha tid att ta mej dit. är inte på min sida av stan.

Hon e as go, väldigt skötsam och lydig. Det jag uppfatatt om henne på dessa 2 dagar är att hon gillar att leka, rulla sig och springa runt.

Idag tog vi en liten joggingtur vägen hem för att testa hur hon är när hon arbetar. Om hon är lika duktig på att koncentrera sig på det hon gör som när hon springer skulle det kunna funka att cykla med henne så att hon även fick lite extra motion.

Jag får en liten summa för att jag går ut med henne och dessa pengar skall jag spara till mig själv, till tex klippa håret och färga det. Göra något kul för enbart mej själv. För det e ju ingen annan som går ut med henne.

Mina barn har enbart sett henne på bild och vill träffa henne så längre fram tänkte jag låta dem träffa henne. 

Tycker att familjen som äger Moa verkar väldigt trevliga. sällan man träffar på någon som tänker på sin hund som dem att de skaffar hundvakt mitt på dagen då de inte kan gå ut själv. Vet de som låter sina hundar vara ensamma hela tiden då de arbetar trots att lagen säger annat men struntar i hundens behov.  stor eloge till dem.


Moa

Ni som e hundvana kanske vet att denna ras "skrattar". Jag visste om detta innan man hade hennes matte påminnt mej hade jag nog bakat 2 steg. För när man öppnar dörren står en hund där inne och e väldigt glad och visar tänderna . As söt men hon ser ju inte så glad ut i första anblicken.

Men måste säga att dessa 2 första dagar har gått bra, väldigt bra faktiskt :)

Me and the girls

Me and the girls

I helgen var det dags igen att ge sig ut i vimmlet. Jag träffade tjejerna i Norrk denna gång. 

Visst e vi snygga :=

This man...hols my heart in his hand...


Sound of The day Danny ♪

Tonight


Sound of The day Nicki Minaj ♪

Super Bass


So True =)


Mitt hjärta?

När jag förra veckan var hos dokton för att kolla om jag skulle kunna få en operation bevlijad så berättade hon att hon inte kunde låta mej göra den om jag inte kollade upp mitt hjärta först. Satt helt paff och undrade vad hon menade med det. 

Hon svarar att hon finns lite här och där på olika avdelningar på sjukhuset men ett av hennes specialområden är att hon är hjärtspecialist. Hon är van och kan nog bättre än flera andra doktorer höra fel som kan uppstå i människors hjärtan. De som inte riktigt är vana attt lyssna hur det skall låta, kan lätt missa detta. Hon skulle kolla om det fanns i min journal, kanske bara någon som missat att berätta detta för mej.

Jag har tydligen ett hål i mitt hjärta. Hon sa att det hörs tydligt och undrade om jag visste detta, 

-eeehhh, näää. Ingen har som sagt inte sagt något till mej innan och jag har ju gjort 4 st stora operationer innan och ingen har nämnt att det skall vara något fel på mitt hjärta.Detta måste ialla fall tittas upp så att det inte inte blir några problem när denna operationen genomförs.

Så jag e båda glad över att jag fick operationen beviljad men förbryllad och fundersam om jag nu skall gå och vara orolig för att något skall kunna hända.

Hon sa att det e säkert inge farligt utan medfött, men skall kollas upp så att det inte uppstått under de senaste åren. Men jag sa att jag inte känt något när jag tränar eller anstränger mej. Hon skojade till det och sa
-Att då har du starkt hjärta.

Men som sagt, skall jag vara orolig????


Hösten är här

Nu när man är ute är skogen full med vackra färger. Det verkligen lysen om träden, rött, gult, orange, grönt. Så vackert.


Lyckades fånga en fin bild på min lilla puffa...Sound of The day Tove Styrke ♪

Call My Name


En heldag på Fredriks jobb, BT

I helgen som var, var det öppet hus på BT, eller som det nu heter Toyota Material Handling. Där arbetar min sambo och självklart skulle vi se hur pappa arbetar. 

Det vart en heldag, befann oss på plats vid kl 11, vi åkte hem vid 13.30 för att byta om på Evelyn som skulle på kalas hos Lisa sen bar det iväg igen. Kom tillbaka och stannade till 15:50.

De bjöds på mat, fiskedamm, sockervadd,  truckshow och roliga "prova på stationer".  Väldigt bra planerat utav BT, tycker jag.
Flera olika stationer med lekar för hela familjen
Flera olika stationer med lekar för hela familjen. Jag träffade 9 lerduvor av 15. Inte dåligt med tanke att det var första gången :)

Underhållning fanns det lite överallt. Denna mantyckte barnen var rolig, men läskig
Underhållning fanns det lite överallt. Denna man tyckte barnen var rolig, men läskig. I hans upptränade innan truckshown, lät han en kvinna  nita fast en 20-lapp på hans bröst så att han började blöda. AJ säger jag bara. Råttfällan som mannen har i munnen, fick Syrsa hjälpa till med att ta bort. (att han vågade)


Barnen fick testa olika truckar....

Som sagt, underhållning fanns det överallt, Här kommer en vän till mig Palle på styltor
Som sagt, underhållning fanns det överallt. Här kommer en vän till mig, Palle på styltor.
Det roliga i just att vi träffade på honom här, var att jag tidigare under dagen sa till Fredrik att jag hade en vän som arbetar med detta. Varför e inte han här...ÅHHH joo, det var han =)...

Fredrik säger: hmm sa inte du att han bodde XXX, '
Jag svarar: jo, men skall man ha bra underhållare så anställer man bara de bästa. Han och hans gäng, e det bästa (i mitt tycka ialla fall ) 

Åkte en liten tur o de olika truckarna. Det var väldigt högt där uppe måste jag medge...och vingligt

Åkte en liten tur o de olika truckarna. Det var väldigt högt där uppe måste jag medge...och vingligt

Det var bara småsaker som man var lite missnöjda med.
1) Att de enbart hade en stackars man som stod verkligen hela dagen och blåste upp ballongfigurer. Tror vi gick förbi 6-8 gånger för att se om kön minskat lite för att kunna få en, men icke. Till o med när klockan var 15:50 och vi skulle åka hem så var det lång kö och barnen kunde inte få någon ballong. Kö:n var så lång att vi skulle inte hinna se så mycket. Vi hann dock inte med allt ändå men nästan. 

2) Ansiktsmålningen, det hann vi inte heller med. Även denna kö var alldeles för lång.

3) Visserligen hade de flera matställen placerade överallt på BT. Men köerna var så lååånga. Vi kom dit vid kl 11. Inte förrän kl 15 hade köerna minskat så att man kunde ställa sig och då fick man stå i kö i ca 15-20 min.

 Men om man tittar på allt som vi hann med så på en skala 1-10 och 10 är mycket nöjd hamnar dagen på en 7:a.

Barnen vill till pappas jobb igen..kan inte förstå varför :P. Är det så  här kul man har det när man jobbar på BT vill jag oxå det :)


  

Teenage Mutant Ninja Turtles

Ja vad skall man säga, lilleman älskar dem. Vill ha allt man bara kan komma över, filmer, gubbar och nu när jag hittade denna dräckt kunde jag inte göra annat än att köpa den.

TMNT

Så nu har vi vår alldeles egna turtles som springer runt här hemma....Fast han han e en pussande sköldpadda, ialla fall på mamma hihi...Pappa däremot får nog vara med på en eller två bråttningslekar om dagen tror jag :)


Vi tar oss till dagis

En vecka som denna då Fredrik arbetar dag, så är det jag som cyklar med barnen till dagis eftersom det ligger på andra sidan stan. Att barnen själva skall cykla finns inte i denna värld eftersom det är för långt för dem. Barnens riktiga dagis håller på att saneras, det har hittats mögel i typ verenda avdelning och de hoppas på att det skall vara klart tills nästa år. Visst funkar det nu när det bara regnar men när snön kommer kommer det nog bli en del hemma skulle jag tro för det blir jobbigare att ta sig ut när vädret inte är så roligt att vistas ute i.

Än så länge så funkar det ju. Jag får träning och barnen tycker det är kul. De sitter och sjunger oftast därbak, vilket är helt underbart att höra. Jag själv har på min mobil i högsta högg med musik på så att det blir lättare för mig att cykla snabbt. 

Jag och barnen tar oss till dagis =)

Det går snabbare dit än hem pga jag cyklar inte direkt hem utan tar en liten extra runda. Lika bra när jag väl är ute och rör på mig. 

RSS 2.0