Familjedag hemma hos oss

Hej Alla

Igår kom som sagt vårt kontakt barn hit och det vart en massa lek på schemat. Vi lagade god mat och slutade kvällen med att titta på melodifestivalen. De små somnade tidigt och jag hade lovat Benjamin att få kolla på hela melodifestivalen men han somnade innan den ens var slut. Så det var tillslut bara jag, Fredrik och Q som tittade.

Idag på morgonen har barnen spelat lite dator med lek och lär spel. Vi skall hjälpa Q med läxorna men han hade inga med sig denna gång så då fick det bli lite sånt på datorn.
Benjamin och Q tycker om att spela dator båda två så där skulle vi kunna låta den sitta hela dagen och de skulle bli as glada Men nej nej så vi har nu spelat familjespel hela morgonen, så som UNO, råttfällan och finns i sjön.

Nu leker barnen pirater och jag lagar lunch. Det blir fläskpannkaka...MuMs Vad skall man hitta på nu på eftermiddagen tro. Ute går det ju inte att va utan att bli dyblöt... Några förslag?

Märks att Q bor ihop med sin mamma och syskon. Fredrik får ingen lugn stund. För lämnar Fredrik barnen en stund så kommer Q och frågar när han kommer tillbaka. En otroligt go och smart kille. Detta är bra för Benjamin oxå för nu har vi för ett tag sen börjat med att inte låta honom vinna på spel. Hans lärare Bibbi sa till oss att han måste träna på att förlora och det fick han ju verkligen tränia på idag. Så lite tjuriga miner och gråt kom ifrån honom när han inte vann men Q fick honom genast på bättre humör. Dessa två grabbar är så otroligt lika och än så länge funkar de väldigt bra ihop. Hoppas att det förblir så.

Vi har nu även satt in en säng i Thoes rum, eftersom Q ville ha det rummet när han var här. Vi tyckte det var jättebra eftersom vi vill ha alla barnen på samma våning


Theo´s rum men en stor säng i istället för spjälsäng

Kommer in senare och berättar resten av dagen tills dess får ni ha det så bra

kramis


♪ Sound of The Day by Snoop Dogg ♪


I Wanna Rock


Min lördag i stora drag

Hej Alla

Igår var jag verkligen trött...somnade innan 19.30 och gick upp idag 05.00. Hur faan lyckades jag med det lixom..

De små sover man de stpra grabbarna är vakna fortfarande och spelar dator och så väntar vi på melodifestivalen.

Idag har jag varit på handledarkursen för att kunna köra privat. Fan va dyrt det va, 399:-/st. Martin trodde att det skulle ta ungefär 1.5 timme men det tog mer än 3 timmar. Så lite panik hade man hem eftersom vi skulle hämta Q. Det är vårt kontaktbarn. Han skall vara hos oss varannan helg.

Hela dagen har gått jättebra. Vi har bakat och varit ute i snön och lekt. Det va väldigt vått. Så barnen som hade huvudet i snön hela tiden vart väldigt blöta. Kläderna hängdes upp, sen fixades maten. Det vart tacos MuMs

Nu vill jag bara att melodifestivalen skall börja så att jag sen kan få gå och lägga mej. Har så ont i magen och är så trött att jag bara vill vila och sen somna in för natten

Skall ni se melodifestivalen?

Körkort

Åhh nu är äntligen mina barn hemma. De har haft en bra vecka hemma hos deras moster. De får fredagsmys två dagar i rad eftersom syrran även hade det igår med dem. Typsikt bara att jag inte visste att de hade ätit pizza igår för de fick de hemma nu oxå. Men Benjamin vart ju glad. Evy och theo fick kvällsmacka eftersom de inte ville ha pizza.

Nu är det filmtajm och jag känner att jag e as trött. Vill bara lägga mej ner och sova. Men klockan e ju inte ens 20:00. Vad har man blivit för en tönt lixom. När man var yngre hade ju inte ens kvällen börjat vid denna tid.

Imorgon skall jag och Martin till körskolan och gå handledarkursen. För nästa vecka skall jag börja plugga till körkort. Ja nu jävlar skall jag få körkort. Det var ju på tiden tänker många nu, hon är ju över 30 och borde ha skaffat det för länge sen.

körkort med en apa på

Jag har lixom inte behövt det förrän nu så det har inte blivit av. Så snart (förhoppningsvis) har jag ett körkort och kan ge mig ut och göra vägarna osäkra. Jag körde mycket bil när jag var yngre så jag hoppas att det sitter i. Skall sitta klistrad på körskolan varje dag tills jag känner mig säker att jag kan skriva upp och även köra som tusan med Martin med de som läraren säger att jag skall träna på vad det gäller körningen. Så denna gången ger jag mej inte förrän jag har ett körkort i min hand.

Om jag orkar hålla mig vaken blir det väl dumburken med Let´s dance ikväll och solsidan. Men nu går jag och vilar en liten stund..

så hörs vi senare eller imorgon

Kramis

Xoxo


♥ You Raise Me Up ♥

För att inte bara prata om begravningar och vilken musik/sång jag vill ha där vill jag även berätta om den låt jag vill ha på mitt och Fredriks bröllop. (om vi nu kommer dit någon gång :P )

You Raise Me Up som Josh Groban har gjort är ju helt underbar och denna låt är den jag vill hylla min ♥älskling♥ med. På mitt bröllop skulle jag vilja ha en man och en kvinna som sjunger den och en kör, gärna barnkör som sjunger med i de starka partierna. Men det kan man ju bara drömma om för det kostar ju skjortan..

Det finns flera artister som gjort cover på denna låt. Selah är en utav dem och jag har valt denna video för att påminna mig själv och er andra att vi har det väldigt bra jämfört med en miljontals andra människor i världen.

Sätt dig ner nu en stund och njut...så underbar ♥ ♥ ♥

♪ Sound of The Day by Jay-Z | Mr. Hudson ♪

Forever Young

Jag har två låtar jag velat ha på min begravning sen jag var liten. Jag tänkte mycket på döden när jag var yngre så min mamma tyckte inte om när jag tog upp vissa saker jag ville ha på min begravning. Denna låt är en utav dem. Inte just denna version men denna låt är så fin.

"Show must go on" är den andra låten jag vill haKramis

Xoxo

Äntligen fredag

Hej Alla

Äntligen är dagen här och mina älskade barn kommer hem. De har varit på sportlovet hos min syster och lekt av sig. Jag har pratat med dem varje dag, men det är ändå inte samma sak. Så nu ser jag framemot när de kommer. Så att vi kan ha fredagsmys.

Fredrik har varit borta hela veckan varje kväll och inte kommit hem förrän 21.30 /22:00. Så idag har han lovat att vara hemma så det har jag oxå sett fram emot.
På mitt schema står det idag städning och jag har lovat Fredrik att inte ge mej upp på taket. :/

Mina barn gillar ju att dansa, såg ett roligt klipp på youtube som jag tänkte dela med er..

Vill ni lära er att dansa..så se och lär..Asgavar varje gång...

Är du emot barnmisshandel?

Läs detta och tänk på att denna grymhet är verkliget för flera barn runt om i världen.

Denna dikt är emot barnmisshandel och alla som berörs  bör föra denna dikt vidare.

Skicka vidare via mail..eller lägg upp den på din blogg...

Vi kan ej blunda för detta

Emot barnmisshandel

Mitt namn är Chris, jag är 3 år

Mina ögon är svullna, jag kan inte se.
Jag måste vara dum, jag måste vara dålig.
Vad kunde annars göra min far så arg?

Jag önskar jag vore bättre,
Jag önskar att jag inte vore så ful.
Då kanske min mor fortfarande ville ha mig.

Jag kan inte göra något rätt,
Jag kan inte alls prata.
Annars är jag inlåst hela dagen. 

När jag vaknar är jag ensam,
Huset är mörkt.
Mina föräldrar är inte hemma.

När min mor kommer hem försöker jag vara snäll.
Då får jag kanske bara en smäll i kväll.

Jag hörde precis en bil.
Min far är tillbaka från Charlies Bar.

Jag hör honom svära.
Jag hör mitt namn.
Jag trycker mig mot väggen.

Jag försöker gömma mig från
Hans onda ögon.

Jag är så rädd.
Jag börjar gråta.

Han hittar mig gråtande,
Han kallar mig fula namn.
Han säger att det är mitt fel
Att han plågas på jobbet.

Han slår mig
Och skriker på mig.
Jag kan smita till slut,
Och springer mot dörren.

Han har redan låst den,

Och jag börjar stor gråta.

Han tar tag i mig och slänger
Mig mot den hårda väggen.
Jag faller till golvet
Med mina ben som nästan är brutna,

Och min far fortsätter kalla mig fula namn.

Jag skriker 'Förlåt'
Men det är försent.
Hans ansikte förvrids till okänslighet.

Värken. Smärtan.
Igen och igen.

Åh snälla Gud, förlåt mig.
Snälla låt det ta slut.


När han äntligen slutar
Och går mot dörren
Ligger jag där känslolös.
Gråtande på golvet.

Jag heter Chris
Jag är 3 år
I natt mördade min far mig.

Emot barnmisshandel


Du kan hjälpa..
Läser du det här och inte skickar det vidare, ber jag för din själ.
För annars måste du vara en hjärtlös människa som inte blir berörd av denna dikt.

Och om du blir berörd, så gör något..
Skicka vidare via mail..eller lägg upp den på din blogg...
Därför ber jag dig, skicka den vidare OM DU ÄR EMOT BARNMISSHANDEL

Stöd Bris (Barnens Rätt I Samhället)

Bilderna är hämtade ifrån google


♪ Sound of The Day by Rihanna ♪

Rude BoyKramis

Xoxo

Nu är OS över för Tre Kronors del :(

Slutresultatet Sverige-Slovakien 3-4

Jag tittar inte ofta på ishocky..men nu satt jag som bänkad och tittade på en otroligt spännade match. Fan in i det sista kämpade sverige och precis innan matchen avtogs slängde en spelade för att försöka göra mål.

Efter två perioder ledde slovakien med 3-2. Och jag vet inte om ishocky men jag tyckte det var spännade och tråkigt att de inte gick vidare..

Vad tycker du om matchen?


nu är OS över för Tre Kronors del
Bild hämtad ifrån aftonbladet

Kramis

Xoxo

Träningsvärk

Jag har sån himla träningsverk att jag knabbt kan lyfta min armar. Igår skottade jag i flera timmar utanför min grannes hus enbat för att vi skall kunna gå på trottoeren vid en snäv sväng. Nu känns det kan jag lova.

Min inte skulle jag vila idag inte. idag va det taket som skulle få sig en puff. Det var svårare än jag hade tänkt mej. Jag kom ju inte ens upp på takhelvetet. Det var meter med snö på taket och det gick inte att klättra upp. Så jag fick tänka om lite. Fick bort en hel del ändå men jag kan lova att man vart lite nervös att klättra på en stege som stod löst i snön som rasade ner. Så när jag var dyblöt jag jag in för att värma mej.

Men några kilo lättare vart det ialla fall men ingen snö försvann på självaste taket. Så jag skall se om jag kan fixa det imorgon. Snön e så packad så det är svårt att ens flytta lite snö. Man måste ta spjäle och det e det som är lite läskigt. Tappar man balansen ramlar man ju ner två våningar. Det Hade ju ine varit så bra lixom..

Vad har ni hittat på idag då?


Saknar mina barn

Hej Alla

Igår kom Patrik och hämtade Benjamin och Evelyn. De skall vara där hela veckan och det känns så tmt utan dem här hemma. igår efter att jag hade lagt Theo så finns vanan i att sen lägga Evelyn och Benjamin. Men vid 19 hade jag inget att göra. Då märker man hur mycket man saknar barnen för en puss och nattkram..

Fy vad jag älskar dem... mina pussgurkor där...

mina underbara barnJävla bilförare och hilma snö...

Hej Alla

Imorse när jag skulle ta Theo till dagis så höll vi på att bli på körda utav en bil. Jag fattar inte varför inte folk kan köra bil efter hur underlaget är. Utan de tror att inget kan hända dem och de är världens bästa bilförare. Nu är ju alla trottoarer fulla med snö så man måste gå på gatan med vagn och barn.

Bilen kom i snabb takt runt hörnet och ser i sista stund att det står en bil parkerad mitt i svängen. Då gör han en manöver och glider in på den gatan där vi går. Jag fick springa fram och ta tag i Theo och slänga oss in i snöhögen. Det tar någa sekunder tills att han fått kontroll på bilen . Han stannar och tittar till oss och kör vidare. Jag svär och blir arg men pga all snö ser man inte nummer skylten. Typiskt..
Han kunde väl ialla fall öppnat dörren och sagt nått. Man hörde innan han kom, att han var påväg för han "lekte" med bilen. Man såg i snön att han slirat på flera ställen på raksträckan. Men han måste ju förstå att om man inte kan leka så med bilen när folk sm är ett måste nu när trottoererna är fulla med snö, söker sig ner på gatorna för att kunna ta sig fram.

Så när jag kom hem började jag skotta snön utanför vårt hus. Sen utanför vår grannes hus. Detta enbart för att vi skall slippa gå ut på gatan i detta farliga hörn. Mina barn är mitt allt och om det hande hänt nått med nått utav dem skulle inte jg klara av att leva vidare. Det är mitt allt...

Det tog ett tag eftersom han inte skottat på ett tag och snön gick upp över mina knän. Men nu kan man gå ändrafra så att man ser att det är klar sikt och kan gå ut på gatan.

Skall äta lite frukost nu men sen skall jag upp på taket och få bort lite snö därifrån. Blir ju nervös så mycket snö det ligger där..

Kramis

Xoxo

-10 kg

Hej Alla

Nu när jag ställde mig på vågen så fick jag en glad överraskning. Jag har gått ner 10 kilo.

:)

Nu skall jag försöka att få i mig lite mat men ville berätta detta för er

Jippi

Kramis

Barnen dansar

Ännu ett inlägg där barnen dansar. Men nu är det alla 3 som är med
De är så fina :)

Mina barn dansar

jag filmade i helgen mina barn dansa till låtarna på meldodifestivalen..Har noll koll på vad låtarna hette men de dansade så fint :=

Kommer att lägga upp några här,,..

De är så duktiga och underbaraSöta eller hur :)

♪Sound of The Day by Taio Cruz ♪

Break Your HeartKramis

Xoxo

Tur att vi har mjölk

Hej Alla

Jag har börjat att dricka en massa mjölk. Att äta mat funkar inte så bra för mej. Min mage kan nu ta emot vanlig mat men min symtom jag hade innan operationen har kommit tillbaka och det i mångfald.

Jag kommer i detta inlgg skriva om inte allt så trevliga saker så är du känslig bör du inte läsa.

Mina symton innan operationen var att mitt nr 1 dvs mitt kiss var väldigt mörkfärgat , som coca cola ungefär. 
Mitt nr 2, dvs bajs, löst rinnande, ljusgult till färgen.  
Innan kunde jag springa på toa 5-7 ggr om dagen. Oftast på morgonen, sen behövde jag inte vara orolig att det skulle ske några olyckor resten av dagen.

När jag äter så ofta, som jag skall göra,börjar min mage att strejka. Igår slutade jag räkna efter 17 ggr på 40 min. Jag hinner resa mej gå två steg, sen sätta mej igen. Sammanlagt vart jag säkert på toan över  40 ggr. Maten jag äter rinner bara  rakt igenom mej. Hur skall man ens orka leva så här...

Fredrik har vant sig nu att jag knabbt äter nått, jag lagar maten, men äter den inte. Jag vågar lixom inte. Så jag lever nu på mjölk. Skall be Fredrik börja köpa rödmjölk till mej eftersom jag behöver fett. Började med det för några dagar sen och det märks så väl när jag tar fast föda så som ägg eller kyckling. Inom en timme har det åkt igenom och jag springar ett antal ggr till toa. Det slår inte fel. Jag tuggar och jag trimmar maten så gott det går men nått är det ju som inte stämmer med min stackrs mage.


Jag vill kunna äta mat!!!!!!

Detta krävs planering och övertalning :p

Att det skall komma mera snö har väl ingen missat. Snöat hela natten och getts ut storm varning i media oxå. Så var försiktiga om ni skall ge er ut i snöyran.

himla massa snö.Idag skall jag fortsätta med att måla köksluckorna och hoppas att jag kan få hjälp utav Fredrik. Sen även få hjälp att tejpa listorna vid taket i rummet jag målar. Har påbörjat massor nu men lika bra att passa på medans jag är ensam hemma. Så kan jag ta det lugnt medans jag arbetar.

Hoppas dock att jag kan bli klar nästa vecka eftersom jag skall börja plugga teori ordentligt hade jag tänkt. Lika bra att vara förberedd ordentligt. Undrar dock hur länge det skall ta för att få sitt körkortstillstånd. Jag betalade in och skickade in ansökan 2 eller 3 veckor sedan. Så man borde väl ha fått det snart.

Skall väl sätta igång nu

Så hörs vi senare :)

Underbara SNÖ!

Hej Alla

Jag har inte gjort något annat än att skotta snö idag. Gissa om man börjar att bli trött på denna skit just nu. Fredrik är den som brukar skotta men eftersom det var så mycket nu i morse tänkte jag att jag kunde ta det. Men efter en stund började man ångra sig.

Först ber man om en vit jul...
Sen ber man om att det skall hålla i sig så att man skall kunna åka pulka med barnen innan det töar bort
Sen vill man gära att det skall ligga kvar ett tag..

Sen vänder det i tankarna....efter att man varit ute och skottat snö för 112:e gången denna månad

Det är som att han som kör plogen bara väntar in på att man skall bli klar så att de kan komma och fixa gatorna.

Jag skottade 2 timmar på förmiddagen idag. På Eftermiddagen kom plogbilen och då gick jag ut och började skotta. Fick hjälpa grannen att försöka flytta hans bil men det gick inte. Den satt fast. Så killen i plogbilen började fixa och trixa för att göra det bästa utav situationen och att inte låsa in hans bil.

Killen va snäll oxå...Han gav mej en blink och röjde det bästa han kunde för att ta bort vallen framför våran bil...Himla snällt faktiskt...Det gjorde att jag bara behövde hålla på med att skotta snö i 2 timmar till på eftermiddagen...

Börjar ni bli trötta på snön?


♪ We Are The World by Michael Jackson Lionel Richie ♪

Orginal versionen som jag tycker är bäst utav dessa två. För att lyssna på we are the wolrd 25 for haiti klicka härWritten and Composed by Michael Jackson and Lionel Richie

There comes a time when we need a certain call
When the world must come together as one
There are people dying
Oh, and it's time to lend a hand to life
The greatest gift of all

We can't go on pretending day by day
That someone, somehow will soon make a change
We're all a part of God's great big family
And the truth - you know love is all we need

( CHORUS )
We are the world, we are the children
We are the ones who make a brighter day
so let's start giving
There's a choice we're making
We're saving our own lives
It's true we'll make a better day
Just you and me

Well, send'em your heart
So they know that someone cares
And their lives will be stronger and free
As God has shown us
By turning stone to bread
And so we all must lend a helping hand

( REPEAT CHORUS )

When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall
Well, well, well, let's realize
That one change can only come
When we stand together as one

( REPEAT CHORUS AND FADE )

Denna låt var ett välgörenhets projektet "USA for Africa" där alla pengar gick till det svältdrabbade i Etiopen.

Underbar...

Kramis


♪Sound of The Day ♪

We are the world 25 for Haiti

Otroligt fin och jag vart helt tagen när Michael Jackson dök upp. Just lovelyDenna låt sålde som smör då den kom ut för 25 år sen för första gången skriven av Michael Jackson och Lionel Richie.
Låten var ett välgörenhets projektet "USA for Africa" där alla pengar gick till det svältdrabbade i Etiopen.
Nu har den kommit ut med en ny version med många nya artister och denna gång är det för olycksdrabbade Haiti.


Lyssna och njut...

Fortsätter med att måla

Jag grundmålade detta rum i helgen som var. Vi har spillfärg ifrån andra projekt i huset så varför skall det bara stå där om man kan liva upp rummen lite.

Fredrik tycker jag e tokig eftersom vi ändå skall riva dessa rum jag skall måla men det kommer ju att dröja minst 10- 15 år innan vi har ens råd att börja tänka på ett nytt kök och sdå vill jag ha ett "snyggt" rum tills dess

Eller vad tycker ni? Lägga ut ca 300 kr på ett rum med grundfärg och färg eller låta det vara med fula tapter i minst 10 år till och vantrivas?

grundmålat

kramis

xoxo

Nya fina toan

I helgen vart jag klar med att måla en utav våra små toaletter som finns på nedervåningen. Dragit mej ett bra tag för att göra det för jag målade ett laget först men nu är den äntligen klar.


Vad tycks?

lilltoan på undervåningen

Jag vart nöjd :)

Nu är det nästa projekt som gäller  :p

Kramis

Xoxo

Jag kan vara fin oxå..

Benjamin kan vara fin oxå...

Titta bara på dessa kort som togs i helgen :)

Benjamin är så fin. Jag e så stolt

Visst är han fin? Säger en stolt mamma :P

Kramis

Xoxo

Sjuk?

Är Benjamin sjuk? Han ser verkligen sjuk ut.... :p

Grön på tungan utav klubba

Nää bara ätit klubba :)

Kramis

Xoxo

♪Sound of The Day by Lisa Nilsson♪

Jag tror på dig

En låt i kärlekens tecken...

Till min underbara man som jag älskar mer och mer för var dag...


So you think you can dance!

Det bästa uppträdandet idag tyckte jag var Ellenore och Jakob

Vilken Tyckte du?
Kramis

Ballerinaskor

Idag fick jag dessa skor utav min vän Hannah.

Jag vart jätteglad

Ballerinaskor som jag fått utav Hannah

Tack gumman

Pussiluss

Lugn kväll?

Hej Alla

Idag har jag ringt till min läkare och pratat med en sköterska där. Berättade hur jag mådde. Idag skulle jag inte lyfta huvudet ifrån kudden om jag inte behövde. Fan jag blir bara värre och värre. Precis som det var innan operationen men nu är det ännu värre. Jag och Herr toalett kan inte klara oss utan varann. Helvete trodde att detta skulle hjälpa.

Byter ämne till nått trevligare..

Theo äter apelsin
Lilleman äter apelsin

Mina barn älskar frukt. Vilket e tur för då tjatar de inte om gotti hela tiden och mitt i veckorna. För visst händer det ibland att de kan fråga mitt i veckorna men det är inte ofta. De får sitt söta ifrån frukten. Vet de som har barn som vill ha det varje dag och som ger efter på deras tjat vilket inte är alls bra. Så vilken tur att mina älskar frukt. 

Idag vart det köttlimpa till lunch och pannkakor till middag så lite slav med maten men det vart gött

Nu är barnen nybadade och fått kvällsmacka.Nu skall vi bara läsa boken.Sen skall de i säng.

Fredrik kom precis hem efter att ha arbetat så vi skall tillsammans titta på vinterspelen ihop

vad skall ni göra ikväll?

Kramis

Syrsa ledsen

Idag har det varit en lugn dag. Tvättat en himla massa kläder och imorgon skall allt upp till de olika garderoberna.

Idag när syrsa kom hem var han ledsen. Tydligen hade han blivit träffad av en snöboll som innehöll mycket is så att den vvar hård och gjorde jätteont. Fredrik brukar alltid få lirka hem honom men idag kom han springades till honom och när han kom hem började.

det började med att denna kille i hans klass som han inte går så bra ihop med kom bakifrån och puttade Benjamin. Benjamin tog en pinne och slängde efter honom men som tur missade och då tog denna kille upp en klump med snö som visade sig vara is och kastade på Benjamin. Han fick ont och har gråtit över händelsen flera gånger och det känns så jobbigt att han skall må så dåligt som han gör.

Så jag har bestämt mig att jag skall denna vecka följa med och vara med en dag i skolan denna vecka och se vem denna kille är och vilka han har lite svårare med. Jag mår dåligt när han mår dåligt och blir så orolig för honom

Nu på kvällen har vi lekt en massa och avrundar kvällen med lite mys framför tv:n. Inget plugg vart det utan vi ville att han skulle ha roligt istället. För är hen ledsen blir jag det oxå. Ursch va detta är jobbigt...

Mina prinsar

mina pojkar leker

Mina älsklingar...vad skulle jag göra utan er..

Kramis


Då var det min tur :P

Hej Allihopa!

Trodde då aldrig detta om mig själv, att JAG skulle börja blogga.  Har tänkt på det ett bra tag nu eftersom jag
 skriver dagbok åt mina barn.  Otroligt jobbigt med pappers varianten :. Så de vet vad som händer trots att de kanske inte
 minnas allt som händer omkring dem idag. Men bra att ha när de blir äldre.  Att sitta där med 3 olika
dagböcker en för vardera barn, tar ett tag. Och göra det med 3 st böcker kan ibland ta timmar innan man är klar.

Jo ni läste rätt, 3. Jag har 3 helt underbara troll och en fästman jag aldrig skulle vilja leva utan. Utan honom hade jag ju
inte haft min familj jag har idag.


Vet inte om jag kommer att kunna hålla att blogga några gånger i veckan. Men jag skall försöka framför allt för mina barns skull men även övrig familj och vänner som kan vara intresserade om vad som händer i våra liv.

Så nu börjar mitt bloggliv mina kära. Hoppas att ni kommer och tittar in lite då och då i framtiden.


En gång var jag prinsessa

Hej

Här kommer ett till boktips

En Gång Var Jag Prinsessa

Boktitel: En gång var jag prinsessa
Skriven av: : 
Jacqueline Pascarl-Gillespie
En sann Besättelse
Förlag: B. Wahlströms bokförlag AB
Utgivningsdatum: 2000

Handling:
Jacqueline är bara sjutton år när hon trollbinds av prins raja Bahrin och hans intensiva uppvaktning. Innan hon riktigt förstår vad som hänt har hon svepts iväg från sitt hem i Australien till ett exotiskt Malaysia. Hon gifter sig med sin älskade Bahrin och blir prinsessan Yasmin.
Drömmen förvandlas dock snabbt till en mardröm av förtryck, misshandel och isolering. Till slut flyr Jacqueline med sina två barn till Australien. Men inte ens där är de säkra. Barnen kidnappas av ex-maken och Jacqueline börjar en lång kamp för att återfå dem.

En gång var jag prinsessa är Jacqueline Pascarl-Gillespies berättelse om sitt liv från uppväxten i en problemfamilj, till livet som malaysisk prinsessa och kampen för att återfå sina kidnappade barn.

Min Åsikt: Otroligt bra, gripande och man tappar andan ibland. Så läsvärd.

Kramis

Seg morgon

Nu är barnen påväg till dagis och skola. Jag tvättar kläder coh sitter nu och äter min frukost. Det är så lugnt och skönt. Så otroligt stor skillnad när barnen är hemma, då är det ljud hela tiden. Men så blir det ju när man har 3 barn :P

Jag är seg och trött. Theo den pojken fick för sig att vara vaken inatt (igen) så vi båda hade en liten kille som stunka och stöna, och ville leka mitt i natten. Lite jobbigt när kl är 03 på natten och det enda man vill göra är att sova.

Har nu spotify igång och lyssnar på placebo: running up that hill. Den e så himla bra.

Annars hade jag tänkt att ringa min läkare i dag eller senare i veckan ang min mage. Jag äter ju dimor som att det vore godis och det hjälper inte ett dugg. Skall det vara så här? Jobbigt eftersom det är svårt att ha ett liv utanför de fyra väggar man bor i.


Alla mina 3 troll
Jag lägger upp en bild på mina barn sen i julas. Denna bild togs när mina föräödrar var på besök. De var ju utomlands över jul så de fick sina julklappar några dagar senare =)

Nu skall jag väl fortsätta här så hörs vi lite senare

kramis

Mina fynd

Igår var jag på barnklädersbytardag. Det kom en hel del folk men de flesta ville ha kläder ifrån 104 och uppåt. Den storleken som mina egna barn har så det hade jag ju inga kläder i. De 3 som dock hade barn i yngre åldrar köpte hos mig.

Jag tjänade 30 kr :P

För jag köpte en massa saker till mina egna barn med de pengarna jag sålde kläder för. 3 st bandyklubbor som nu är gömda i källaren. 4 st pokémon bollar med en pokémon figur i och 3 st teenage ninja turlte gubbar. Dessa har jag inga bilder på eftersom barnen leker med dem hela tiden. Sen även 2 nya böcker att läsa på kvällarna.

Sen vart det massa kläder. Mest till Benjamin eftersom det är hans kläder som kostar mest nu. Vi var nere på stan och skulle kolla på ett par jeans till Syrsa och de kostar ju 249:- och uppåt. Svindyrt. Jag hittade massa byxor till Syrsa. Tröjor och klänningar till Evy.

kläder

Evelyn är här modell för en klänning och tröja jag köpte.

Evelyn

Jag vart framför allt nöjd med byxorna till Benjamin. De kostade 10 kr st.visserligen lite stora i nuläget men han växer och det är byxor ifrån Jc Crocker så det var väldigt fina byxor och shorts :)

Benjamin vart jätteglad för alla nya leksaker och spel han fick. Satte sig direkt och spelade shreak.

Evy och Theo spelade med bandyklubborna och hade jättekul tills de upptäckte att de kunde fäktas med dem och då fick vi ta dem. De kunde ju slå varann med dem. Vilker de hann göra några gånger tyvärr. Tur att de inte fick in några riktiga slag.

Trots att jag inte fick med mig så mycket pengar hem så är jag nöjd. För byxor till Benjamin är dyrt och jag fick en hel del :) och barnen är glada för de nya leksakerna

Kramis

Xoxo

♪Sound of The Day by Kate Bush ♪

Tidigare i veckan skrev jag om låten son körs på kanal 5 som trailer...kolla in inlägget här. Så här kommer orginalet.

Tack Susanne :)

Running up that hillKramis

Massor utav kläder skall bort

Idag har jag och Fredrik hållt på med kläderna vi skall försöka sälja imorgon. Hilma mycket vart det. Jag skall ta med mig kameran och ta kort på alla kläderna imorgon. Så det har tvättats och vikts en hel del idag.

Sen åkte vi till Motala för att få tag på lite växel och köpa byxor till Fredrik men det fanns enbart med dragkedja och han vill ha knappar så det vart inga. Men vi skall fortsätta kolla på annat håll. För nya jeans behöver han verkligen.


Innan vi skulle åka försökte jag fånga våra små troll på kort men nja ni kan ju själv se hur det gick :P
Nu har vi satt oss ner och tittar på Let´s Dance och har lite fredags mys. Lilla Evelyn dansar här och är så söt. Theo ligger i pappas famn. Han e ju pappas pojke om man säger så. Är pappa hemma är det han som gäller. Tur e väldet eftersom Evelyn är otroligt mammig så vi har var sitt barn i famnen :)Så med detta inlägg säger vi god natt...så hörs vi imorgon

kramis

Xoxo
Busiga lilleman

Nu medans jag fixade Evelyn så att hon fick på sig kläder för dagen så passade lilleman på att göra det han vill.
Han gillar ju att sätta saker på huvudet...så det vart ju inget undantag denna gång
Man kan ha kul med skoskydd :)

hahaha sötnos

Evelyn: Dagens Outfit

Igår kom ett paket med posten. Jag hade köpt 3 par tights och en tunika till evelyn. Ett par jeans till Benjamin.

Så jag var ju bara tvugen att ta ett kort på min puffa.

Så, så här ser hur ut idag.

Dagens outfit på Evelyn

Va fin va?

Uppe med tuppen

Vår lilleman gav sig verkligen inte inatt. Han verd och vände sig i sängen. Pratade och knuffades och duffades. Eftersom han spytt upp sin välling på kvällen så vågade vi inte ge honom nån ny. Men när kl var 04 på morgonen orkade vi inte stå emot längre.

Fredrik hade varit vaken längre än mej så han var as trött. Jag gick ner och gjorde välling, hade spypåse redo om han skulle spy igen. Han åt som det vore hans sista måltid. Men spydde....det gjorde han inte utan somnade in och sov sött. Jag stannade uppe 30 min ifall det skulle ske nått. Men inget. Så då gick vi upp och la oss igen.

Så nu har jag grus i ögonen och vill bara sova. Men jag tänkte äta frukost nu så att man får det gjort

Så hmm vad skall vi hitta på idag då? Jag  skall fixa med kläderna som skall säljas imorgon.

Vad skall ni göra?

3:e barnet gillt

Först var det Benjamin, sen evelyn och nu Theodore. Så att det finns magsjuka i familjen är nu inte längre någon tvekan. Theo spydde i sin säng för ett atg sen så nu tvättas det i massor igen.

Stackars barn och det enda man kan göra är att stötta och vara nära när de spyr. Både Evelyn och Theo har som tur är bara spytt en gång var. Då kom allt upp så man slipper ialla fall (ta i trä) att det kommer då och då.

Fredrik börjar oxå bli magsjuk skulle jag tro. Han mår illa och vill inte äta och det lilla han får i sig gör att han mår illa. Men han har ännu inte spytt. Vilket jag hoppas att han inte gör. Vi använder massa handsprit nu kan jag lova. Tur att vi bunkrade upp ett lager i höstas

handsprit

Så här spritas händerna flera gånger om dagen , man blir torr som fan så handlotion är ett tips.


Vad gör ni för att undvika spridning av magsjuka?

Kramis

Agrafferna bort

Idag skall jag till vårdcentralen för att ta bort agrafferna (tror att det heter så) och även ta lite prover. Skall bli skönt att bli av med dem för de kliar. Förutom att de kliar så kliar plåsteren som är över dem.

Evelyn fick vara hemma ifrån dagis idag. Hon var hängig och ville inte äta alls. Igår gjorde jag en chokladkaka. Jag hade lovat Benjamin det jättelänge så tillslut gjorde jag en. det jag inte visste var att Evelyn tryckte i sig massor av kaka. Jag hade ställt undan den men hon hade klättrat upp och tagit massor. När vi skulle äta kvällsmat så ville hon inte ha. Jag undrade varför men fick senare på kvällen svaret. Hon spydde som fan. Men idag har hon inte spytt och hon sa att hon hade ätit för mycket kaka så jag tror att det var därför hon hade ont i magen och därför hon spydde så mycket som hon gjorde. 
Idag har hon inte visat nått tecken på at må illa så det är ju bra så om det inte sker nått på kvällskvisten så kommer hon att få gå till dagis imorgon

Idag kom även två damer ifrån kommunen. Så om allt går vägen kommer det att komma en pojke hit varannan helg.

Så det håller vi tummar och tår för :)

Kramis

Kanal 5´s nya trailer

Kanal 5 har en trailer som går nu om att Desperate, grey´s, FBI osv kommer att börja visas snart på kanal 5. Låten som spela på denna trailer tycker jag är otroligt bra. Så jag var bara tvugen att veta vem det var som gjort den och kunna spela den själv här hemma.

Så här kommer den

Placebo - Running Up That Hill

 

Vad tycker du om låten? Bra eller dålig?

♪Sound of The Day by N-Dubz ft. Mr Hudson ♪

Playing With Fire

 

Kramis

Xoxo

Ny krafter

Igår och idag känns det som att jag har fått nya krafter. Jag har städat och donat här hemma så efter lunchen skall jag fortsätta. Bara sätta mej ner en liten stund och kolla mail och skriva lite skit här.

Imorgon kommer vi att få besök utav två damer ifrån kommunen. Kanske vi kommer att få ett kontaktbarn här framöver igen. Inget som är bestämt än utan vi skall bara prata i morgon o så men vi får se om vi passar.

Vi har även fixat till det lite på hyllorna. Måste bli bättre på att damma där. Men då la vi till två skålar. Benjamins såg de direkt. De är ju fulla utav godis.

Godis är gött :)

Eller vad tycker ni?

Godis är gött =)

Kanske man skall ta en klubba :P

Kramis

xoxo

Evelyns nya pyjamas

Förra veckan fick Evelyn ett paket i brevlådan. Iden låg det 2 pyjamaser ifrån farmor. Hon kunde tydligen inte hålla sig när hon såg dessa så här ser ni den lilla modellen i hennes nya pyjamas

Evelyn i pyjamas

Tack farmor :)


Visst vart hon fin


Kramis

Xoxo

Tyst som musen

Det trötta, illamående och onda börjar att gå bort. Idag var första dagen jag vaknade och inte hade ont. Jag undrade vad det va som saknades imorse. Sen kom jag på att jag faktiskt vakande utan att ha jätteont. Visst ömmar det när jag äter och när jag rör mej en massa men tar jag det bara lugnt så har jag inte ont :)

Nu har jag lite mera ork och skall nu försöka bli bättre på att uppdatera här inne. För ibland har det verkligen blivit som öken här inne :P

Nått som är tråkigt är dock att jag märker att min lever inte mår bra. Det märks på nr1 och n2 om ni förstår vad jag menar. Nr1 är mörkt som coca cola och nr 2 ljusgult och löst. Inge kul....

Men idag är det första gången som jag ätit på de rätta tiderna och skall försöka hålla det hela dagen :) Men så fort jag äter mår jag piss och bara vill spy upp det jag precis pressat ner. Så känslan av att äta har jag ju inte fått tillbaka än och vill hellre bara slippa mat just nu.Kramis

Xoxo

RSS 2.0