Äntligen lägger jag upp filmen ifrån silverbröllpet

Ville bara säga att jag nu lägger upp en utav filmerna som jag filmade på midsommarafton på det vackra silverbröllop vi va på..

Ni kan komma till inlägget genom att klicka på bildenBibbi & Janne silverbröllop 25 år

Kramis

Tillbaka blickar i det förflutna

Evy hjälper till med tvätten

När vi bodde i lgh så vart det till slut lite jobbigt att ha Evy på magen i en bärsele så då fick det bli detta sättet. Hon satt fint still och skrattade...

Så söt så söt

Man löser det alltid på nått sätt

Kramis


Bloglovin´Ja nu tänkte jag ju tanken,...

Jag har än så länge 11 prenumeranter hos mej, men jag vill självklart ha fler..

Ja menar ..vem vill inte det.

Det jag skriver om är min vardag, min leversjukdom hur den påverkar mej själv och min familj.  Annars är det en blogg som vänder sig till de läsare som har barn eftrersom jag är 3 barnsmor blir det lätt att man skriver om barnen och vad tips som just det området.

Nått som alltid är återkommande är "Sound of The Day" där jag lägger upp dagens låt

Hoppas att du vill följa mej...så följer jag dej

Kramis

Xoxo

Sound of The Day by Luminary

Hej

En skön lugn låt med Luminary

Låten heter BelieveVad tycker du om låten?

Kramis

Xoxo

Varm och en väldigt jobbig dag!

Idag har jag då inte gjort mycket. Sitter i min soffa och försöker komma på nått vettigt att göra. Men när man inte kan röra sig så är det typ omöjligt att göra nått som en klassas som vettigt.

As varmt är det oxå vilket är kul för alla de som kan vara ute och njuta av solen. Inge kul om man inte ens kan ta sig till ytterdörren

Ialla fall

Hoppas att ni andra har fått ut nått utav er dag mer än vad jag har. Jag har bara suttit i telefon med facket, min arbetsgivare, försäkringskassan och läkaren som tog emot mej efter min skada skedde.

Jag kommer att vara hemma imorgon ialla fall och resten av veckan. Tre av praterna säger att jag kan vara hemma medans en part säger att jag inte kan så jag litar på de tre som säger sig kunna lagen.

Nu när barnen kommit hem är jg glad över att evy är gosig. Så det jag gör är att ha henne i famen så gosar vi. kräver inte så mycket aktivitet ifrån mitt håll. Tur på den biten ialla fall.

Kramis


Sound of The Day by Alesha Dixon

Hej


Alesha Dixon med Breathe slow

 

Vad tycker du om låten?

Kramis

Xoxo

Söt så söt....

Theo..kan vara mer söt eller??

Idag skall vi iväg till min syster och fira Jonathan. Så det kommer mer ikväll

Hoppas att ajg får lite mer glda bilder på mina barn då

Kramis

Xoxo

Lycklig?

Hej

Jag är så lyckligt lottad över att ha sån underbar familj. Friska barn och som finns vid min sida. En man som jag älskar och älskar mig för just mej. För den jag är.

Tänker på alla er som försöker starkt att bli föräldrar, er som mist era underbara barn.

Jag satt här och tänkte att jag önskade mig mer än vad livet skänkt mig men jag måste titta på mitt liv på ett annat sätt för att förstå att jag har det bra. Jag lever, har ett tak över mitt huvud och runt om mig finns människorjag äälskar och älskas av.

Detta är till alla er som behöver tänka om...livet är så mycket mer än saker och ting.
"Eliot was born with an undeveloped lung, a heart with a hole in it and DNA that placed faulty information into each and every cell of his body. However, that could not stop the living God from proclaiming Himself through this boy who never uttered a word..."

Kramis

Xoxo

King of Pop, Is Dead

Han drabbades av hjärtstillestånd i sitt hem i Los Angeles kl 21.21 den 25 juni  ...Läs mer  här och här


    Kommer aldrig att glömmas...

Bilderna hämts ifrån google

Midsommar 19 juni -09 Del 2. Tema: Kärlekens tecken.

Hej

Hemma hos Bibbi & Janne så fick vi sätta oss direkt när vi kom på verandan. Vi visste att kvällens tema var kärlek eftersom de firarde sitt silverbröllop.

Vi bevittna en otroligt fin cermoni. Jag filmade så klart med lägger int upp det här om jag inte får ett grönt tecken på det,

Tills dess får ni kolla på bilder så klart

Love Is In The Air

Har nu fått ett ja så nu kommer den efterlängtade filmen på cermonin oxåGråter en skvätt varje gång jag tittar på detta...så vackert...*snyft*Bibbi & Janne silverbröllop 25 år

Min underbara  man

Har massor utav bilder men måste byta dator för att komma åt dem

Kramis

Xoxo

Midsommar 19 juni -09 Del 1

Hej

Jag har ju inte haft ork att skriva vad jag gjorde på midsommarafton. När mina värden är så höga finns det inget annat fär mej att göra än att sova. Ialla fall...
Dagen började solig och vi tog oss ner till Hembyggdsgårdarna  där sommarfirandet skulle vara i vår lilla stad. Vi kom och vi gick.

Midsommren-09


 Fick reda på att dansen skulle inte börja förrän kl 15.15. Skulle vi stanna skulle vi inte komma i tid till festen vi skulle till vid kl16.00. Vi visste att det skulle ske nått speciellt vid 4 så man ville ju inte  vara sen. Barnen vart lite ledsna eftersom vi sagt att vi skulle dansa men vi får göra det nästa år.

Vi åkte nu vidare till Bibbi och Janne...och det kommer att komma en del 2 nu direkt efter..


kramis

Xoxo

En tråkig dag som denna

Hej

Idag har vi inte gjort så mycket. Åkte till Link för att lämna intyger till jobbet. Men som det ser ut nu kommer jag att åka in på egen hand med rullstol och allt på tisdag nästa vecka

Barnen somnade så sött som vanligt i bilen. Tyst o skönt vart det efter tag i bilen då vet man att de sover

Som sötast när de sover

Fick även hem min rulltstol idag. Det som va tråkigt dock va att bilen är sönder så den måste fixas. Nått med topplockspackingen men förhoppningsvis bara en slang.

Föruton foten så har jag verkligen ont i hela kroppen. Inre van att hoppa på kryckor inte.

Nu sitter jag och fixar med bilder och rensar datorn.

Så vi kommer att se flera bilder ifrån förr på barnen..

Kramis

Xoxo

Tillbaka blick i det förfluta: Glass är gött

Hej

Jag sitter som sagt och rensar datorn och hittar en massa söta klipp på mina barn

Här matar Benjamin Evelyn med en massa glass
Kramis

Sound of The Day by System F

System F - Cry (Official Video)
Vad tycker du om denna låt??

Kramis

Xoxo

Vi lagar mat

Hej

Jag och Evelyn skulle fixa maten inomhus medans pappa står vid grillen...
kramis

Jag Vann =)

Hej

Jag har vunnit en parfym hos charlotte.nu/

Fan va glad jag blir

jippi

Då har man lite tur med tanke på att bilen har gått sönder så vi kan inte åka på vår lilla semester vi hade tänkt :(

Kramis

Glance from the past: Evelyn

Hej

Lilla Evelyn så söt så söt


Vad hade du gjort???

Hej

Nu har ju en del frågat om vad som har hänt så här kommer svaret

Allt hände efter mitt arbetspass var över och jag skulle ta mig  till bussen.

Ett samtal hade gått över tiden så jag fick skynda mej för att hinna med bussen. När jag har halva biten kvar så kommer bussen och jag måste öka takten för att hinna med. När jag nästan är framme så känns det som att nån högger en kniv in i foten på mej och jag slutade röra på mej. Aj säger jag bara. Bussen åkte och jag vart sittandes. Efter en stund insåg jag att jag inte kommer att kunna åka hem och ringer 1177. De säger att jag skall ta sjukresa till akuten och fixa nån som hämtar barnen. Men envis som jag är hoppar jag över till andra sidan av vägen ( tog bara 20 min, bahhh) och åkte buss till sjukhuset. Inte betalar jag 80 kr för att ta mig dit när jag kan åka gratis. Bussen stannar ju vid Norra entren så det e ju bara typ 100 -150 meter dit. Sagt o gjort, jag tog bussen. När jag kommer fram inser jag att dessa få meter som jag tyckte såg inte såg långt ut men de kändes låångt borta. Jag kommer inte en meter. Jag har nu så ont i foten att jag tror att jag skall dö. När det känns som att jag bara vill ge upp körs det upp en bil brevid mej. En taxibil...
-hoppa in så kör jag dig
-jag skall bara upp till akuten.
-jag har tittat på dig i 10 min nu och du har kommit 2 meter. Jag kör dej.
Jag hoppar in och tackar denna snälla taxichafför 1000 ggr.
När jag kommer in i hallen möts jag av en  annan man som hjälper efter att ha sett mej halta fram. Denna man och hans son håller mej även sällskap och har trevlig konversation senare på kvällen eftersom vi ( jag och sonen) båda två gipsas. Jag på min fot och han på sin handled.

Jag får komma in direkt eftersom jag har så ont och får smärtstillande och får en säng att ligga på. Dröjer ca 60 min innan doktorn kan komma men det gör inget. Skönt att bara kunna ligga ner, guld värt när jag hade så ont i foten. Hon klämmer och känner och kommer fram till att det inte är hälsenan ialla fall. Men det finns en sena under foten hon misstänker kan vara av. 
Jag har ringt och pratat med min granne Martin innan som kommer och hämtar mig. Men innan han kommer får jag en rejäl känning men Maggan som tagit hand om mig hela kvällen ser till att jag får macka juice och nyponsoppa. Så tack Maggan för att du fanns vid min sida hela kvällen och fick mej skrattade igenom det hela. Fick mej verkligen glömma min fot  hela vägen igenom kvällen tills jag skulle hem.
Natten är jobbig  men det var ju väntat..

Igår gjordes det  ultraljud på foten för att se om nått utav banden var sönder...och ett var nästan avslitet. Så jag slapp operation men skall ha stödet i minst 2 veckor. Gipset alltså och skall tas av när jag kan sitta med foten högt.

Fredrik har varit helt underbar och barnen likaså men han har en handfull att ta hand om nu. Stackarn. Men jag försöker hjälpa till. medans de var ut och lekte så fixade jag faktiskt maten. Han sa att han skulle göra det när han kom in men han skall inte behöva göra allt så jag fixade tacos. Så när han kom in så var allt klart och han behövde bara hjälpa till att duka. Visst gör det ont att hoppa runt och jag har redan skitont i mina händer och blåser som börjar att synas men jag tycker inte att han skall behöva ta hela lasset enbart för att jag har ont i en fot. Smärta får man ta, jag vill kunna hjälpa till varken han vill eller inte. Det är bara att bita ihop. Som en familj lägger man inte över hela lasset på den andra. Så är det bara. Att ta hand om tre rastlösa barn är jobbigt nog och man blir helt slut när dagen är slut.

Nu kommer ju nästa problem. Jobbet...

Jag vill ju arbeta. Så när läkaren frågade om jag fortfarande kunde utföra mitt arbete svarade jag ja.

Jag var hos försäkringskassan igår och lämnade in intyget och de hjälper mig ifrån dag 15 med transport. De 14 första dagarna är det min arbetsgivare som skall hjälpa mig. Jag fick idag svaret att de inte kommer hjålpa mig med transport men att jag skall komma till jobbet på måndag.
Att be läkaren skriva ett nytt intyg känns ju meningslöst eftersom försäkringskassan inte kommer att bevilja det eftersom jag kan fortfarande utföra mitt jobb. På fredag kommer min rullstol. Så jag kommer att få ta buss och tåget med den. Kommer att bli jobbigt som fan men vad gör man

Vad skulle du ha gjort??

Det tar ca 1½ timme att ta sig  till jobbet. 1½ km att gå till tåget, sen byter du till buss i Link och en liten bit till att gå. Inte jobbigt om man är frisk men om man sitter i rullstol och inte är van vid detta, kommer ju det bekymmer. Allt blir ju så mycket jobbigare.

Jag har tillbringat dagen med att ringa överallt och bollats hit och dit. Får nu se om de håller sitt ord med att hjälpa mig med detta, unionen alltså.  Men jag tror ju att det kommer att sluta med att jag måste fixa detta själv med att ta rullstolen på måndag.

så denna skit får man ta för att man vill jobba. I måndags sa de som har hand om min leversjukdom att jag skulle sjukskrivas pga mina värden inte alls är bra, men jag tackade nej. För jag vill verkligen jobba. Man har ju inte råd att vara sjuk.

Så vad hade du gjort, när du kontaktat alla du bara kan och ingen kan hjälpa dej??

kramis

Xoxo

Akuten nästa

aj aj
Gips ifrån tån till knät

Igår hade en en otursdag. Som ni kanske ser så har jag gips runt min fot och har skit ont.

Skall upp idag till sjukhuset igen för att röntga foten ..
Så skriver mer sen

kramis

Xoxo

Sound of The Day By Ciara Featuring Justin Timberlake

Hej

Dagens låt:

Love sex magic - Ciara Featuring Justin TimberlakeVad tycker du om denna låt?

Kramis

Xoxo

Nya låtar på min ipod

Nu har det kommit nya låtar på min mini ipod jag har på min blogg...

Lysnna o njut om ni vill

Kramis

Som ni kanske har märkt

Hej

Som ni kanske har märkt har jag inte varit så aktiv på ett tag. enbart lagt upp lite musik för sakens skull.
I början av veckan var ja och tog nya prover och det visade sig vara väldigt dåliga. Jag började sj'lv upptäcka att det var på att vända eftersom jag blir så otroligt trött, sen ändras ju färgerna på nr1 och nr2. De ville att jag skulle sjukskrivas igen men det sa jag nej till. Min läkare har 2 veckor till på sin semester vilket betyder at han inte skulle kunna göra nått förr'n ha kommer tillbaka. Att bara gå hemma pallar inte jag så jobba är bättre trots att man håller på att somna vid skrivbordet.
Jag tror oxå att jag fått tillbaka min migrän. Jag fick et sånt anfall att jag kunde inte ens läsa vad det stod på skärmen. När jag kom hem log jag däckad i ett mörkt rum över 12 timmar. Sov från och till men herre jag hade glömt hur det var. Det var så länge sen nu. Nån medicin hade jag inte hemma eller nått recept, hade ju gått ut för flera år sen. Vet dock inte ens om jag kan ta pga lever. Så det är ju nått jag får fråga min läkare när han kommer tillbaka.

Så nu vet ni varför jag inte är så pigg att sitta framför datorn längre. Trött 24 timmar om dygnet och den tiden jag orkar sitta uppe är jag med min familj.

Kommer lägga ut bilder ifrån midsommarfesten men tar det senare när jag orkar sätta mig igen

Kramis

Xoxo

Sound of The Day by Chicane ft Brian Adams

Chicane ft Brian Adams: Don't Give Up
Just lovely =)))

Kramis

Xoxo

Sound of The Day by Starparty

I'm In Love (Ferry Corsten & Robert Smit Mix)
Vad tyckte du??

Kramis

Xoxo

Sound of The Day by Keri Hilson ft. Timberland

Return the FavorKramis

Xoxo

Sound of The Day by Kim

Hej

Kim Fransson - Here Comes The NightVad tycker du om denna låt?

Kramis

Xoxo

Sound of The Day by Luminary

Hej

Ännu en låt med Luminary

Denna gång heter låten My World
 


Vad tycker du om denna låt??

Kramis

Xoxo

Sound of The Day by Black Eyed Peas

Hej

Dagens låt:
Boom boom pow - Black Eyed PeasVad tycker du om låten?

Kramis

Xoxo

Födelsedagsfirande med utekväll

Hej

Igår var det dags att fira pinglan Angelika som blivit hela 27 år.När jag kom dit skulle vi iväg direkt och köpa mat för kvällen. det vart kina. Men för att få maten åkte vi Linköping runt och hamnade i poliskontroller och åkte runt runt dessa envägsriktade gator. Efter alla om och men kom vi fram så gott vart det när vi väl fick maten i magen

Fixade till oss inför kvällen 

Fiaxde till oss innan de andra gästerna kom

Hon hade gjort en fin och säkert en jättegod tårta. Jag smakade inte ens, detta enabart för att jag inte gillar tårtor så mycket och det fanns ju massa annat gott som jag kunde rikta mina smaklökar åt.

tårtan


När vi alla kommit så sjungdes det för födelsedagsbarnet
Sen kom gästerna, vi vart tillslut fyra av varje.

Tjejerna...
Ifrån vänster: Linda, jag; angelika och karin


Ifrån vänster: Linda, jag, Angelika och Karin 

Killarna...
Ifrån vänster: Joakim, Hendrik, Daniel(kotten) Can (uttalas djann)
Ifrån vänster: Joakim, Hendrik, Daniel (kotten) Can (uttalas djann)

Joakim och Hendrik Can och Carin
 Linda & Angelika Carin & jag

På kvällen gick vu ut..efter 24 nån gång.


Det dansades en hel del, vi var på Sliver och HarrysKvällen måste jag säga var lyckad och vi alla hade jättekul.

Kramis

XoxoSound of The Day by Space Cowboy

Hej

Dagens låt: Space Cowboy - Falling DownVad tycker du om låten?

Kramis

Xoxo

Barnen sjunger och dansar till youtube

Nu på morgonen har jag satt och kagt upp en massa musik till Sound of the day.

Nu ville ju barnen oxå vara med och ville danse och sjunga

Jag Är En GummibjörnKommer fler låtar

Sound of The Day by Pink

Hi

en utav hennes låtar jag faktiskt tycker om

Please don't leave meVad tycker du om denna låt??

Kramis

Xoxo

Evelyn liten flickelicka....

Hej

det kommer att bli en massa hoppandes imellan de olika bilderna och klippen på barnen men det får ni ta.

Här kommer en så söt film på Evelyn när hon var liten puffa.
Mera hår på desa bilder än vad hon hade på filmen :PXoxo

Det första kortet någonsin på min förstfödde.

Hej

Jag har börjat fixa med gamla kort och filmer jag har gjort på barnen. de växer ju så snabbt att man hinner ju inte med.

Så jag kommer att bli nostalgisk...Nu hur det stavas..

Så här kommer det gamla biler på de små

1:a kortet som togs på Benjamin
Detta är det allra första kortet som togs på min förstfödde son Benjamin.

Då fanns det nått som hette Webbisar som sjukhuset hade. De lade upp de nyfödda direkt de fick tillåtelse utav deras mamma och pappa. Bra eftersom det var besöksförbud de första dagarna.
Vi hade med oss egna kläder men första tiden fick han ha sjukhuset kläder pga massa byten och att låg i sterilt rum med andra förtidigt födda som låg i kuvöser. Han låg enbart i en kuvös det första 1½ dygnet.

Benjamin föddes ju förtidigt och hamnde på avd 15 på US i Link. Han föddes i v.36+2.

Söt eller hur

Kramis

Lika???

Hej

Detta är mina söner....är de lika??

Detta är mina två söner Benjamin och Theodore....lika va??

Skiljer ju ändå 5 år på dem

Kramis

Xoxo

Mini ipod

Hej

Nu äntligen har jag fått tid och sätta mej och lagt upp en mini ipod på min blogg.

Lite låtar jag tycker om..finns i menyn till väntser  <<<<

Kommer att lägga dit fler när jag finner tid. Men detta är veckans val av låtar

Kramis

Xoxo

Hemma hos Bibbi på morsdag

Hej

Jag har inte hunnit med bloggen den sista tiden så nu kommer de inlägg in som jag skulle ha lagt in tidigare.  Men när man är jag och inte har huvudet med sig så glömmer man lätt vad som jag skulle göra sen så det kommer nu iställetKommer nästa


Det var väldigt trevligt och vi fick massa gotti

Kramis

Benjamins Dagis Avslutning

Hej

Nu börjar denna resa lida emot sitt slut. Detta är sista gången vi går på en dagisavslutning för Benjamins räkning. För nu har min pojke blivit så stor att han skall börja 6års gruppen till hösten

Jag kan inte fatta att tiden går så snabbt. Min söta underbara son

Benjamins dagisavsutning


Vi spelade brännboll och barnen sjung för oss.


 

Väldigt kul faktikst

Kramis

Xoxo

Sound of The Day by Paul Oakenfold feat Brittany Murphy

Hej

Dagens låt kommer här..Paul Oakenfold feat Brittany Murphy
Gammal goding

Faster kill pussycatVad tyckte du?

Xoxo

Vår nationaldag firade vi hos Bibbi & Janne

Hej Allihopa!


Igår var vi hos Fredriks föräldrar och firade Bibbis 60års dag

Bibbi tar tårta

Alla var vi där, och det lektes en massa med alla barnen.Och det grillades....Janne lade på..men det avslutades med att Magnus tog över...hihi

janne grillar

Det serverades em massa gotti, mat, tårta och dricka...

tårta och mat

Vi sjung och jag måste säga att kvällen vart lyckad....
Janne vart rund under fötterna och lyckades spilla kaffe i knät...

Ja det e ju han och jag som alltid lyckas spilla nått. ;)


Kramis

Xoxo

Jag Vann =) det fina armbandet hos Creylahttp://creyla.blogg.se/2009/june/vinnaren-av-armbandet.html    Jag vann det fina arbandet =)


Jag vann det fina armbandet hos Creyla   jippi......

Jag e så glad, för det e så fint..

Kolla gärna in hos henne hon har en väldigt fin och intressant blogg..klicka på bilden så kommer du dit..

Mitt bidrag finner du här

Kramis

Xoxo
Sound of The Day by Cerf, Mitiska & Jaren

Hej

Här kommer en vocaltrance med Cerf, Mitiska & Jaren

You Never Said

 


Vad tycker du..bra eller dålig?

Xoxo

Igår ....Hann ju inte berätta om min gårdag

Hej

Igår kunde inte min dag gått sämre. Allt gick väl bra tills jag skulle hem.
Fredrik kom och hämtade mig ifrån jobbet eftersom hans lilla Syster med familj skulle komma över på fika.

När jag kliver ut ur bilen upptäcker jag att min väska är väldigt lätt. Plånboken låg kvar på jobbet =(.

Ringde några samtal och fick sen reda på att den låg kvar.  Puh...

Fick en jättefin blomma utav Susanne, Fredrik och Mio.

Början av deras besök bestod av att jag tänkte, tänkte och tänkte efter vart plånboken kunde vara. Sen sa det bara pling så kom jag på vart den va så kunde jag vara social igen

Xoxo

Kramis

Sound of The Day by Kanye West

Hej

Här kommer en låt med Kanye West

Heartless
Vad tyckter du?  Bra eller Dålig?

Kramis

På jobbet

Nu medans jag suttit på jobbet har jag skickat in lite fler bidrag till olika tävlingar

Ni kan kolla in dem här

Va roligt man kan ha på sina raster =)

Xoxo

Sound of The Day by Luminary

Hej

Här kommer en skön låt med Luminary

Amsterdam ( Smith & Pledger Remix )
Vad tyckte du..Bra eller dålig??

Xoxo

Dåligt Östgotatrafiken ni får dagens ris!!!

Hej

Jag har två saker att på peka,,,

Ena saken hände igår och den andra hände tidigt idag.

Vi börjar med det om hände idag.

Jag åker tåg till jobbet och kliver på i Mjölby. De har enbart två vagnar idag när behovet är som mest eftersom folk åker till sina jobb. Detta  gör ju att det trängs direkt när man kliver på och man får ståplats eftersom alla sittplatser redan är tagna.
När vi kommer till Mantorp står vi alla som stoppade korvar och trängs och det är knabbt att folk kommer på tåget. Sen vid Vikingstad så får människor vänta in nästa tåg eftersom alla inte kommer på. 
HUR BRA PLANERAT ÄR DET IFRÅN ÖSTGÖTATRAFIKENS SIDA?
Jag hade blivit galen om jag inte hade kommit på tåget.Jag undrar varför de inte kan ha flera tåg på morgonen. Det enda man hör i högtalarna är glöm inte registera ditt kort i kortläsaren. (på så sätt ser du ju hur många som reser och vilket behov de har. MEN hur skall de kunna komma fram när man står på varann och knabbt kan röra sig en millimeter åt nått håll?? 
Dåligt, väldigt dåligt!!!

Det andra jag vill klaga på hände igår när jag oxå skulle till jobbet.
Jag fyllde på mitt månadskort den 1 juni och min period tog slut den 2 juni men det skall gå att fylla på innan. Så det gjorde jag. När jag igår skulle änvända kortet funkade det inte och jag gick in på kundtjänsten/supporten som finns inne på tågstationen i Linköping. Det visade sig vara fel på kortet men eftersom jag hade kvittot och allt stämde så fick jag ett nytt kort. Dameni luckan gav mig ett nytt kort och jag glad i vågen beger mig till bussen för att åka till jobbet.
När jag kommer på funkar inte kortet och hon har enbart fyllt på kortet ifrån 3 juni. Men eftersom dagen är den 2 juni så funkar inte kortet.

Jag får bege mig tillbaka till supporten och säger att det blivit fel här och vill gärna kunna åka idag oxå eftersom jag har faktiskt betalt för det.
Då blir det en full diskution om att detta inte går men jag hade ju en period ifrån 4 maj till den 2 juli betald på mitt kort och bara för att hon fyller på ifrån 3 juni till 2 juni skall väl inte jag behöva bli utan en dag.

-Jag säger du kan ju läsa på mitt kvitto som du redan har att det är betalt ifrån 4 maj till och med 2 juli. Så varför skall jag inte få kunna åka den 2 juni enbart för att du har knappat fel. Då kommer nästa tjej in i diskutionen och vi tre bnyter inte så snälla ord imellan oss längre och jag e fullt rasande och har även missat bussen som gjorde att jag skulle i tid till jobbet.

Efter mycket om och men upptäcker de felet att de skulle faktiskt ha lagt till 2 juni på kortet så då börjar de fixa igen med kortet. När de sen rcäker över mig kortet så står det enbart 2 juni på kvittot. Så helt plötsligt har jag enbart betalat 975 kr för en dag, som jag dessutaom betalt för innan. Så den perioden jag skulle ha 3 juni till 2 juli existerar inte längre.
Nu är Sosso inte snäll längre utan flyförbannad. Att  nu får de väl ge sig, jag är redan försenad till jobbet och har inte tid med detta. De knappar efter en till tillsägelse om ett nytt kort. och jag går därifrpn inte så glad och på  råga på allt så kommer jag försent till jobbet....

Vilken himla bra personal  de har på att fixa så att deras resenärer är nöjda

eller NOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xoxo

Jag har vunnit veckans Rix CD

Hej

RixFm Banner


Idag har jag igen varit med på radio på Rixfm. Pinsamnt att höra sig själv på radio men det lät bra =)

Jag vann Alexander Rybak - Fairytales

Alexander Rybak - Fairytales

Låtlista
01. Roll With The Wind
02. Fairytale
03. Dolphin
04. Kiss And Tell
05. Funny Little World
06. If You Were Gone
07. Abandoned
08. 13 Horses
09. Songs From A Secret Garden

Xoxo

Hemma hos min mamma på Morsdag

Hej

Min mamma


Vi var och firade min mamma på mors dag.  Mamma fick blommor utav mig och Anna.

Blommor till morJag själv fick et par skor utav mamma och pappa i födelsedags present. Utav Anna och hennes familj fick jag 200kr i presentcheck på ica. Precis som jag bett om. =)Det badades i massor...
Glassdags
Glass är gott, det tycker ialla fall alla barnen =)

Vi inviger poolen för i år. Tillsut var de flesta av oss i poolen och svalkade oss i värmen.
Vi hade en underbar dag

Kramis
Xoxo

Sound of The Day by Eminem

Hej Allihopa!

Här kommer en låt med Eminem

Beautiful
 


Vad tyckte du..Bra eller dålig?

Kramis

RSS 2.0