Underbart...I helgen som var , var J hemma hos oss. Mycket lek vart det och vi hamnade även ute i backen och åkte pulka.Idag e Moa hemma hos oss, här sitter hon fint med korv på nosen. As söt hihi,

Annras har jag bara suttit i olika telefonköer, ringer man ena så säger de att man skall bli uppringd inom typ 1 timme, men ingen ringer. Så då ringer man igen, och hamnar i botten av kön igen

Sen ringer man nästa, och det är enbart 356 st före dej..yeay..skit kul. Men nu har jag avklarat 3 st av 5 som jag skall ringa idag.Nu när barnen har kommit hem så gillar de att mysa lika mycket med Moa som jag så det blir en hel del pussar och kramar.


Sound of The day Amanda Jenssen ♪

 Amarula Tree


I en annan tillvaro

Idag hade jag besök av en kompis som har en son som är en riktigt charmknutte. Så himla söt. Hon är en utav dem som jag har som återkommer och köper kläder utav oss. Nu va det ett tag sen vi sågs och vi hade massor att prata om. Jag kände att tiden inte räckte till och att man kunde sitta i timmar och prata men hon har det inte som jag. Att ha en man som hjälper henne med hem o barn. Så hon hade ju tid att passa för att hinna med alla måsten hemma. Man och de andra barnet måste ju oxå få mat i magen.

Idag när Fredrik kom hem så sa han, du gumman. Ta nu och ät så kan jag ta barnen nu i några timmar så kan du göra vad du vill. Så nu skall jag gå ut med Moa, och sen skall jag ta mej ner till körskolan i några timmar. Sen skall jag iväg o träna. A s skönt nu när jag har varit hemma med barnen hela dagen. Nu kan jag ju inte säga att det varit jobbigt med barnen. De har lekt och nu när Moa är här så sitter de ofta på golvet och ritar och målar för att hålla henne sällskap.

Hon har precis som jag att hennes sambos familj inte har så bra kontakt. De har dock inte gått lika långt så som för oss dvs att man valt att slutat att ses helt men när de ses så pratar de knappt och tilltalar inte varann. Det som gör att jag står ut med situationen är ju att Fredrik "valt" vår familj. Att om det är så att hans föräldrar inte vill ha något med mej eller oss så behöver vi inte ses alls. Alla eller ingen, så är det bara. Men om jag hade haft som hon att hennes sambo inte ens tar hennes parti vet jag ju inte om vi hade varit ett par idag. Jag har en underabr man som hjälper till med allt han städar, tvättar och tar hans om barnen. Men som jag har sagt innan blir jag galen över att inte kunna umgås med andra utan att han drar sig tillbaka och jag gör saker själv med mina vänner. Jag hade ju självklart gjort det helle ihop med honom men hade han varit så att jag inte fick hjälp med barn o hem. Så hade jag vi nog inte varit ett par idag.

Men alla har ju olika liv och villkor som gör att man stannar kvar. ÅH har man barn ihop så är det verkligen inte lätt att ta det steget att gå ifrån familj till ensamstående. Men hade jag levt ensam i ett förhållande och haft 4 barn istället för 3 så hade jag tänkt om att man skulle nog välja att leva själv. Men det är som sagt mycket som kommer in, har man känslor för varann. Ekonomiskt, kan man verkligen klara sig själv. Boende osv. Ja det e verkligen inte lätt att ta det steget men jag e verkligen glad att jag inte behöver ta och göra det valet.

Det som gör det väldigt jobbigt för mej är ju att jag gillar Fredriks föräldrar, jag verkligen gillar den. Jag såg dem som min familj. Detsamma gällde ju även hans syskon även fast vi inte hade lika tät kontakt som jag hade med hans föräldrar. Så det gör väldigt ont att vara hatat utav några som man själv älskar.

Jag har sagt till Fredrik att han skall försöka prata med dem men det är klart nej. Finns ingen anledning eftersom de visat vart de står. Och vill de bara ha kontakt med en del av familjen kan det vara. Jag förstår hur han tänker men jag känner att hade inte jag funnits hade han kunnat haft en bra kontakt med sin familj och barnen skulle kunna träffa sina farföräldrar och kusiner.

Men nu är det som det är...

Jag vet inte hur jag skulle göra om jag hade det som min vän, men jag är otroligt glad över att jag har en hel familj. Vet att vi håller ihop. I vått och torrt

Ops....Inte så bra placering av annons idagens "Tidningen Ångermanland" tror jag det är.... Har denna pluggat mediautbildningen eller inte. Det är ju den stora frågan....

Fixa håret

Jag tycker att denna lilla video e bra för den visar hur man kan fixa håret med en plattång =)

Super nice


Sound of The day David Guetta ♪

Titanium ft. Sia


Vårens mode

Vad tycker ni om vårens mode. Överallt man tittar ser man starka färger, färgglatt. Kläderna e as snygga, men jag blir lite orolig eftersom jag känner att det är inte ritkigt min stil.
Vad säger ni skall man följa trenden?Stolt mamma =)

Igår sa Theo
-Mamma, jag vill inte sova med blöja inatt.
-Ok sa jag och fixade till sängen så att han kunde sova utan blöja. Man kan ju hoppas att första försöket blir bra men man vet ju att olyckor händer.

När vi vaknade på morgonen och jag lyfter upp honom, TORR...inget. Han klarade sin första natt utan blöja galant. Så himla duktig. Så natten till idag, samma sak.. Inget kiss, utan helt torr. Min duktiga kille. Så stor han blivit nu.

Nu skall jag väl inte förvänta mej det varje natt men jag måste ju få hylla de dagar han varit duktig o ibörjan innan man lärt sig är det ju allting svårt innan man kommit in i galoppen.


Sound of The day Loreen ♪

Sober


Sound of The day Anhken and Les ♪

You Take Forever To Say Nothing

Denna låt dedikerar jag till min sambo, titeln till denna låt stämmer in så bra på honom...Han e mera tyst än pratglad ..min lille gulliplutt


Nytt år, nya tag

Förra året förde med sig mycket och jag hoppas att de jobbiga som har hänt stannar där, för jag vet att jag har fått min beskärda del av livsskit, ekonomisk oro och sjukdomar inom familjen så att det räcker för en livstid. Jag vill att det nya året för med sig enbart lycka, kärlek, pengar och skratt. Får se vilket håll det nya året väljer att gå.

Jag personligen skall ta tag i min vikt igen. Har enbart under jul och nyår gått upp 4 kilo. Det e fan inte bra. Men mycket god mat och mycket lite rörelse gör att det får denna förödelse. 4 kilo kanske ni skrattar åt men ställ 4 mjölk paket brevid varann så ser ni hur mycket det är.

Jag har ju hållt på med GI i över ett år nu och har börjat läsa på lite om LCHF. Jag vart väldigt nyfiken om vad LCHF var för något eftersom vart man än vänder sig pratar alla om denna "nya" underabara bantningsmetod. Jag är ju laktosintollerat och kan till o med ha svårt med laktosprodukter så jag tror tyvärr att det blir något jag får skippa och hålla mej till GI. Nu över nyår har jag köpt flera ostbrickor som jag pinar i mej, det e så HIMLA GÖTT, mej aj va ont i magen jag kan få. Jag tycker det e så gött att det är värt de. Men jag borde avstå, men kan inte. Nu har jag bara 3 ostar kvar o sen när de är slut skall jag inte köpa något mer. För att ständigt ha ont i magen e ju inte bra. Min sambo säger att jag skall slänga osterna som finns kvar. E han inte klok!!! Här slängs inget. Men jag kan förstå honom, det e han som ser mej ligga o har ont, och som masserar min mage när det gör allt för ont för att ens resa mej upp.

Nu skall jag ta tag i träningen igen. Nu har jag latat ner mej tillräckligt och soffpotatisen Sosso skall bort. Jag vill må bättre och inte alltid tänka på vad jag skall ta på mej för att dölja det jag inte vill skall synas.

Nu skall vi även rensa ut kyl och frys...måste ju hålla lite koll vad man har i skåpen...

Januari månad e ju en lååång månad och man har inte pengar kvar efter jul och nyår. Som så många är ekonomin inte den bästa så nu gäller det att hålla i alla slantar och göra saker som är gratis...

Man kan leka med barnen, göra utflykter och spela en massa familjespel. Det behöver inte kosta ett öre. I klädesväg kan man ta fram de kläder man sparat ifrån syrsa och kolla vad Theo kan ha. Jag skall samla ihop alla barnkläder som inte någon utav barnen kan ha och sälja bort. Detsamma gäller kläder som jag länge inte kan ha.

Barnen vart glada när jag hittade chokladtoppar i frysen, de äter gärna upp dem hihi, de är så hjälpsamma :)
 
 

Har du gjort ett val hur ditt nya år skall bli?

RSS 2.0