bloglovin

En helg fylld med karate

 
I helgen var det dags för Benjamins sommarläger på karaten. Han had everkligen sett fram emot detta så hela familjen var lite peppad inför vad som skulle hända på lägret.
 
Det började kl 10 på lördagsmorgon och slutade kl 17 på söndagen. Sen de började tills de slutade tränade de konstant. Rolig avslutning att han uppgraderade sig med ett sträck på sitt skärp.
Jag är så otroligt stolt över honom. För det va ta mej fan inte lätt. Han valde att inte sova över men skulle trots det, skulle han vara med på nattens aktivitet. detta innebar att jag skjussade ned honom vid 01 på natten. Det var blåsigt och kallt, jag frös som attan men barnen borde ha frusit mer. Deras kläder var våta sen dagens tidigare aktiviteter då de tränat vid en sjö vi har i närheten. Blåsigt och kallt stå alla tappra barn och tränar mitt i natten. Så himla duktiga.
Känner att jag är glad över att jag fick dela den natten med dem. Vilka kämpar...
 
 
Idag var min son stel när han vaknade. Han har en sån otrolig träningsvärk men det är ju förståligt. 
 
Förutom denna aktivitet, har vi grillat på fredagen men goa vänner hemma hos oss... Sen på lördagen bytte vi hus och åt tacos hemma hos dem..
 
Våra barn leker så otroligt bra ihop... De går nog inte en dag utan att våra töser leker ihop.  Så glad över att hon har en sådan bra kompis som M
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0