bloglovin

Jag vill inte ha blommor....

Min alla <3-dag har varit som alla andra men med en liten twist.
När jag kommer hem står det ett fint kort på bordet men underbara skriva ord ifrån min älskling.
Det behövs inte alls mycket för att någon skall förgylla min dag, 
 
Dagen innan sa jag bestämt att jag vill inte under några omstädigheter få blommor. Jag tar död på var enda en som kommer innanför våra dörrar så varför få något som bara kommer att dö bort pga min klumpighet av att glömma vattna. Nä så det vill jag inte ha. Vill nog aldrig ha blommor, jo föresten. Fejkblommor som ser riktiga ut, det vill jag ha. De som det inte syns att de e fejkade kostar så mycket att man sällan köper dem. Så sånna vill jag ha, annat leveande, dör ju som sagt om jag skall ta hand om dem
 
 
När jag o Fredrik träffades hade han levande blommor. Så vad fick honom att sluta vårda dessa blommor? För de var jättefina, och levande, Nu är alla dessa fina blommor borta som ni kanske kan förstå men han skall ju då a haft bra hand om dessa blommor. Så varför överlåta detta på mej, ja mej som inte inte hade en enda levande blomma i min lägenhet när vi träffades. 
 
De blommor jag har fått med tiden har vait buketter, som jag sparat genom att hänga dem upp o den, sprejat dem med sockervatten för att inte gå sönder allt för mycket. Men med alla flyttar man haft har även dessa hamnat i soporna. Aja man kan inte vara bra på allt, och gröna fingrar e inget jag har ialla fall.
 
Detta syns tydligt på sommaren. Vi har en jättefin trädgård, som med lite gröna fingrar som skulle kunna bli vacker, men som på sommaren växer igen pga jag har varken ork, tid eller vetskapen om vad som skall tas bort, klippas till och fixas med.
 
Nu till sommaren så skall jag leta efter stora krukor, i olika storlekar, som jag skall måla vita och ställa på framsidan av vårt hus. Förra året hade vi enbart jord på framsidan. Nu vill jag få till det lite detta år. 
Så alla ni som har stora krukor som ni inte har anvädning för tar jag gärna emot:)
 
Tänkte även inför skaffa en stege och en stol, som jag skall måla vit o placera å framsidan....
 
Oj nu kom jag lite väl bort ifrån ämnet men ni få ha en bra alla <3-s dag
 
XOxo
 
 

Kommentarer
Postat av: Bibbi

Du kan ju fortfarande njuta av buketter. Dem behöver du ju inte göra något åt. Bara njuta av dem så länge de är vackra...och sen i soporna när blommningen är över.
kram

2013-02-15 @ 09:27:12
URL: http://ciaramoonlight.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0