Nu är nappen borta

Hej Alla

Jag har ju 2 små yngre barn som är eller måste faktiskt säga var nappgalna.

Jag har ju i flera veckor nu förberett mina små på att nappen skall bort och visat på kalendern att nu är det bara så här många dagar kvar. Så Evelyn har verkligen räknat dagarna. När det egentligen var en vecka kvar fick jag nog. Båda gick med nappen hela dagarna och ville inte släppa dem och när jag skulle borsta tänderna på Evy så sa jag. 

-Evy, detta blir sista natten med tutte. Dina tänder är då inte fina gumman. Hon nickar...
Theo sov ju redan så han fick inte någon förvarning men dagen efter fick de båda lägga deras tutte i soporna och de andra napparna som fanns i huset gömdes, just in case det skulle bli några problem.

MEN hör och häpna.. INGEN utav dem har ens frågat efter sin tutte. Evelyn säger stolt att hon har slutat och Theo har bara hängt på att de finns inga mer nappar i vårt hus. Det är inget tjat, inget gnat och jag har inte ens behövt att ta fram mött lilla stach jag gömde undan.  

inga nappar längre



Jag är så otroligt stolt över dem. Jag trodde att det skulle bli jobbiga veckor med gråt och tjat om att få nappen men icke då.. Inte ett ljud.

Så nu mina vänner har det gått en vecka och nappen är borta i vårt hus..

Mina barn är nappfria (ta i trä)

Hur gjorde du när du skulle få ditt/dina barn nappfria?

Kommentarer :

#1: Anneli

Du kan verkligen vara stolt. Det är ju toppen att de har slutat med napp. Min lillasyster hade napp ända upp i 5-års åldern.



GRATTIS!

skriven
#2: Bibbi

Bra gjort!!! Äntligen!( erkänn att det ser trist ut med nappen i munnen dagarna i ända.)

skriven
#3: minella

Vi ska åka hela familjen han är bara 1 år för att lämna bort han en hel vecka utan mig. det skulle inte va en avslappnad semester med tanken på att man är en annan del av världen :D Vi kommer från bosnien o det gör min man med ! roligt att du kikade in i bloggen :D ,ser att du själv har 3 barn :D lyckiligt

skriven
#4: Jane

Tack för din kommentar i min blogg! Ocj jättekul att du gillar den!=) Vi ska snart ta bort nappen från vår pojke som fyller 3 i agusti. Tänkte göra det innan lillasyster kommer till världen. Vi tänkte att vi skull eåka över till köpenhamn, där finns ett speciellt träd där barnen hänger upp sina nappar när det är "slutsuget" =)

skriven
#5: Jennifer Andersson

Svar: Haha, jo precis. Lite av inspirationskällan faktiskt. :)

Och tack.



Kram

skriven
#6: Michan

Vilka kläder de hade, hahaha =) Nej här blir det lika mkt plugg fast det är helg, men det gör inget, pluggar på distans så man bestämmer ju tiderna själv =)

skriven
#7: Luci

sv: ja det är det som ska fixas men är sjuk idag så det får bli senare. Tack för din kommentar :)

skriven
#8: Louise

ja den är skithäftig! Hittade den i en outlet affär som finns här :)

skriven
#9: Niffe

Tack! :)

skriven
#10: viktoria

Hej o tack för kommentaren i min blogg. Kul att du gillade kortet. Vill du kan jag skapa LO sidor till dig med bilder på dina barn, din familj eller ja helt enkelt precis vad du själv vill. :-) Mvh Viktoria. Ha en fortsatt bra vecka.

skriven

Kommentera inlägget här :