Mitt hjärta?

När jag förra veckan var hos dokton för att kolla om jag skulle kunna få en operation bevlijad så berättade hon att hon inte kunde låta mej göra den om jag inte kollade upp mitt hjärta först. Satt helt paff och undrade vad hon menade med det. 

Hon svarar att hon finns lite här och där på olika avdelningar på sjukhuset men ett av hennes specialområden är att hon är hjärtspecialist. Hon är van och kan nog bättre än flera andra doktorer höra fel som kan uppstå i människors hjärtan. De som inte riktigt är vana attt lyssna hur det skall låta, kan lätt missa detta. Hon skulle kolla om det fanns i min journal, kanske bara någon som missat att berätta detta för mej.

Jag har tydligen ett hål i mitt hjärta. Hon sa att det hörs tydligt och undrade om jag visste detta, 

-eeehhh, näää. Ingen har som sagt inte sagt något till mej innan och jag har ju gjort 4 st stora operationer innan och ingen har nämnt att det skall vara något fel på mitt hjärta.



Detta måste ialla fall tittas upp så att det inte inte blir några problem när denna operationen genomförs.

Så jag e båda glad över att jag fick operationen beviljad men förbryllad och fundersam om jag nu skall gå och vara orolig för att något skall kunna hända.

Hon sa att det e säkert inge farligt utan medfött, men skall kollas upp så att det inte uppstått under de senaste åren. Men jag sa att jag inte känt något när jag tränar eller anstränger mej. Hon skojade till det och sa
-Att då har du starkt hjärta.

Men som sagt, skall jag vara orolig????

Kommentarer :

#1: Åsa

Hej Vän ! Vad ska du operera nu??? hoppas inget allvarligt. kram

skriven
#2: Sussie

Var otroligt glad istället att din dr vill kolla upp dig ordentligt! Då vet du att du är i goda händer. :)

Jag föddes med etyt hål i hjärtat men de säger att det gått över av sig själv, men min stora skräck är just att avlida under en ev framtid GBP operation. Rädd att dom INTE ska kolla upp mig noga innan...

Kram och Pepp

skriven

Kommentera inlägget här :