bloglovin

Theo blivit mycket bättre...

Dagen började med ett bad med lilleman för att få ner febern. Han visade att han ville äta så han fick majsvälling och till min förvåning fick han behålla välllningen. Skönt att slippa börja dagen med att ta hand om spyor.

Evelyn som oxå varit hemma hela veckan har varit underbar dessa dagar. Hon har verkligen förstått att vi inte kunnat gå ut och leka utan vi har spelat spel och tittat på film tillsammans. Hon har hjälp med så fort jag har behövt hjälp med tex hämtat papper till Theo osv. Så himla duktig, stolt mamma

Idag har de ialla fall varit bättre. Febern har inte varit lika hög och vi har varit hos läkaren. Han fick bricanyl emot andningen och kåvepenin emot hostan. Så nu hoppas jag att denna natten skall bli lättare för honom och slippa ligga och hosta hela tiden som han gjorde inatt.

På vägen hem efter att vi varit hos läkaren passade vi till o med på att leka lite ute i snön. Vi stannade till vid lekpakren en bit ifrån oss, så att barnen fick leka av sig. Det behövde de verkligen.

Kvällen har varit lugn och Theo verkar vara på bättrningsvägen men de blir hemma imorgon oxå. De får gå på måndag igen om inget annat händer under helgen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0