Sound of The day Bo Kaspers Orkester ft Lisa Ekdahl ♪

Svårt att säga nej...




Män dom söker kvinnor, kvinnor söker män.
Söker efter någon som kan följa med dom hem.

Jag har förändrats, kanske just på grund av dig.
Du vet att jag har svårt att säga nej.

Jag vet jag aldrig kommer leva hundra år.
Jag nöjer mig med en minut brevid dig om det går.
Och träffar jag någon annan då tänker jag på dig.
Du vet att jag har svårt att säga nej.

Jag kanske inte bryr mig tillräckligt om ditt liv.
Jag håller på att lär mig och ibland så tar det tid.
För vissa går det aldrig men jag tror det går för mig.
Du vet att jag har svårt att säga nej, till dig och dig och dig.

Idag bär det av till dagis...trots

Lilleman har blivit bättre, trodde att det enbart snuva och hosta kvar. Visst har han varit lite lös i magen men inte som idag. Det var vatten som låg i blöjan idag. Så jag vart otroligt glad att blöjorna är så bra som de är nu för tiden.

Men till barn kan man ju inte ge medicin till så små barn så jag förlitar mej helt och hållet på gamla huskurer. 

Den jag har valt att använda är:
2- 3 tsk. potatis mjöl, utrört i lite vatten dricks vid diarré, effekten kan visa sig redan efter någon timme. Även 1 tsk. kanel kan hjälpa mot diarré o illamående. Sväljes ner med lite vatten.

Jag tog utan kanel eftersom han inte mår illa. Theo är så duktig att ta medicin så att få i honom detta var lätt. Först tog jag det i en medicinmätare men sen tog han glaset själv och drack upp resten. GULLUNGE

Så nu hoppas jag att det funkar, för idag skall barnen till dagis. Båda två var hemma hela förra veckan. Men nu har Theo ingen feber och leker hela tiden så pigg är han. Jag själv skall till körskolan och plugga.

ÅH på tal om ingenting,....jag har träningsvärk, sån träningsvärk i mina stackars armar så att jag tror jag håller på att dö...men slutklagat ifrån mej..vill man bli fin så måste man lida lite pin...

XoXo

Theo blivit mycket bättre...

Dagen började med ett bad med lilleman för att få ner febern. Han visade att han ville äta så han fick majsvälling och till min förvåning fick han behålla välllningen. Skönt att slippa börja dagen med att ta hand om spyor.

Evelyn som oxå varit hemma hela veckan har varit underbar dessa dagar. Hon har verkligen förstått att vi inte kunnat gå ut och leka utan vi har spelat spel och tittat på film tillsammans. Hon har hjälp med så fort jag har behövt hjälp med tex hämtat papper till Theo osv. Så himla duktig, stolt mamma

Idag har de ialla fall varit bättre. Febern har inte varit lika hög och vi har varit hos läkaren. Han fick bricanyl emot andningen och kåvepenin emot hostan. Så nu hoppas jag att denna natten skall bli lättare för honom och slippa ligga och hosta hela tiden som han gjorde inatt.

På vägen hem efter att vi varit hos läkaren passade vi till o med på att leka lite ute i snön. Vi stannade till vid lekpakren en bit ifrån oss, så att barnen fick leka av sig. Det behövde de verkligen.

Kvällen har varit lugn och Theo verkar vara på bättrningsvägen men de blir hemma imorgon oxå. De får gå på måndag igen om inget annat händer under helgen...