Dessa skall bli mina

Dessa skall bli mina

Åhh dessa vill jag ha. Jag har lagt undran pengar så att jag skall kunna köpa lite nytt när hösten kommer och dessa två står verkligen på "måste ha" listan.

Vad tycker ni om stövlar? Snyggt eller fult???

Sen en fråga till...när kan man börja använda stövlar?

Kommentarer :

#1: Lisa

Hej! Kul att du kikade in hos mig OCH kommenterade. s Inte många som gör det. :-P

Kalendern köpte jag på City Stormarknad men det är "Burde" som gjort den så den finns nog överallt där de säljer olika kalendrar.



Grattis till din stora viktminskning. Du har varit otroligt duktig. De svåra är ju att HÅLLA kvar vid vikten...sen efteråt. Något jag inte fått kläm på än....därför är jag med i Rivstart....igen.



Nu kör vi! :-D

skriven
#2: Anneli

Det är jättesnyggt med stövlar, de bruna gillade jag bäst. Du kan nog börja med stövlar ganska snart.

skriven
#3: Linda

Skoj att du kikade in :-) Ska kolla runt på alla bloggar nu då det börjar närma sig starten för rivstar..Väger in mig redan imorgon då jag har fredagar som vägningsdag..



Stövlar är såå snyggt och har själv börjat kolla runt efter snygga höstskor och dom du hittade var riktigt snygga..Man kan väl ganska snart börja använda det, kanske inte dom varmaste dagarna som fortfarande sällskapar oss, men kvällstid funkar det ju nu då det inte är ngn sommarvärme direkt..



Ha en skön kväll

skriven
#4: Ellen - LCHF och mycket annat

Snygga! Pa mig själv gillar jag stövlar med lite kortare skaft, de far absolut inte ga upp till knäna eller sa.



Har för övrigt redan sett folk med stövlar pa denna sommar, sa om det inte blir för varmt sa kan man nog köra pa det direkt.

skriven

Kommentera inlägget här :