Vi bygger tunnlar

Vi har en väldigt stor snöhög vid vår parkering på ena sidan av vårt hus. Barnen får inte vara där utan en vuxens sällskap men vi byggde några tunnlar så att man kunde åka i dem och det tyckte barnen var väldigt kul.
Här grävs det fram roliga tunnlar att åka i

Snön är väldigt hårt packad så vi alla fick hjälpa till att gräva, eller nja..de små åkte mest vaxduk men kul hade de ialla fall.

De små åker vaxduk och har kul

På kvällen tände vi ljus och det lös ifrån varje hål vi gjort. Snyggt men det gick inte så bra att ta kort på det innefrån. Orkade ju inte gå ut heller för att få det på kort.

Ingen utav barnen får gå dit själva och leka. Vi vuxna måste kontrollera att det är ok att leka i dem varje dag ifall det börjat att töa. Men är allt ok är det bara att åka igen :)

Vad gör ni för någa roliga utelekar?

Kommentarer :

#1: :P

Hej !! Vi gör allt möjligt bla bygga små lyktor å tända dem på kvällen , snöborgar m spade å hink sedan har vi olika djur ,båtar eller figurer som får bo där och gör små banor imellan dem så leksaks båtarna kan åka imellan ,, eller åka kana på en påse :) gjort möbler av snöhögarna bord eller stol soffa å sedan ätit grillad korvm bröd ute :P de var poppis m barnen..kramizzz på dig /xx

skriven
#2: Angelika

Åh va roligt.. Minns att vi också lekte i snöhögar när vi var små. Plogbilen plogade upp en jättestor hög på trottoaren utanför mormor o morfar (där mamma bor nu) som vi lekte i.. Men bra att ni är försiktiga o jag antar att ni gjort breda gångar eftersom ni var där alla fem.. :) Brorsan fastnade i en tunnel en gång, det var läskigt, minns känslan än.. Brr.. :S

skriven

Kommentera inlägget här :