Vårt pianorum

Här kommer ännu ett rum upp i vårt lilla hus. Jag kallar det pianorummet eftersom det enda som finns i rummet typ är ett piano.  På den tomma väggen vill jag vå upp en väggdecor men ej kommit på en bra text än.

Vad tycks?






Dessa lerfigurer köpte jag för länge sedan och letar som en idiot efter den som finns med 3 barn. Jag har enbart ettbarn,och två barn. Men jag har 3 barn..så nu söker jag efter den som har 3 barn. Ser ni den hojta gärna till :)

Kommentarer :

#1: Ellie<3

åh vad fint!

skriven
#2: Josephine Westling - Gravid

svar: hihi jaa jag får se hur man själv blir sen när man fått barn :) hihi..



tack så jätte mycket. vi får se vad det är för kön som kommer ut :D

skriven
#3: Diana

Jätte fint! Du verkar ha talang gälladne inredning! Vågat att ha så starka färger, det blir lätt fel... men ditt blev snyggt.

skriven
#4: Miss C

Sosso: Haha, ja, så lätt var det!!! ;D VSG!!!

skriven
#5: emelie

vackert rum!! jag älskar också att inreda men det är dock rätt svårt när jag inte har mina egna saker.. är det nån som spelar på pianot?

flyttade hit för att vara au-pair ett år och sen hade jag inte direkt lust att flytta hem igen så jag blev kvar, och kommer nog stanna ett tag :P

skriven
#6: Julia

okej, jag ska försöka att lägga in linkarna till alla dom pogramen du ville se :P jag gör det idag

skriven
#7: s

sjukt snyggt=)

skriven
#8: camilla

sv: tack så mycket! :D



bra gick de men vann gjorde vi inte haha :)



allt bra idag? :)

skriven
#9: canan

jag vill först o främst tacka för din otroligt fina kommentar =) ! Och jag själv har lov denna vecka som kommer,då vecka 13 antar jag det är?? hhmm .jaa,hur e det??:D

skriven
#10: Diana

Sv: ja, det kostar en del att köpa nytt. Som tur vad så har vi ju vetat om flytten i nio månader så vi har kunnat sprida ut kostnaderna rätt bra (plus att vi önskat oss grejer i present).

skriven
#11: Snart pappa.

Fint pianorum ni har =)

skriven
#12: Emma,21 år & Gravid <3

Tack så mycket :)

Vi väntar förmodligen en liten tös :)



Din blogg var inte helt fel den häller ;p



Kram

skriven
#13: Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen ♥

Svar:

Ja sånt är verkligen jättetråkigt :(



Jodå nu mår han bättre, han har fått i sig lite gröt, blåbärgrejs osv utan att ha spytt på flera timmar ^^,

skriven
#14: Emma

Jaa, eller hur! :D Den är helt oslagbar! :))

Nu ska jag till kusinen som fyller år. Du själv då? :) Vilken fin header och fina bilder du har på bloggen, verkligen! =)

skriven
#15: Joachim

okej låter mycket trevligt det:)



haha jaa super gott:D

skriven
#16: Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma

Tackar och detsama, superfin blogg!

skriven
#17: Erika

Jättefint rum :)



sv: Ja dom filmerna är bäst :P

skriven
#18: Erica ~Zackarias 090814~~Bf bebis 100718~

Men varför skulle vet vara så fel att festa och ha roligt bara för att man har barn och inte är 20 längre? Och ragga får man väll göra vilken ålder man än är i och även om man har barn? Livet stannar inte för att man får barn, och även om man har barn så måste man få släppa loss ibland. Men man ska kanske inte komma hem och spy framför barnen, om du förstår vad jag menar. Och såklart så ska man inte skylla på barnen.

skriven
#19: Erica ~Zackarias 090814~~Bf bebis 100718~

Ja men det är väll helt ok att göra det någon gång ibland. Självklart ska man ta ansvar för sig familj, men någon gång ibland behöver man vara bara sig själv, och inte mamma.



Visst har man alltid ett visst ansvar för sina barn, och det är att vara deras mamma och finnas till för dom. Men när barnen blir tillräckligt stora kan man inte planera sitt liv enbart kring dom, för då är det deras tur att ta ansvar och skaffa egna familjer, resa eller vad dom nu vill göra. Bara för att man skaffar barn stannar inte livet upp som sagt, och jag ser inget fel i att mammor och pappor vill ta en krogrunda eller liknande ibland. Inte varje helg, eller varje månad, men ibland.



Det finns saker jag vill göra, och som jag kommer att göra med eller utan mina barn senare i livet. Men jag tänker inte glömma mina drömmar för att jag fått barn, och jag tänker inte sluta leva heller.

skriven
#20: Sosso

Erica: Jag säger inte att man inte skall få festa och ragga men det jag menar är att de flesta jag vet om och känner börjar leva om ...dvs festa gärnet och och bete sig som att de var 16 igen så fort barnen kommer upp i åren. När man frågar dem så är ofta svaret att de inte kunde göra det när barnen var små och de inte fick leva ut då. Så de gör det nu när barnet är äldre...



Nu säger inte jag att alla gör så men jag tycler det är så synd att skylla på att de fick barn så de var tvugna att leva sitt liv. Deras ordval inte mitt.



Jag tycker att man kan leva sitt liv tillsammans med sina/sitt barn istället. För att få barn är inget måste utan ett val man gör. Gör man det valet att skaffa barn gör man det för resten av sitt liv och inte i några år tills det kan klara sig själv.



Förstår du vad jag menar?



Sen tycker inte jag att yngre föräldrar är sämre än äldre. För om man skaffar barn sent får man ju inte följa med på dess resa utan missar mycket utavslutet då man borde vara med så som tex barnbarn...

skriven
#21: :P

KANON FINT <3 <3 <3 Kramizzar till er alla...

skriven

Kommentera inlägget här :