Familjedag hemma hos oss

Hej Alla

Igår kom som sagt vårt kontakt barn hit och det vart en massa lek på schemat. Vi lagade god mat och slutade kvällen med att titta på melodifestivalen. De små somnade tidigt och jag hade lovat Benjamin att få kolla på hela melodifestivalen men han somnade innan den ens var slut. Så det var tillslut bara jag, Fredrik och Q som tittade.

Idag på morgonen har barnen spelat lite dator med lek och lär spel. Vi skall hjälpa Q med läxorna men han hade inga med sig denna gång så då fick det bli lite sånt på datorn.
Benjamin och Q tycker om att spela dator båda två så där skulle vi kunna låta den sitta hela dagen och de skulle bli as glada Men nej nej så vi har nu spelat familjespel hela morgonen, så som UNO, råttfällan och finns i sjön.

Nu leker barnen pirater och jag lagar lunch. Det blir fläskpannkaka...MuMs Vad skall man hitta på nu på eftermiddagen tro. Ute går det ju inte att va utan att bli dyblöt... Några förslag?

Märks att Q bor ihop med sin mamma och syskon. Fredrik får ingen lugn stund. För lämnar Fredrik barnen en stund så kommer Q och frågar när han kommer tillbaka. En otroligt go och smart kille. Detta är bra för Benjamin oxå för nu har vi för ett tag sen börjat med att inte låta honom vinna på spel. Hans lärare Bibbi sa till oss att han måste träna på att förlora och det fick han ju verkligen tränia på idag. Så lite tjuriga miner och gråt kom ifrån honom när han inte vann men Q fick honom genast på bättre humör. Dessa två grabbar är så otroligt lika och än så länge funkar de väldigt bra ihop. Hoppas att det förblir så.

Vi har nu även satt in en säng i Thoes rum, eftersom Q ville ha det rummet när han var här. Vi tyckte det var jättebra eftersom vi vill ha alla barnen på samma våning


Theo´s rum men en stor säng i istället för spjälsäng

Kommer in senare och berättar resten av dagen tills dess får ni ha det så bra

kramis

Kommentarer :

#1: Bibbi

Ni är så duktiga och jag håller fingrar och tår för att det ska gå bra även i fortsättningen.

Tänk även på att vila, när ni blir lediga, för det är lätta att bränna slut på energin på en gång.

Varmt lycka till i fortsättningen. Kramar till er alla.

skriven
#2: Nickey

Haha precis, helt rätt gissat. Löst lock ;) Inte roligt ska jag be att få tala om, särskilt inte i håret och hela fejjan haha.

Mysig blogg du har och vilka vackra barn! :)

skriven
#3: M

Ja då blir man glad :D

skriven
#4: Kicki

Fantastisk att ni öppnar upp erat hem till någon som behöverdet. Barnen lär sig mycket på det från Er, och empati för andra. sedan få man mycket tillbaka som stödfamilj, vi är oxå en. LOVE IT!!!

skriven
#5: Ida-Fotoblogg

svar: tack :)

skriven
#6: Leia ♥

Tack så mycket :)

Allt bra??

skriven
#7: Linn

sv: ja men det var vääldigt segt där i slutet när det blev en extra omgång haha! ja det va jätteroligt att dom vann :D

skriven

Kommentera inlägget här :