Har inte ett liv mera värde?

Jag är så trött att läsa överallt där, vårdare, personal och vanligt folk för den delen får så låga straff när ett liv har tagits. Hur de än dör så är kommer de inte tillbaka och då veta som en familjemedlem att min kärastes liv var inte mera värt än några dagsböter gör mig så arg.

Om man är full bakom ratten och tar död på en annan eller flera personer så fattar jag inte att man inte ser det som dråp utan nej nej du har ju inte menat att köra ihjäl denna person. Att sätta sig bakom ratten , och tro att man kör på bommul funkar ju inte. Bilden blir ju ett mordvapen. Så personen som tar död på en annan får behålla körkortet eftersom den behöver det i tjänsten , får dagsböter och villkorlig dom. Men den familj som står tom utan sin mamma/pappa eller barn. Hur förklarar man detta till dom att de aldrig får ses igen?

Det var ju en 60 årig vådare som tog livet av en 32 åring genom att sitta på honom så att han kvävdes. Han kollega sa till att han borde inte trycka så mycket eftersom hans ansikte ändrade färg och vart lila och han fick sv svårt att andas men ändå släppte han inte taget. killen dog av hjärtstillestånd och hjärn ödem pga att han kvävdes sakta och fick inget syra till hjärnan. Han advokat vart väldigt glad över domen eftersom han klient inte menade att döda honom. Han är ni tillbaka i tjänsten och fick betala lite dagsböter och villkorlig dom. SÅ mycket var den killens liv värt!
FY FAN!

Vad tycker du??

Kommentarer :

#1: Bibbi

Ja......FYYYY FAAAAN !

skriven

Kommentera inlägget här :