Tyst som en mus

Hej Alla

Ursäkta alla stavfel, skriver snabbt på min rast :P

Som ni kanske har märkt har jag inte skrivit på att tag, trots att det hänt en hel del de sista dagarna.

Lite uppdatering:
Bilder ifrån festen kommer att komma in när jag orkar sätta mej och fixa med bilderna.

Igår ringde läkarsekreteraren igen, känns som att vi känner varann rätt så bra nu så ofta som jag pratar med henne. Hon frågade mig hur jag mådde och om jag hade ändrat mig ang att sjukskriva mig. Mitt svar vart ju nej eftersom vi har inte råd med att jag går hemma. Sjukt att man inte skall ha råd att vara sjuk. För mina värden är ju som sagt inte alls bra och jag borde vara hemma och vila, för jag tär på kroppen och den lilla kraft jag har. Men som sagt jag tvärvägrar att vara hemma. Men det känns som att jag skall somna vilken sekund som helst och mina ögon värker så trött är jag. Skulle nån ge mig en kudde nu så skulle jag somna på stört. Jobbigt att behöva le och vara glad men man enbart vill lägga sig ner o gråta utav matthet och krämporna man har i magen utav medicinen. Så nu har jag klagat av mig :)

I söndags var jag hos Yasmin och hennes familj och hämtade kläder. Hennes väninna har en dotter som lämnar ifrån sig jättefina kläder, som ser helt oanvända ut. Det jag var ute efter fodrade regnkläder. De kostar ju 450 kr på stan och jag fick dem för 300kr. Men inte nog med det, för i påsarna fanns flera snygga byxor, tröjor och klänningar. Jag som enbart trodde att det var ytterkläderna jag skulle få för den summan. Så där fick jag en trevlig överraskning.

Hon som jag köpte kläderna av, var där. Otroligt trevlig. Tydligen älskade hon att shoppa kläder, framför allt till sin dotter och på vissa utav plaggen satt prislappen kvar till o med kvar på. Men hon hinner inte att använda allt förrän hennes dotter växer ur dem. Så jag sa till henne att vi gärna köper kläder utav henne längre fram så att hon vet att vi finns.

Den jackan som Evelyn har på denna bild har jag köpt ifrån samma tjej. Då betalade jag oxå 300 kr och fich två stora påsar med kläder och enbart denna jacka kostade 349kr och är som ny. Jag är verkligen helnöjd =)


Evelyn redo för att gå ut, påklädd och klar



Benjamin ville ju inte åka hem eftersom han gillar att umgås med Hamsa och Mohammed. Känns ju som att man träffar Yasimn och hennes söner allt för lite så vi får ta varann i kragen och ses oftare tycker jag.
Yasmin och jag har ju kännt varann i så många år nu så att man vet att man finns där för varann trots att man inte ses lika ofta som innan. När vi bodde i samma stad träffades vi varje dag :P. Så man saknar att bara kunna gå till varann och sitta bort en hel kväll med att bara snacka skit.

Igår kom även Nicke över och fixade med elen i huset. Så nu ar vi fått ljus i vårt sovrum,  bibliotek och Theos rum. Han kommer att komma idag med och fixa klart i resterande rum som är utan el. Väldtigt trevlig kille, rolig att prata med. =) Så det blir så himla snyggt när allt blir klart. Fredrik är ju otroligt duktig på att bygga och ni som har varit hemma hos oss ,vet ju att de rummen han har byggt är i tipp topp och snygga som fan ;)

Nä nu va då min rast slut så jag får väl skriva mera sen

Kramis

Xoxo

Kommentarer :

#1: Tant Ulrika

Ny tävling hos Tant:



http://uj76.blogspot.com/2009/10/tant-lottar-ut-ett-hemligt-paket-varde.html



..med chans att vinna ett "vinterpaket", värde 500kr!



=)

skriven

Kommentera inlägget här :