Min första dag hemma....

Hej

Nu är det min första dag som sjukskriven. Har lämnat barnen på dagis. Vet nu inte vad jag ska göra ....men eftersom jag är så otroligt trött kar jag bäddad upp mig i soffan.

Måste ju berätta att vi har den bästa förskola man någonsin kan ha. Alla som arbetar där på mina barns avdelningar är helt underbara. Stort tack till Er.

Min läkare ringde alldeles nyss, personligen för första gången och vi hade ett långt samtal. Fick svar på flera olika saker men det största tråkigaste nyheten var väl att de inte visste vad som var fel och varför min kropp gör som den gör. Han berättade också att en läkare som är specialiserad på levern har kopplats in. På måndag skall jag in igen och ta en massa prover. De jag lämnade igår räcker inte, för nu skall du ändra synvinkel och då måste det tas en massa prover till.

Efter samtalet känns det otroligt skönt och jag kan släppa rädslan jag har haft om att min lever skall ge vika. Han berättade att mina värden var skyhöga men var även bra på andra delar som gör att levern inte kommer att sluta fungera. Den oro jag känt släppes lite och nu skall jag följa hans råd med att försöka slappna av och vila mycket eftersom min kropp har en infektion som de nu försöker att lindra.

Men jag skall ändå trots allt träna har jag bestämt mej för. Nu denna dag skall jag gå och träna med Hannah kl 16:15. Jag frågade också om min övervikt spelade in men de värderna jag har har inget med min övervikt att göra. Men självklart är det bra att gå ner i vikt.

Jag vill tacka er alla som finns vid min sida 

kramisar



 

Kommentarer :

#1: BIBBI

Oh så glad jag blir för din skull! Så jättebra att du fick tala med läkaren, jag förstår så väl att allt kändes bättre efter det samtalet! Jag unnar dig all vila du kan få och nu är det du som kommer i första rummet. Hälsan är viktigare än allting annat. Så härligt att vi har fått ett nytt hopp, gumman! Ha en jättefin helg. Pussar och kramar till er alla.

skriven
#2: Sosso

Tack för att du finns



kramis

skriven

Kommentera inlägget här :